Näihin arvokiinteistöihin olympiavoittaja Samppa Lajunen sijoitti 15 miljoonaa euroa: ”Kyllä riskit pitää olla tiedossa”

iltasanomat 17:41 01.08

Kolminkertaisen olympiavoittajan Samppa Lajusen perustama sijoitusyhtiö hankki neljä erittäin arvokasta kiinteistöä Helsingin ydinkeskustasta. Lajunen kertoo IS:lle, että neuvottelut kiinteistöihin tulevista hotelleista ovat jo pitkällä.


Norjan hiihdon supertähti solmi todella hulppean sponsorisopimuksen

iltalehti 19:21 03.06

Norjan tämän hetken suurin mieshiihtotähti iski nimensä rahakkaaseen sopimukseen. Maastohiihdon parissa liikkuu lajin ylivoimaisessa mahtimaassa Norjassa suuret rahavirrat, ja se näkyy varsinkin kirkkaimpien hiihtotähtien varallisuudessa. Tuorein esimerkki saatiin eilen, kun norjalainen VG uutisoi kolminkertaisen olympiavoittaja Johannes Hösflot Kläbon solmineen noin 25 miljoonan Norjan kruunun arvoisen sponsorisopimuksen polttoaineyhtiö Uno-X:n kanssa.


Unelmapesti entistä lähempänä? Jukka Jalonen esitelmöi NHL-valmentajien huippuseminaarissa

iltalehti 14:30 27.05

Mestarivalmentaja Jukka Jalonen on saanut NHL:stä arvokkaan kutsun. Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti viime elokuussa Jukka Jalosen jatkavan Leijonien päävalmentajana kevääseen 2022 asti – eli seuraaviin olympialaisiin ja MM-kotikisoihin. Sopimuksessa on kuitenkin pykälä, joka mahdollistaa hänen siirtymisensä NHL:ään kesken sopimuskauden. Kolminkertaisen MM-kultavalmentajan lähtö olisi Leijonille menetys, mutta kova juttu Suomi-kiekolle ja tietenkin myös Jaloselle itselleen. Hän on agenttinsa välityksellä jo tunnustellut tilannetta, mutta NHL:n valmentajamarkkinat ovat suppeat ja kynnys palkata eurooppalainen valmentaja on pysynyt korkeana.


Uusi käänne: Venäläismestari kärähti dopingista – UFC antoi aiemman tiedon kumoavan ilmoituksen

MTV 12:20 11.02

Dopingista kärähtäneen vapaapainin kolminkertaisen maailmanmestarin ja olympiahopeamitalisti Biljal Mahovin ympärillä tapahtuu. Vapaaotteluorganisaatio UFC kertoo nyt, ettei sillä ole venäläisen kanssa sopimusta.


Darts sai uuden maailmanmestarin – Peter Wright kukisti kolminkertaisen mestarin PDC-liiton finaalissa

yle 05:33 02.01

Monta arvoturnausfinaalia urallaan hävinnyt skotlantilainen Peter Wright kaatoi ykkössijoitetun Michael van Gerwenin dartsin MM-finaalissa Lontoossa.


Lewis Hamilton tapasi Niki Laudan tämän viimeisinä hetkinä – ystävän menettäminen järkyttää edelleen: ”Oli vaikeaa nähdä hänet”

iltalehti 12:48 30.12

Niki Laudan ja Anthoine Hubertin kuolemat olivat brittikuskille kovia kolauksia. Abu Dhabiin päättynyt F1-kausi oli Lewis Hamiltonille henkisesti raskas. Brittikuljettaja voitti uransa kuudennen maailmanmestaruuden, mutta kertoi myös kamppailleensa ”henkisten demonien” kanssa. Kolminkertaisen maailmanmestarin ja Mercedeksen puheenjohtajana toimineen Niki Laudan kuolema oli Hamiltonille kova paikka. Lauda menehtyi toukokuussa 70-vuotiaana.


Iivo Niskanen viettää hikisen jouluaaton kaukana Suomesta – puoliso matkustaa tueksi: ”porkkanalaatikko taitaa jäädä nauttimatta”

iltalehti 17:09 20.12

Iivo Niskanen valmistautuu Tour de Skihin Sveitsissä. Iivo Niskanen tunnetaan kunnon ajoittamisen mestarina, kaksinkertaisena olympiavoittajana ja kolminkertaisena MM-mitalistina. Kun kropasta on tiettynä päivänä pitänyt saada kaikki irti, Niskanen on siinä yleensä onnistunut. Tällä kaudella ei ole arvokisoja, joten nyt suomalainen hakee menestystä myös maailmancupin kokonaiskisassa ja Tour de Skillä. Niskanen kertoi tuoreessa blogitekstissään, mitä se tarkoittaa joulun viettämisen suhteen.


Hot topics