NHL:n yön suomalaiset: Sebastian Aho jatkoi hurjaa tehoilua – Mikko Koskiselle nolo lipsahdus

MTV 07:29 11.12

Carolina Hurricanesin NHL-tähti Sebastian Aho teki kaksi osumaa Edmonton Oilersin verkkoon. Maalivahti Mikko Koskisen ilta ei ollut yhtä hauska. 


Mikko Koskinen loisti Edmontonin maalilla – Vatanen sai kiekosta naamaan, Koivu syrjään

yle 06:59 07.12

Oilers-vahti Mikko Koskisen nollapeli meni pilalle kolmannen erän loppupuolella.


NHL-aamuraportti: Nazem Kadri palasi Torontoon, Senators pommitti Mikko Koskisen vaihtoon

jatkoaika.com 07:41 05.12

NHL:ssä oli Wednesday Night Hockeyn vuoro. Torontossa todistettiin odotettuja paluita, Pittsburgh Penguins puolestaan päätti St.Louis Bluesin kymmenen vierasottelua kestäneen pisteputken. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Professori Seppo Koskinen: ”Jos Postin hallitus toimi vastoin maan hallituksen tahtoa, Postin hallituksen pitäisi erota”

iltasanomat 20:18 28.11

Työoikeuden emeritusprofessori Seppo Koskisen mukaan tilanteesta on syntynyt julkisuudessa sekava kuva, eikä hän anna siksi kovin hyvää arvosanaa asiasta päättäneille.


Emeritusprofessori: Postin työntekijöiden jakautuminen kahden kerroksen väeksi muodostuu omistajaohjauksen ongelmaksi

yle 12:08 28.11

Seppo Koskisen mielestä omistajaohjauksen tulisi ratkaista Postin tytäryhtiössä oleva palkkaepätasa-arvo.


Kirjallisuuden Finlandiat Pajtim Statovcille, metsiin perehtyneille journalisteille ja psykologin kirjoittamalle dystopialle – katso video palkintojenjaosta

yle 12:41 27.11

Kaunokirjallisuuden Finlandia meni Bollalle. Tietokirjana palkittiin journalistiryhmän Metsä meidän jälkeemme ja lasten- ja nuortenkirjana Marisha Rasi-Koskisen Auringon pimeä puoli.


Kaunokirjallisuuden Finlandia Pajtim Statovcille – katso palkintojen julkistusta suorana

yle 12:41 27.11

Tietokirjana palkittiin journalistiryhmän Metsä meidän jälkeemme ja lasten- ja nuortenkirjana Marisha Rasi-Koskisen Auringon pimeä puoli.


Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinto Marisha Rasi-Koskiselle – katso palkintojen julkistusta suorana

yle 12:41 27.11

Marisha Rasi-Koskisen voittoisassa Auringon pimeä puoli -nuortenromaanissa matkustellaan ajassa.


Suomalaistähdeltä iso huomio NHL:n viime kauden floppiseuran täyskäännökseen – "Yllättävän monessa pelissä"

MTV 10:00 10.11

Viime kaudella flopannut Edmonton Oilers on saanut jääkiekkoliiga NHL:ssä aikaan täyskäännöksen. Joukkue on noussut läntisen konferenssin kärkikahinoihin, ja suuri osansa liitoa on ollut suomalaismaalivahti Mikko Koskisen ansiota.


TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen selitti Kaskisen vetämät harjoitukset ennen JYP-ottelua: "Rekrytointiprosessi oli vielä kesken"

jatkoaika.com 14:28 02.11

Kalle Koskisen potkuista päätettiin keskiviikkona HC TPS Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan.


Mihin katosivat Mikko Koskisen räpyläongelmat? Edmontonin kohentunut viisikkopeli tukee suomalaisvahtia – ”Alku ei merkitse mitään, jos lento katkeaa myöhemmin”

yle 11:30 27.10

Mikko Koskinen on osoittanut NHL:n alkukaudella, ettei miehen räpyläkädessä ole sittenkään mitään vikaa.


NHL-pamppujen mielipide näyttää nyt surkuhupaisalta - seurahistoriaa tehnyt Mikko Koskinen on lyömässä luun kurkkuun epäilijöilleen

iltalehti 14:42 25.10

Mikko Koskisen kausi on alkanut vaikuttavasti. Edmonton Oilers johtaa NHL:n läntistä konferenssia. Edmonton Oilersin suomalaismaalivahdin hyvä alku kauteen sai jatkoa viime yönä, kun Washington Capitals kaatui maalein 4-3. Kotijoukkue heräsi Capitalsin mentyä 3-1-johtoon toisessa erässä. Päätöserässä alkoi öljypaitojen vyöry, joka huipentui Leon Draisaitlin vastahyökkäyksestä viimeistelemään 4-3-jatkoaikamaaliin.


