Huuhkajien toiveet paremmasta EM-arvontakorista kuivuivat – Kreikka nousi maalin takaa voittoon

iltalehti 23:36 18.11

Suomi jäi toisella puoliajalla jalkoihin. Jo EM-kisapaikkansa varmistanut Suomen maajoukkue hävisi urakan viimeisen kamppailun Kreikalle 2–1. Ateenassa tulleen tappion myötä Suomen mahdollisuudet EM-lohkoarvonnan kolmoskoriin kariutuivat. Molempien maiden puolustajilta nähtiin virhearviointeja. Avausjaksolla kreikkalaistoppari Konstantinos Stafylidis sai pallon alakertaan.


Avausvoitto saattoi avata lentismiesten peliä, mutta neljän vuoden takainen EM-hopeamitalisti Slovenia on kova pala – "Se on todellinen mittari Suomelle"

yle 10:39 14.09

Suomen lentopallomiehet saavat toisessa EM-ottelussaan vastaansa kotijoukkue Slovenian. Yle Urheilun asiantuntijat Timo Hoivala ja Konstantin Shumov muistuttavat Slovenian kovuudesta.


Asiantuntijat kehuivat Banksin taktista pelisilmää EM-avausottelussa – "Se on hyvää pelinjohtamista"

yle 08:21 13.09

Yle Urheilun asiantuntijat Timo Hoivala ja Konstantin Shumov pitivät Suomen lentopallomiesten EM-turnauksen avausvoittoa henkisesti erittäin tärkeänä.


Pohjois-Makedonialla on vain yksi iso pelote: tähtihakkuri, joka raahasi joukkueensa EM-turnaukseen – "Jos Suomi saa hänestä otteen, niin kolme pinnaa tulee"

yle 10:44 12.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa EM-avauksessaan turnauksen ensikertalaisen Pohjois-Makedonian. Yle Urheilun asiantuntija Konstantin Shumov uskoo, että joukkueen vaikeudet ovat takanapäin.


17-vuotiaan tennistähden valmentaja-isä löydettiin kuolleena

MTV 20:49 20.08

Ryminällä tennismaailman huipulle nousseen Yhdysvaltojen Amanda Anisimovan valmentaja-isä Konstantin Anisimov on löydetty kuolleena, kertoo ESPN.


Asiantuntija uskoo, että lentopallomaajoukkueen ongelmat piilevät kiireessä ja kommunikaation puutteessa: "Liitossa ei ole vastuunkantajaa eikä mitään tapahdu"

yle 06:50 13.08

Yle Urheilun asiantuntija Konstantin Shumov ihmettelee liiton tekemisiä. Asiat eivät tunnu etenevän ja se heijastuu jo kentälle asti.


"Tuska on hiipinyt" hallitukseen, hallitusohjelma pantava katoavat suuret on imetty sisään poistunut Räppäri Mercedes Bentso vasta loppuhetkillä

Hot topics