Tässä ovat F1-kauden 2019 lampaat: Ferrari-tallipäällikön sanat kertovat kaiken

iltalehti 07:24 02.12

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto poimi kauden 2019 kolme suurinta epäonnistujaa, lammasta. Suurin ja selkein epäonnistuja oli historian menestynein F1-talli, Ferrari. Kovin odotuksin kauteen lähtenyt talli jäi valmistajien MM-sarjassa toiseksi, ja Charles Leclerc voi olla kuljettajien MM-sarjassa korkeintaan kolmas. Ferrarin viimeisin kuljettajien MM-titteli on vuodelta 2007, viimeisin valmistajien MM-titteli vuodelta 2008. Tallipäällikkö Mattia Binotton sanoin: kakkossija ei vain riitä.


Trump hyväksyi vähennyksen: Yhdysvallat ottaa ensi vuonna vastaan korkeintaan 18 000 pakolaista

yle 07:41 03.11

Uudelleensijoitusohjelman kautta otettavat pakolaiset ovat erillisiä turvapaikanhakijoista, joita tulee runsaammin Yhdysvaltoihin.


Kontinen ja Peers katsomoon Pariisissa – Lontoon ATP-finaaleihin tulossa korkeintaan varamiespaikka

yle 18:45 28.10

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät heti avausottelunsa Pariisin Masters-turnauksessa.


Kuva: Fiasko MM-avauksessa, suurstadion ammottaa tyhjyyttä – suomalaisjuoksijakin äimistyi: ”Surullista”

iltalehti 17:47 27.09

Khalifa-stadionille mahtuu 48 000 ihmistä. Perjantaina korkeintaan viidesosa kapasiteetista on käytössä. –?Ei ollut väkeä. Pihalla, kun tultiin stadionalueelle, niin katselin, että on aution näköistä ollakseen MM-kisat. Näin huokasi Suomen Sara Kuivisto naisten 800 metrin MM-alkuerän jälkeen Dohassa.


Venäjä alkaa myöntää suomalaisille ilmaisia viisumeita – suurlähetystö julkaisi tarkat paikat, joissa viisumi kelpaa

yle 16:43 26.09

Ilmaisella viisumilla voi oleskella Venäjällä korkeintaan kahdeksan vuorokautta. Viisumia ei kuitenkaan saa junamatkalle.


Päivän ravivihje: Toto5, Teivo 10.9.

iltalehti 08:32 10.09

Morison on hirmuiskussa. Teivon tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan avauskohteen Morisonin varaan. Ruuna lähtee matkaan 40 metrin takamatkalta, mutta sekin on korkeintaan hidaste voittokululle. Viimeksi Tapio Perttusen ajokki kulki päätöskierroksen peräti 20,7-tempossa. Toto5-vihjerivi:


Vaikea sairaus varjosti Jukka Virtasen viimeisiä vuosia – lääkäri antoi vain kuukausia elinaikaa: ”Vitut”, totesi Virtanen

iltalehti 10:58 01.09

Jukka Virtanen kuoli varhain sunnuntaiaamuna 86-vuotiaana. Viihdemaailman legenda ja moniosaaja Jukka Virtanen kuoli kotonaan varhain sunnuntaiaamuna pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Virtanen kertoi Iltalehdelle neljä vuotta sitten sairastuneensa eturauhassyöpään. Syöpä eteni myöhemmin luustoon saakka. Kun Virtanen sai syöpädiagnoosin keväällä 2015, lääkäri sanoi, että Virtasella on elinaikaa korkeintaan samaisen vuoden loppuun.


Maailmanmestari Liisa Lilja kävi lähellä kuolemaa, kun rattijuoppo ajoi päälle kesken pyörälenkin: "Se oli niin pelottava hetki, ettei elämä ole enää yhtään pelottavaa"

yle 07:18 28.08

Viime vuoden loukkaantumisten takia Liisa Lilja uskoo yltävänsä korkeintaan pronssiin paratriathlonin MM-kisoissa viikonloppuna.


Ruotsalaismestari vain nauroi: SM-hopeamiehen tavoitteena oli hävitä länsinaapurin parhaalle korkeintaan 15 metriä – ”Ei mennyt ihan niin hyvin”

iltalehti 14:43 26.08

Suomalaisten metrimääräiset tappiot maaottelun miesten kiekonheitossa kuvastavat hyvin eroa länsinaapuriin. Porilaispoliisi Juha Lahdenranta taipui Daniel Ståhlille 16,38 metriä. 16,38, 14,63 ja 13,69. Siinä metrimäärät, joilla Suomen Juha Lahdenranta, Oskari Perälampi ja Ville Kivioja hävisivät Ruotsi-ottelussa miesten kiekonheiton voittajalle Daniel Ståhlille.


