"Kuusi viikkoa ei riitä" – turhautunut Taika Koilahti tietää pystyvänsä parempaan

MTV 20:54 05.10

Pituushyppääjä Taika Koilahden hypyt Dohan Khalifa-stadionilla olivat pehmeämpiä kuin kesän riehakkaimmissa kisoissa. Koilahti tiesi itsekin kuuden viikon MM-valmistelun liian lyhyeksi, mutta lopputulos sapetti silti kunnianhimoista urheilijaa.


Turhautunut Taika Koilahti teki paljastuksen MM-keikastaan Qatariin: ”Pakko se nyt on sanoa”

iltalehti 19:53 05.10

Suomalaispituushyppääjä kertoi olleensa väsynyt Dohassa. Taika Koilahti hyppäsi 635 ja karsiutui pituuden MM-finaalista. –?En tullut tällaista hakee, hän ilmoitti.


Nelinkertainen maailmanmestari dramaattisesti ulos MM-finaalista! Taika Koilahdelta debyytti aikuisten arvokisoissa

MTV 19:11 05.10

Pituushypyn nelinkertainen maailmanmestari Brittney Reese jäi dramaattisesti yhden sentin marginaalilla ulos lajinsa MM-finaalista Dohassa. Taika Koilahti sijoittui aikuisten arvokisadebyytissään karsinnan 27:nneksi.


Taika Koilahti jäi pituuden karsintaan – oma ennätys olisi riittänyt MM-finaaliin

iltalehti 18:55 05.10

Suomen Taika Koilahti jäi karsintaan naisten pituushypyssä Dohan MM-kisoissa. Taika Koilahti tavoitteli paikkaa pituushypyn MM-finaaliin Dohassa. Karsintaraja oli kova 6.75. Turun Weikkoja edustavan Koilahden ennätys on tällä kaudella hypätty 6.69.


IL seuraa MM-kisoja livenä: Oliver Helanderin ja Lassi Etelätalon kohtalo ratkeaa viimeisillä heitoilla – Taika Koilahti jahtaa haamuhyppyä

iltalehti 16:11 05.10

Iltalehti seuraa lauantain tapahtumia Dohan MM-kisoissa.


IL seuraa MM-kisoja livenä: Oliver Helander ja Lassi Etelätalo heittävät finaalipaikasta – Taika Koilahti jahtaa haamuhyppyä pituudessa

iltalehti 16:11 05.10

Iltalehti seuraa lauantain tapahtumia Dohan MM-kisoissa.


Katso suorana: Suomen aiturikolmikko komeasti välieriin, Taika Koilahti pituuskarsinnassa – Yle seuraa jännittävää suomalaispäivää hetki hetkeltä

yle 15:44 05.10

Suoraa lähetystä voi seurata Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 16.10–19.05 ja 19.50–22.30. Radiossa Yle Puheessa lähetys on kuunneltavissa kello 16.25–19.05 ja 19.50–22.20.


Dohassa viritellään sinivalkoista paukkua: ”Jos tämä mahdollisuus realisoituu, se on suomalaiset mitalikahvit”

iltalehti 12:31 05.10

Aamulehden Tapani Salo ja Iltalehden Santtu Silvennoinen ennakoivat lauantain kisatapahtumia Qatarissa. Suomalaisista tulessa ovat naisaiturit, keihäsäijät, Taika Koilahti ja Kristiina Mäkelä. –?Paljon on pelissä. Kahdeksan suomalaista on kamppailemassa, tiivistää olennaisen Aamulehden urheilutoimittaja Tapani Salo. Naisaitajuoksijat Reetta Hurske, Nooralotta Neziri ja Annimari Korte ovat tuloslistalla Dohan 22 parhaan joukossa.


Pituushyppääjä Taika Koilahdella simppeli taktiikka ensimmäiseen MM-kisaansa

MTV 10:51 05.10

Taika Koilahti lähtee hyvällä itseluottamuksella uransa ensimmäisiin MM-hyppyihinsä Dohassa. 


