Sara Siepin puhelimeen kilahti julma viesti koskien hänen painoaan – missikaunotar jätti nasevan kuittauksen seuraajalleen

iltasanomat 12:53 04.07

Sara Sieppi on puhunut useaan otteeseen sosiaalisen median ja julkisuuden varjopuolista.


Iso rotta istui pihagrillissä kuin kesy lemmikki: Sillä hetkellä Heidi Kellokoski tajusi, että naapurustossa on merkittävä ongelma

iltasanomat 20:28 03.07

Heidi Kellokosken ”sydän hyppäsi kurkkuun”, kun hän löysi pihaltaan jättirotan. Tuomarilan ja Sunan rajalle on alkanut pesiytyä jyrsijöitä, jotka eivät säiky ihmisiä.


Kommentti: Peliuran jälkeinen aika on himmentänyt Teemu Selänteen sädekehää, mutta urheilusuoritusten arvoa ei vähennä mikään

iltalehti 18:30 03.07

Teemu Selänteen peliuran jälkeiset vuodet ovat himmentäneet kiekkolegendan arvostusta, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Riku Isokoski. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä, etteikö Teemu Selänne olisi yksi kaikkien aikojen suurimmista suomalaisurheilijoista. 50 vuotta täyttävän Selänteen saavutukset puhuvat puolestaan.


Sport hankki takalinjoilleen NHL:n ykköskierroksen varauksen

yle 18:26 03.07

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Vaasan Sport solmi yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Stuart Percyn, 27, kanssa.


Sport hankki entisen NHL:n ykköskierroksen varauksen – ”Saimme erittäin monipuolisen puolustajan”

iltalehti 16:39 03.07

Vaasan Sport hankki takalinjoilleen puolustaja Stuart Percyn. Stuart Percyn ja Sportin välinen sopimus kattaa tulevan kauden, mutta sopimukseen kuuluu kahden kuukauden koeaika, seura kertoo verkkosivullaan. 27-vuotias kanadalaispuolustaja on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011.


NHL:ään ykköskierroksella varattu Percy Sportin puolustukseen ? "Oikeanlainen mies meidän sapluunaan"

jatkoaika.com 16:33 03.07

Sport saa puolustukseensa runsaasti kokemusta Pohjois-Amerikan kaukaloista, kun kanadalainen Stuart Percy liittyy vaasalaisryhmään.


Savon Sanomat: Mika Kojonkoski siirtyy Kiinan mäkihyppypomoksi – "Aika monta kertaa painostettukin tähän ratkaisuun"

MTV 12:45 03.07

Kokenut suomalainen mäkivalmentaja Mika Kojonkoski ottaa kokonaisvastuun Kiinan mäkihypystä, kertoo Savon Sanomat. Kojonkoski on nimetty maan mäkihypyn lajijohtajaksi.


Savon Sanomat: Mika Kojonkoskesta Kiinan mäkihypyn lajijohtaja – kertoo lehdelle, että häntä on jopa painostettu pestiin

yle 12:35 03.07

Suomen mäkimaajoukkuettakin valmentanut Mika Kojonkoski on treenauttanut kiinalaishyppääjiä Suomessa vajaat kaksi vuotta.


Savon Sanomat: Mika Kojonkoski ottaa päävastuun Kiinan mäkihypystä

iltasanomat 12:26 03.07

Suomalainen mäkivalmentaja Mika Kojonkoski on nimitetty Kiinan mäkihypyn lajijohtajaksi.


Mika Kojonkoski ottaa päävastuun Kiinan mäkihypystä

iltasanomat 12:26 03.07

Suomalainen mäkivalmentaja Mika Kojonkoski on nimitetty Kiinan mäkihypyn lajijohtajaksi.


Aikovatko myös Carl Philip ja Sofia jättää Ruotsin? Korona saattaa jarruttaa muuttosuunnitelmia

iltalehti 11:45 03.07

Prinssi Carl Philip saattaa seurata siskonsa prinsessa Madeleinen jalanjälkiä. Ruotsin hovi ilmoitti lokakuussa, etteivät prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilla ole enää kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he tulevaisuudessa osallistu hovin edustustehtäviin. Muutos koski 4-vuotiasta prinssi Alexanderia, 2-vuotiasta prinssi Gabrielia, 6-vuotiasta prinsessa Leonorea, 5-vuotiasta prinssi Nicolasta ja 2-vuotiasta prinsessa Adriennea. Sekä Carl Philip että Madeleine kommentoivat päätöstä ja näkivät sen hyvänä asiana.


