Raju elämänmuutos eron jälkeen - Adele sulatti pilateksella 19 kiloa: kuvat ennen ja jälkeen

iltalehti 12:04 06.11

Laulaja Adele palasi eron jälkeen sosiaalisiin ympyröihin ja innostui liikunnasta. Laulaja Adele, 31, erosi taannoin aviomiehestään Simon Koneckista, jonka kanssa tähdellä on yhteinen lapsi. Eron jälkeen hän onkin laittanut tuulemaan: Adelen kerrotaan innostuneen pilateksesta ja juhlimisesta sinkkuunnuttuaan. Yksi suurista inspiraatioista brittilaulajalle on ollut kollega ja ystävä Beyonce, jonka Coachella-esiintyminen innosti Adelen muuttamaan elämäntapojaan. Ruokavalion muutokset, tanssitunnit ja pilates ovat tehneet tehtävänsä. Viime aikoina Adelen sosiaalisessa mediassa julkaisemista kuvista on voinut nähdä hurjasti hoikistuneen lauludiivan. Hiljaiseloa eron jälkeen viettänyt tähti on tehnyt hiljalleen paluuta sosiaalisiin ympyröihin. Hän juhli muun muassa ystävänsä räppäri Draken syntymäpäiviä, joilta lisätty kuva herätti fanien ihastelun.


Päättyivätkö supertähti Adelen sinkkupäivät lyhyeen? Deittailee lontoolaista räppäri Skeptaa

iltalehti 00:36 02.10

Muun muassa kuudesti Grammy-palkinnolla palkittu Adele huhutaan löytäneen uuden rakkaan avioeronsa jälkeen. Adele erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Simon Koneckista huhtikuussa. Pari ehti pitää yhtä seitsemän vuoden ajan. Nyt yksi 2010-luvun suosituimmista laulajatähdistä huhutaan löytäneen uuden rakkaan. 31-vuotias laulajan kerrotaan ainakin deittailevan Grime-räppäri Skeptan kanssa.


Adelen liitto lopullisesti ohi - haki vasta nyt avioeroa: Aviomies saamassa puolet Adelen omaisuudesta

iltalehti 18:46 14.09

Adele, 31, kertoi eroavansa Simon Koneckista, 45, huhtikuussa. Nyt hän on hakenut virallisesti avioeroa. Laulaja Adele on hakenut avioeroa aviomiehestään Simon Koneckista. Asiasta kertoo People. Adelella ja Koneckilla on 6-vuotias Angelo-poika. Adele ja Konecki olivat yhdessä seitsemän vuotta. Adele ei ole kommentoinut avioerohakemusta.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvasarja

iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-pariskunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvat

iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-parsikunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Adele bongattiin käsi kädessä mysteerimiehen kanssa - romanttiset huhut lässähtivät paljastukseen

iltalehti 20:36 08.07

Laulaja Adeleen romanttisessa mielessä yhdistetty mies olikin hyvä ystävä. Supertähti Adele, 31, erosi keväällä miehestään Simon Koneckista, 45. Pari alkoi seurustella vuonna 2011, ja naimisissa he olivat kolme vuotta. Heillä on vuonna 2012 syntynyt poika Angelo. Brittilehtien mukaan pariskunta erosi jo joulun tienoilla, mutta julkisuuteen siitä kerrottiin keväällä.


Hiljattain eronnut Adele pudotti painoaan - idoli Mel C ylistää: "Hän näyttää upealta"

iltalehti 09:25 02.07

Grammy-palkittu laulaja on laihtunut Daily Mailin mukaan yli kuusi kiloa erottuaan miehestään. Supertähti Adele, 31, erosi keväällä miehestään Simon Koneckista. Brittilehdet ovat kertoneet, että avioliiton kariuduttua moninkertainen Grammy-voittaja on keskittynyt kuntoiluun. Daily Mail kertoo, että Adele on onnistunut karistamaan yli kuusi kiloa pilateksen avulla. Muutama viikko sitten Adelen kuntokuurin tulokset olivat jo selvästi näkyvissä, kun laulaja tapasi lapsuuden suosikkiyhtyeensä Spice Girlsin jäseniä. Tuolloin Adele ja Spaissarit juhlivat yhdessä Wembley-stadionin konsertin jälkeen ja Adele myös julkaisi tilanteesta videon Instagram-tilillään.


Britannian tämän päivän kylmä!” viides päävalmentaja

Hot topics