Hymyilevä Taika! Suomen pituushyppytähden kuvissa toistuu riemukas yksityiskohta: ”Hei, nyt lähden, mihin asti tässä lennän”

iltalehti 22:41 04.10

Taika Koilahti hymyilee jopa hyppysuorituksen aikana. Taika Koilahdella on hymy korvissa Suomen joukkueen lehdistötilaisuudessa Qatarissa. Se ei ole yllätys, sillä hän hymyilee jopa hyppysuorituksensa ilmalennon aikana – kuten kuvasta näkyy. Urheilijalle tieto hymynaamahyppykuvista tulee yllätyksenä.


Taika Koilahti pyrkii pitämään elämän arvokisakuplassa mahdollisimman tavallisena: "Tunnen olevani yleisurheilumaailmassa"

yle 15:33 04.10

Viime tingassa Dohaan valittu pituushyppääjä Taika Koilahti on viihtynyt ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan pääasiassa hotellihuoneessa.


Suomalaisnaiset kovan paikan edessä MM-Dohassa – vähintään kauden perustaso saavutettava: "Onneksi on samat olosuhteet"

MTV 13:45 04.10

C Moren asiantuntija Mika Järvinen muistuttaa kylmistä faktoista, jotka kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä, pika-aiturit Annimari Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske sekä pituushyppääjä Taika Koilahti joutuvat kohtaamaan Dohan MM-kisojen suorituksissaan. 


MM-matka yllätti Taika Koilahden ja valmentajan – "Aika piinaavaa"

MTV 07:30 04.10

Taika Koilahti sai syyskuussa tietää, että kausi venyy lokakuulle Dohan MM-kisoissa. Alunperin hänen kaikki suunnitelmansa oli tehty Gävlen 22-vuotiaiden EM-kisoja ja Lappeenrannan Kalevan kisoja varten.


Taika Koilahti sai paikan MM-Dohaan viime hetkillä – teki tärkeän päätöksen neljä vuotta sitten: ”Halusin kokeilla, mihin rahkeet riittävät”

iltasanomat 12:24 26.09

Taika Koilahti ei ota paineita Suomen ennätyksen murskaamisesta.


Taika Koilahti ja Wilma Murto valittiin MM-kisajoukkueeseen – nousivat joukkueeseen tilastorankingin perusteella

yle 14:52 10.09

Dohan MM-kilpailut ovat Taika Koilahden ja Wilma Murron ensimmäiset yleisessä sarjassa.


Taika Koilahti ja Wilma Murto rimaa hipoen mukaan Dohaan – MM-joukkueseen saattaa tulla lisäkutsuja

MTV 14:36 10.09

Taika Koilahti ja Wilma Murto ovat saaneet kansainväliseltä yleisurheiluliitto IAAF:ltä kutsut Dohan MM-kilpailuihin tilastorankingin perusteella. Suomen Urheiluliitto tiedotti asiasta tiistaina. 


Taika Koilahti ja Wilma Murto MM-kisoihin!

iltalehti 14:33 10.09

Pituushyppääjä Taika Koilahti ja seiväshyppääjä Wilma Murto edustavat Suomea Dohan MM-kisoissa. Kaksikko sai kisapaikan Kansainväliseltä yleisurheiluliitolta tilastorankingin perusteella. Koilahti on tällä kaudella hypännyt ennätyksekseen 669.


Taika Koilahti ja Wilma Murto rimaa hipoen mukaan Dohaan – molemmilla edessään ensimmäiset aikuisten MM-kilpailut

MTV 14:20 10.09

Taika Koilahti ja Wilma Murto ovat saaneet kansainväliseltä yleisurheiluliitto IAAF:ltä kutsut Dohan MM-kilpailuihin tilastorankingin perusteella. Suomen Urheiluliitto tiedotti asiasta tiistaina. 


Lisää suomalaisnaisia MM-kisoihin – Wilma Murto ja Taika Koilahti saivat kutsun Dohaan!

iltasanomat 14:08 10.09

Suomen joukkue Dohan MM-kisoihin kasvoi kahdella urheilijalla.


Taika Koilahti pelaa riskillä ja keskittyy harjoitteluun ennen MM-Dohaa – "Olemme tässä vähän tulisilla hiilillä"

yle 12:56 31.08

Pituushyppääjä Taika Koilahti on Dohan rankinglistalla viimeistä edellisenä ja menossa tällä hetkellä kisoihin.


? Helminen hyllytettyä Mirjami Penttistä Kiinan koronavirukseen muistelevat holokaustia raatelusta voittajiksi toinen osuma yhdeksän paria

Hot topics