OP aloittaa yt:t, joissa pomot vähenevät ja tehtävät muuttuvat – Henkilöstöjohtaja: "Toiminta perustuu heimorakenteisiin"

yle 09:22 20.08

Neuvottelujen piirissä on yhteensä noin 3 000 ihmistä, korkeintaan 250 menettää työnsä


The Rasmus paljastaa nyt, kuinka 15 vuoden takainen maailmanhitti In the Shadows syntyi – taustalla vahinko: ”Ylönen juoksi spagetit suussa intoilemaan melodiasta”

iltalehti 05:30 13.08

The Rasmuksen 25 vuotta kestänyt taival on vienyt yhtyeen ympäri maailmaa sekä laulajan erään saksalaisen auton takakonttiin. The Rasmus osui 2000-luvun aaltoon, jolloin englanniksi laulavat suomalaisyhtyeet alkoivat saada suosiota maailmalla. Töitä yhtye oli tehnyt jo vuosien ajan. Se auttoi suhtautumaan uuteen tilanteeseen, joka vei bändin Keski-Euroopasta Etelä-Amerikkaan saakka. Nyt laulaja Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala, 39, ovat perheellisiä miehiä. Elämä ei pyöri enää vain The Rasmuksen ympärillä, vaan vastuuta otetaan lapsista. Kuluneet vuodet ja rock-elämä eivät tosin vielä näy miesten kasvoilla. Korkeintaan heillä on iän tuomaa karismaa.


Prinssi Harry haluaa korkeintaan kaksi lasta ilmastosyistä, mutta lentelee yksityiskoneilla - kritiikkiä sataa: ”Onko tämä se sama Harry..."

iltalehti 16:17 31.07

Prinssi kertoo Voguen haastattelussa, että Sussexin herttuaparin perhe kasvaa enää korkeintaan yhdellä lapsella. Prinssi Harry kertoi Voguen brittilehden haastattelussa haluavansa Meghan-vaimonsa kanssa korkeintaan kaksi lasta ilmastosyistä. Hän ei halua kuormittaa maapalloa yhtään enempää. – Olen aina ajatellut, että tämä paikka on meillä vain lainassa. Jos olemme niin älykkäitä ja kehittyneitä kuin luulemme, meidän pitäisi jättää seuraavalle sukupolvelle jotain parempaa.


Prinssi Harrylta intiimi paljastus – haluaa korkeintaan kaksi lasta säästääkseen ympäristöä

mtv 12:37 31.07

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan haluavat kaksi lasta.


Prinssi Harry paljastaa: Aikoo hankkia Meghanin kanssa korkeintaan kaksi lasta – perustelee päätöstä ilmastonmuutoksella

iltasanomat 17:26 30.07

Prinssi Harry puhuu avoimesti hänen ja herttuatar Meghanin lapsiluvusta Britannian Voguen haastattelussa. Kyseessä on legendaarisen muotilehden numero, jota Meghan on ollut toimittamassa.


Yle selvitti: Toinen maisterintutkinto puuttuu, korkeintaan vuosi kansainvälisen politiikan opintoja – Hussein al-Taee liioitteli opintojaan netissä

yle 20:43 22.07

Kansanedustaja Hussein al-Taee on opiskellut vähemmän kansainvälistä politiikkaa kuin hän väitti Linkedin-profiilissaan.


Pori Jazzin pääkonsertit miltei loppuunmyytyjä – lippuja ei ole enää jäämässä Kirjurinluodon porteille

yle 12:35 16.07

Konserttipäivän yleisömäärä voi olla Kirjurinluodon konserttipuistossa korkeintaan 27 000.


Odotettua heikommasta tuloksesta varoittanut Oriola aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve korkeintaan 90 henkilöä

yle 09:24 19.06

Yhtiö sanoo tavoittelevansa useiden miljoonien eurojen säästöjä.


Kouvola vähentämässä 111 työntekijää – irtisanomisia korkeintaan 9

yle 15:41 11.06

Huhtikuussa alkaneet yt-neuvottelut päättyivät tiistaina.


Näkökulma: Upeat ja kiinnostavat naiset, joita ei ole olemassa - kesäteatterin maailma ja tarinat ovat miesten

iltalehti 18:58 07.06

Naisen tehtävä kesäteatterissa on olla vaimo, salarakas tai joku muu päähenkilöä taustoittava hahmo, kirjoittaa toimittaja Katariina Lehtikanto. Naisen pitkä, yllätyksellinen tai hieno ura on tylsä. Hänen rakkautensa, kasvunsa ja kipukohtansa eivät kiinnosta. Hänen hittinsä sopivat karaokessa hoilaamiseen, mutta eivät teatterin lavalle. Hänen elämäntarinansa kelpaa korkeintaan tukemaan ja taustoittamaan päähenkilön tarinaa. Sivuosassa. Häntä ei sen kummemmin edes ole. Ei ainakaan kesäteatterissa. Eikä varsinkaan näytelmän aiheena. Naisen kohtalo on sama kesäteatterissa kuin kotimaisessa elokuvassakin. Hän on korkeintaan vaimo tai salarakas, joka taustoittaa tarinan päähenkilöä. Miestä.


Päivän ravivihje: Toto5, Teivo 4.6.

iltalehti 09:54 04.06

Råger pinkoo karkuun. Teivon tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan avauskohteen Rågerin varaan. Ori on aloittanut kautensa upeasti, vaikka se laukkasikin Vermossa maaliin tiukassa voittotaistossa. Viikko sitten Esa Holopaisen ajokki paransi ennätystään neljällä kymmenyksellä tultuaan päätöskierroksen 23,5-tempossa. Muut saman lähdön kollegat eivät taida pystyä samanlaisiin kyyteihin. Tai korkeintaan Jylätys, mutta se lähtee nyt matkaan 40 metrin pakilta. Toto5-vihjerivi:


Janatuinen ihmetteli TPSn järisi Huittisissa Keskisormea yleisölle näyttänyt oli roskasäkki päästää urheiluseurojen pienet Puutarhuri löysi

Hot topics