Krista Pärmäkoskella on sunnuntaina saumat kauden parhaaseensa – asiantuntijalta kutkuttava arvio kevättalven kisoista: "En epäile sitä hetkeäkään"

MTV 20:00 18.01

Krista Pärmäkoski palasi Nove Mestossa maailmancupin normaalimatkan kisoihin ja oli heti lähellä palkintokorokesijoitusta.


Suomen maajoukkuelautailija loukkaantui Sveitsissä – kiidätettiin helikopterilla leikkaukseen

iltalehti 16:28 18.01

Carola Niemelän käsi murtui epäonnisessa kaatumisessa Sveitsissä. Carola Niemelä kaatui Laaxissa Sveitsissä Laax Open -kisan jälkeen harjoituksissa, ja hänen oikean käden ranne murtui. Käsi päätettiin leikata välittömästi läheisessä sairaalassa. Maajoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen harmittelee sekä vähäpätöisestä kaatumisesta aiheutunutta vammaa.


Suomalaishiihtäjille superviikonloppu? Krista Pärmäkoskelta lupaava näkemys sunnuntaista

MTV 16:24 18.01

Krista Pärmäkoski ennätti Suomen naishiihtäjistä ainoana kärkikymmenikköön Nove Meston vapaan hiihtotavan kympillä. Pärmäkoski jäi 51 sekuntia kilpailun voittaneesta Therese Johaugista ja sijoittui seitsemänneksi.


Seitsemänneksi sijoittunut Pärmäkoski kärsi lähtöpaikastaan – petasi silti hyvät asemat takaa-ajoon: "Ei missään nimessä katastrofi"

yle 12:17 18.01

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski sijoittui seitsemänneksi Nove Meston maailmancupissa 10 kilometrin vapaalla hiihtotavalla.


Krista Pärmäkoski kiri seitsemänneksi, Therese Johaug jälleen omaa luokkaansa

yle 11:42 18.01

Krista Pärmäkoski petasi lauantaina Nove Mestossa hyvät asemat sunnuntain takaa-ajoon.


Therese Johaug löi luun kurkkuun muille! Krista Pärmäkoski palasi ladulle sairastelun jälkeen

iltalehti 11:40 18.01

Therese Johaug oli täysin omassa luokassaan. Tour de Skiltä pois jäänyt Krista Pärmäkoski palasi kilpaladulle lauantaina, kun maastohiihdon maailmancup jatkui Tshekin Nove Mestossa. Vuorossa oli 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kisa. Pärmäkosken paluu oli hyviä lupauksia herättävä, vaikka ihan palkintokorokkeelle hän ei yltänytkään. Sijoitus oli seitsemäs.


Therese Johaug murskaavan ylivoimainen Nove Meston kympillä – Krista Pärmäkoski seitsemäs

iltasanomat 11:40 18.01

Naiset hiihtivät 10 kilometriä vapaalla tyylillä.


Suosionosoitukset yllättivät! Prinssi William ja herttuatar Catherine edustivat ensimmäistä kertaa kohun jälkeen

iltalehti 19:07 15.01

Prinssi William ja herttuatar Catherine otettiin kansan puolesta lämmöllä vastaan vastikään Briteissä. Prinssi William ja herttuatar Catherine näyttäytyivät ensimmäistä kertaa julkisuudessa sen jälkeen, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan pudottivat taannoin uutispommin koskien rooliensa muuttumista hovissa. Daily Mail kertoo, että yleisön vastaanotto oli äärimmäisen lämmin ja meluisa, kun Cambridgen herttuapari ilmaantui Bradfordiin tapaamaan väkeä ensimmäistä kertaa kohun jälkeen.


Näkökulma: Meghan-skandaali olisi voinut tuhota koko monarkian – pelastuksen toi 93-vuotias rautarouva taitavalla peliliikkeellään

iltalehti 16:07 14.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero hovista olisi voinut tuhota koko brittihovin, muistuttaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. "Meitä muita kaatuu kuin heinää, mutta hän se porskuttaa aina vaan.” The Crown -sarjassa on päästy vasta vuoteen 1977, mutta ohjelman kolmannella kaudella prinsessa Margaretin suusta kuultu kommentti on jälleen ajankohtainen.


Näkökulma: Suomen hiihtotähdiltä märkä rätti Vantaan kisajärjestäjien kasvoille

iltalehti 14:55 14.01

Suomen cup ei sopinut Iivo Niskasen, Krista Pärmäkosken, Kerttu Niskasen ja kumppanien pirtaan, kirjoittaa Vantaalta Santtu Silvennoinen. Iivo Niskanen, Krista Pärmäkoski, Kerttu Niskanen, Perttu Hyvärinen, Joni Mäki, Vilma Nissinen... Vantaan Suomen cupissa tiistaina järjestettävät viiden ja kymmenen kilometrin perinteisen etenemistavan kilpailut eivät sovi kaikkien maajoukkuehiihtäjien pirtaan.


Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski jäivät pois Suomen cupista – näin kilpalatujen eteen uurastanut järjestäjä kommentoi

iltasanomat 13:30 14.01

Iivo Niskasen ja Krista Pärmäkosken vetäytymiset eivät aiheuttaneet riemunkiljahduksia Vantaalla.


NHL-tähti munasi rankkarinsa merkillisellä tavalla, hädin tuskin koski kiekkoon - ”Tiedän säännön”

iltalehti 08:03 14.01

Philadelphia Flyersin ja Boston Bruinsin ottelu päättyi merkilliseen rankkariyritykseen. Brad Marchandin vuoroa on vaikea edes kutsua yritykseksi, sillä rankkarin kuljetusvaihe ei missään vaiheessa päässyt alkamaan. Marchandin osuma kiekkoon oli ohuen ohut, mutta kuitenkin tarpeeksi voimakas, että kiekko hieman liikkui keskiympyrässä.


Kriisikokous ohi – näin kuningatar Elisabet kommentoi Harryn ja Meghanin lähtöä hovista

iltasanomat 19:08 13.01

Kuningatar Elisabet on antanut ensimmäisen lausuntonsa koskien tänään järjestettyä kriikokousta.


Suomalaisgolffari ymmärsi vasta yliopistossa, että lapsuuden unelma voi sittenkin toteutua – "Pääsen pelaamaan pelaajien kanssa, joita olen katsonut televisiosta"

yle 07:29 13.01

Tammikuussa golffari Matilda Castren lähtee kiertämään maailman ykköskiertuetta Yhdysvaltain LPGA:ta. Hän ylsi sinne historian toisena suomalaisena.


Brittilehti paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat: rekisteröivät itselleen oman tavaramerkin – hakemus paljasti uuden yksityiskohdan skandaalierosta

iltasanomat 18:07 12.01

Harry ja Meghan ovat jättäneet hakemuksen koskien Sussex Royal -tavaramerkkiä jo joulukuussa, mutta kertoivat aikeistaan julkisesti vasta viikkoja myöhemmin.


Brittilehti paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat: rekisteröivät itselleen oman tavaramerkin – hakemus paljasti yksityiskohdan skandaalierosta

iltasanomat 18:07 12.01

Harry ja Meghan ovat jättäneet hakemuksen koskien Sussex Royal -tavaramerkkiä jo joulukuussa, mutta kertoivat aikeistaan julkisesti vasta viikkoja myöhemmin.


Krista Pärmäkoskelta yllättävä päätös: jättää Suomen cupin väliin – ”Tällä ratkaisulla minimoidaan matkustaminen”

iltalehti 17:21 12.01

Krista Pärmäkoskea ei nähdä ensi viikolla Vantaan Suomen cupin hiihdoissa. Dresdenissä tänä viikonloppuna maailmancupia hiihtänyt Kirsta Pärmäkoski tiedottaa omilla verkkosivuillaan, että hän jättää ensi viikolla käytävän Suomen cupin väliin. – Suomessa ehtisi olla vain neljä päivää, joista kaksi kuluisi puoliksi matkustuksiin. Tällä ratkaisulla minimoidaan matkustaminen ja päästään varmempiin lumiolosuhteisiin, Pärmäkoski perustelee yllättävää päätöstään.


Krista Pärmäkoski ja Katri Lylynperä paljastivat, mikä erikoiskisassa tökki

MTV 17:12 12.01

Suomen naisten ja miesten päivä maastohiihdon maailmancupin Dresdenin pariviesteissä oli nihkeä. Naisten puolella odotukset kohdistuivat Krista Pärmäkoskeen ja lauantaina yllättäneeseen Katri Lylynperään. Suomen ykkösjoukkueen taival päättyi kuitenkin jo välieriin.


Suomella surkea päivä parisprinteissä – Ruotsi juhli sekä naisissa että miehissä

iltalehti 15:41 12.01

Suomalaisilla ei ollut sunnuntaina mitään asiaa parisprintin kärkikahinoihin. Naisten puolella Suomen ykkösjoukkue, jossa hiihtivät Krista Pärmäkoski ja Katri Lylynperä, jäi sijalle 13. Jasmi Joensuu ja Tiia Olkkonen lykkivät 18:nneksi. Naisten parisprintti oli Ruotsin juhlaa, sillä sinikeltaiset nappasivat sijat yksi ja kolme. Ruotsalaisten väliin kakkoskorokkeelle nousivat sveitsiläiset.


kiri kotivoittoon maalinteon tuska Pelicans-kipparin

Hot topics