Kaverit ovat jo kertoneet Viljamille, 19, mikä odottaa armeijassa – ”Ne mennään kuulemma täysin asenteella läpi, ei millään muulla”

iltasanomat 11:35 02.07

Maanantaina 6. heinäkuuta tuhannet uudet alokkaat aloittavat varusmiespalveluksen. Kysyimme nyt parin päivän päästä sekä seuraavassa saapumiserässä tammikuussa palvelukseen astuvilta nuorilta heidän odotuksistaan armeijaan lähtöä koskien. Mitä intissä tehdään ja miten siihen pitäisi valmistautua? Katso toiveikkaat ja jännittyneet tunnelmat videolta!


Avi antoi pitkään odotetut festarimääräyksensä - rajoituksia lievennetään mutta ne eivät poistu

iltalehti 16:55 01.07

Aluehallintovirastot ovat antaneet odotetut määräykset koskien elokuun yleisötilaisuuksia. Koronapandemian johdosta Suomessa on ollut tiukkoja rajoituksia ja määräyksiä liittyen esimerkiksi yleisötilaisuuksiin. Määräysten johdosta useat yleisötapahtumat, kuten festivaalit, peruttiin. Elokuun osalta tilanne on ollut vielä avoin, mutta aluehallintovirastot ovat tänään ilmoittaneet, miten yleisötilaisuuksia on mahdollista järjestää.


KHO joutui äänestämään Savonlinnan lippukiistasta: Oopperajuhlien ilmaisliput päättäjille kohtuullista vieraanvaraisuutta

iltasanomat 15:37 30.06

Korkein hallinto-oikeus on joutunut äänestämään kiistassa, joka koski Savonlinnan kaupunginhallituksen päätöstä myöntää avustusta Oopperajuhlien kannatusyhdistykselle keväällä 2018.


Uutuuskirja: Ultra Bran viimeinen Ruisrock-keikka oli päättyä jättimäiseen viuhahdukseen – Vuokko Hovatta yllytti koko yhtyettä nakuilemaan

iltasanomat 20:24 29.06

– Bändissä oli ollut railakas viuhahtamisen kulttuuri yleisemminkin, mutta ehkä se huipentui siihen kesään ja nimenomaan Ruisrockiin. Yllytyshulluus saavutti lakipisteensä, Kerkko Koskinen kertoo uutuuskirjassa.


Veronica Verhon ja Juhani Koskisen suloinen yhteiskuva hurmasi fanit: "Te ootte kuin luodut toisillenne"

mtv 20:04 29.06

Veronica Verho ja Juhani Koskinen paljastivat suhteensa juhannuksena.


Veronica Verho julkaisi onnellisuutta hehkuvan kuvan itsestään – Juhani Koskinen riensi oitis kommentoimaan: "Well Hello"

mtv 16:31 27.06

Veronica Verho ja Juhani Koskinen vahvistivat parisuhteensa juhannuksena. 


Pienpanimoille lupailtu etämyyntioikeus uhkaa jäädä toteutumatta – hallitukselta puuttuu yhteinen linjaus

iltasanomat 17:28 26.06

Lakialoitteen tehnyt Myllykoski: Toukokuun lupaukset haihtuivat ilmaan, kun Kulmuni erosi valtiovarainministerin tehtävästä.


Kimi Räikkösen Alfa Romeon kuskipäätöksistä paljastus – "Meillä on hyvä kaksikko ensi vuonna"

MTV 15:39 26.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on tiputtanut tietoa sveitsiläistiimin F1-kuskipäätöksistä ensi vuotta koskien.


Mehiläiset voivat jopa nelinkertaistaa vadelmasadon – pihaan lentänyt mehiläisparvi teki Outi Koskisesta pölytyspalvelujen tuottajan

yle 13:30 26.06

Hyönteispölytteisten kasvien viljely on lisääntynyt selvästi viime vuosina. Tämä on lisännyt tarvetta pölytyspalveluille.


Hot topics