NHL-pamppujen mielipide näyttää nyt surkuhupaisana - seurahistoriaa tehnyt Mikko Koskinen on lyömässä luun kurkkuun epäilijöilleen

iltalehti 14:42 25.10

Mikko Koskisen kausi on alkanut vaikuttavasti. Edmonton Oilers johtaa NHL:n läntistä konferenssia. Edmonton Oilersin suomalaismaalivahdin hyvä alku kauteen sai jatkoa viime yönä, kun Washington Capitals kaatui maalein 4-3. Kotijoukkue heräsi Capitalsin mentyä 3-1-johtoon toisessa erässä. Päätöserässä alkoi öljypaitojen vyöry, joka huipentui Leon Draisaitlin vastahyökkäyksestä viimeistelemään 4-3-jatkoaikamaaliin.


Sauli Koskisen isä menehtyi syöpään vuosi sitten: "Ihan hirveä ikävä edelleen"

mtv 21:08 23.10

Sauli Koskinen kertoo Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetyksessä isänsä menettämisestä.


Inhimillinen virhe oli tappaa vaikeasti allergisen Mikko Saaren: ”Taistelin hengestäni”

iltalehti 07:15 23.10

Valppaana ollut vierustoveri, Epipen, ambulanssi, erikoislääkäri ja teho-osasto pelastivat Mikko Saaren hengen. Eräs junamatka meinasi koitua Mikko Saaren kohtaloksi. Tarkalleen ottaen hengenvaaran muodosti hänen eväänsä. Salaatissa olikin pähkinää, jota ei ollut mainittu tuoteselosteessa inhimillisen virheen vuoksi. – Huomasin, että kurkussa tuntui ja pahasti. Tiesin heti, että nyt voi olla tosi kyseessä, Saari käy tapahtunutta läpi tänään TV1:llä Akuutin toimittajan Päivikki Koskisen kanssa.


Mikko Koskinen karistelee viime NHL-kauden pettymystä harteiltaan – uusi konkarimaalivahti ollut hyvänä tukena

MTV 14:56 22.10

Konkarimaalivahti Mike Smith lupasi olla johtaja ja auttaa kaikin mahdollisin tavoin suomalaistorjuja Mikko Koskista jääkiekon NHL:ssä. Tarvittaessa hän pyrkii haastamaan Koskisen ylittämään itsensä, jos Edmonton Oilersin menestys sitä vaatii.


Liikennejohtaja kertoi, kauanko maailman suurin purjejahti Black Pearl viipynee Kotkassa – ”Kyseessä on ällistyttävä alus”

iltasanomat 20:50 28.08

Sataman liikennejohtaja Markku Koskisen mukaan alus on nyt siirretty turva-alueelle.


Mailis Penttilä aloitti tubettajana - Dumle-kakkuvideon jälkeen syvä hiljaisuus: ”Halusin ottaa tästä kaikesta paussin”

iltalehti 18:19 13.08

Kakkukaunotar Mailis Penttilä laittaa tubettamisprojektinsa jäihin. Päätös kypsyi sometauon aikana. Koko Suomi leipoo -ohjelmasta julkisuuteen noussut kakkukaunotar Mailis Penttilä kertoi vastikään Instagramissa halustaan tehdä aktiivisemmin tubevideoita. Somevaikuttaja on jakanut aikaisemmin videoita ja kuvia elämästään ”it-miljonääriksi” usein tituleeratun yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. Somessa on näkynyt myös parin suloinen koira. Mailis Penttilä aloitti lupaavasti tubettajana ja julkaisi muun muassa leipomisvideoita ja meikki tutorial -videoita. Hän myös vastasi eräällä videolla seuraajiensa kysymyksiin. Nyt Mailis kuitenkin kertoo tehneensä yllättävän päätöksen ja lopettavansa tubettamisen.


Mailis Penttilä kertoo avoimesti suhteestaan rikkaaseen mieheen Rosanna Kuljun podcastissa: ”Pekka ei varmaan osaisi edes käydä kaupassa”

iltalehti 22:36 25.07

Somekaunotar kertoi aiemmin, ettei aio vastaisuudessa enää jakaa asioita parisuhteestaan. Somepersoona Mailis Penttilä kertoo avoimesti ystävänsä Rosanna Kuljun Riisuttu-podcastissa, millainen hänen suhteensa on yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. IT-miljonääriksi kutsuttu Koskinen huolehtii pariskunnan rahavirrasta, kun taas Penttilä hoitaa heidän yhteistä kotiaan. – Se on ehdottomasti ollut mun idea (että jään kotiin). Mä ehdotin tätä Pekalle, koska olen aina tykännyt hoitaa kotia, kakkuleipuri kertoo.


Povipommi Mailis Penttilä vaikenee parisuhteestaan yllättäen: ”Ainoa, mihin en meinaa vastata”

iltalehti 14:48 19.07

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu kakkukaunotar Mailis Penttilä kertoo päätöksestään Instagramissa. Kakkukaunotar Mailis Penttilä asuu poikaystävänsä, ”it-miljonääriksi” usein tituleeratun yrittäjä Pekka Koskisen kanssa. Hän on kertonut parisuhteesta useaan otteeseen julkisuudessa. Viimeksi Iltalehti haastatteli pariskuntaa kesäkuun alussa. Nyt Mailis kertoo Instagram Storiesissa tehneensä yllättävän linjavedon: enää hän ei jaa parisuhdeasioitaan julkisuuteen. Penttilä kertoo asian ohimennen puhuessaan tulevista Youtube-videoistaan.


Ahde oli ”Ajoin silloin

Hot topics