Huuhkajien toiveet paremmasta EM-arvontakorista kuivuivat – Kreikka nousi maalin takaa voittoon

iltalehti 23:36 18.11

Suomi jäi toisella puoliajalla jalkoihin. Jo EM-kisapaikkansa varmistanut Suomen maajoukkue hävisi urakan viimeisen kamppailun Kreikalle 2–1. Ateenassa tulleen tappion myötä Suomen mahdollisuudet EM-lohkoarvonnan kolmoskoriin kariutuivat. Molempien maiden puolustajilta nähtiin virhearviointeja. Avausjaksolla kreikkalaistoppari Konstantinos Stafylidis sai pallon alakertaan.


Avausvoitto saattoi avata lentismiesten peliä, mutta neljän vuoden takainen EM-hopeamitalisti Slovenia on kova pala – "Se on todellinen mittari Suomelle"

yle 10:39 14.09

Suomen lentopallomiehet saavat toisessa EM-ottelussaan vastaansa kotijoukkue Slovenian. Yle Urheilun asiantuntijat Timo Hoivala ja Konstantin Shumov muistuttavat Slovenian kovuudesta.


Asiantuntijat kehuivat Banksin taktista pelisilmää EM-avausottelussa – "Se on hyvää pelinjohtamista"

yle 08:21 13.09

Yle Urheilun asiantuntijat Timo Hoivala ja Konstantin Shumov pitivät Suomen lentopallomiesten EM-turnauksen avausvoittoa henkisesti erittäin tärkeänä.


Pohjois-Makedonialla on vain yksi iso pelote: tähtihakkuri, joka raahasi joukkueensa EM-turnaukseen – "Jos Suomi saa hänestä otteen, niin kolme pinnaa tulee"

yle 10:44 12.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa EM-avauksessaan turnauksen ensikertalaisen Pohjois-Makedonian. Yle Urheilun asiantuntija Konstantin Shumov uskoo, että joukkueen vaikeudet ovat takanapäin.


17-vuotiaan tennistähden valmentaja-isä löydettiin kuolleena

MTV 20:49 20.08

Ryminällä tennismaailman huipulle nousseen Yhdysvaltojen Amanda Anisimovan valmentaja-isä Konstantin Anisimov on löydetty kuolleena, kertoo ESPN.


Asiantuntija uskoo, että lentopallomaajoukkueen ongelmat piilevät kiireessä ja kommunikaation puutteessa: "Liitossa ei ole vastuunkantajaa eikä mitään tapahdu"

yle 06:50 13.08

Yle Urheilun asiantuntija Konstantin Shumov ihmettelee liiton tekemisiä. Asiat eivät tunnu etenevän ja se heijastuu jo kentälle asti.


töitä tilannehuoneelle

Hot topics