Yliopistoliigasta Suomeen palanneilla pelaajilla on hyviä ja huonoja kokemuksia vuosista Yhdysvalloissa – "Pitää päästä pelaamaan, jotta kehittyy"

yle 07:38 21.10

BC Nokian suomalaisrunkoon kuuluu tällä kaudella neljä vuotta NCAA:ssa pelannut Shawn Hopkins ja kaksi vuotta yliopistossa viettänyt Lassi Nikkarinen. Kaksikko on kiinnostava Koripalloliiton kansainvälistymisvision kannalta.


Antti Zitting teki suomalaista lajihistoriaa – nousi kansainvälisen koripalloliiton hallitukseen

iltasanomat 13:34 29.08

Suomen koripalloliiton entinen puheenjohtaja Antti Zitting valittiin kansainvälisen koripalloliiton Fiba Worldin hallitukseen.


Antti Zitting tekee historiaa – ensimmäinen suomalainen Kansainvälisen koripalloliiton hallitukseen

iltalehti 12:58 29.08

Suomen Koripalloliiton puheenjohtajana vuosina 2013–2019 toiminut Antti Zitting on saanut paikan Kansainvälisen koripalloliiton Fiban hallituksessa. Suomalaisen koripallon mesenaatti ja yritysneuvos Antti Zitting on luopunut Koripalloliiton puheenjohtajuudestaan, mutta vastuutehtäviä piisaa miehelle yhä. Zitting on nimittäin tuoreeltaan valittu Kansainvälisen koripalloliiton hallitukseen Kiinan MM-kisojen alla järjestetyssä jäsenmaiden kongressissa.


Antti Zitting valittiin ensimmäisenä suomalaisena kansainvälisen koripalloliiton hallitukseen

yle 12:58 29.08

Koripalloliiton entinen puheenjohtaja Antti Zitting istuu Fiban hallituksessa seuraavan nelivuotiskauden.


Venäjä siipirikkoisenakin Susijengiä vahvempi Espoossa

MTV 21:48 18.08

MM-kisapaikan Suomen nenän edestä napannut Venäjä kukisti Suomen 81–67 Koripalloliiton 80-vuotisjuhlaturnauksessa Espoossa.


Susijengille rökäletappio – MM-kisoihin valmistautuvan Liettuan NBA-miehet löylyttivät Suomea Espoossa

iltasanomat 21:48 16.08

Liettua voitti Suomen koripallomaajoukkueen murskaavin lukemin 87–46 Koripalloliiton 80-vuotisjuhlaturnauksessa Espoossa.


Liettua tarjoili Susijengille turpasaunan – 21-vuotias lupaus esitti parhaimpia ja pahimpia puoliaan: "Oli pakko saada yleisö mukaan"

MTV 21:45 16.08

MM-kisoihin valmistautuva Liettua löylytti Suomen pistein 87–46 Espoossa pelattavassa Koripalloliiton 80-vuotisjuhlaturnauksessa, mutta MM-kisoista sivuun jäänyt Suomi tarjoili kotiyleisölle kurkistuksen tulevaisuuteen. Petteri Koposen istuessa katsomossa ja Jamar Wilsonin vaihdossa Suomen peliä johtivat 20-vuotias Andre Gustavson ja 21-vuotias Edon Maxhuni.


MM-kisoihin valmistautuva Liettua löylytti Suomen koripallomiehiä

yle 21:15 16.08

Liettua löylytti Suomen koripallomaajoukkueen 87-46 (40-23) Koripalloliiton 80-vuotisjuhlaturnauksessa Espoossa.


Naisten Korisliigan viime vuosien menestysjoukkue talousongelmissa, julkaisi hätähuudon – seuran pelastustoimet ovat vielä auki

yle 08:15 13.08

Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm on tietoinen neljä viime kautta SM-mitaleilla olleen Hyvinkään Pontevan talousongelmista.


Koripalloliiton ex-puheenjohtaja Antti Zitting ehdolla Fiban hallitukseen

iltasanomat 19:14 18.07

Antti Zitting on ehdolla kansainvälisen koripalloliiton hallitukseen.


Koripalloliiton ex-puheenjohtaja Antti Zitting ehdolla Fiban hallitukseen

MTV 16:06 18.07

Suomen Koripalloliiton entinen puheenjohtaja Antti Zitting on ehdolla kansainvälisen koripalloliiton Fiban hallitukseen. Zitting olisi ensimmäinen suomalainen Fiban maailmanlaajuisen organisaation hallituksessa.


Koripalloliiton ex-puheenjohtaja Antti Zitting ehdolla Fiban hallitukseen

yle 14:29 18.07

Nykyisen Koripalloliiton puheenjohtajan Timo Elon mukaan Zittingin ehdokkuus kertoo suomalaisen koripallon arvostuksesta.


Susijengin luottopelaaja Gerald Lee lopettaa uransa – ”Vajaan neljän vuoden aikana neljästi leikkauspöydällä”

iltalehti 12:33 29.06

Gerald ”Junnu” Lee pelasi urallaan 105 A-maaottelua. Ura loppuu loukkaantumisiin. Gerald Lee Junior edusti Suomea neljissä EM-kisoissa ja yksissä MM-kisoissa. Lopettamispäätöksen taustalla ovat alaraajavammat. – Viime kaudella oli vaikea aloittaa pelit ja treenit, sillä kesti niin kauan päästä pisteeseen, jossa ei tuntenut kipua. Loukkaantumisia ja kremppoja oli todella paljon enkä päässyt kunnolla vauhtiin, kun olin niin paljon sivussa. Olen ollut viimeisen vajaan neljän vuoden aikana neljästi leikkauspöydällä, Lee kertoo Koripalloliiton tiedotteessa.


Näkökulma: Käsittämätön farssi Suomen koriskauden odotetuimmassa ottelussa: tv-kuva pimeni ratkaisuhetkillä - liiton tunnuslause asettui entistä naurunalaisemmaksi

iltalehti 21:12 14.05

Kouvolan Kouvot eteni sensaatiomaisesti Korisliigan finaaleihin, mutta tapahtumia ei nähnyt juuri kukaan, kirjoittaa Lauri Lehtinen. –?Korisliiga on päätuotteemme kahdeksan kuukautta vuodessa. Antti Zittingin, koripalloliiton puheenjohtajan, sanat tulivat mieleeni, kun tuijotin televisioruutuani tiistai-iltana. Ruudulla näkyi still-kuva koripallo-ottelussa olevista kannattajista ja alareunassa toistuva teksti: ”Pahoittelemme häiriötä kuvayhteydessä. Vikaa korjataan.”


melkein kaksi viikkoa tämän vuoden joukkueeseen – suuttunut

Hot topics