Lääkepula kiristynyt entisestään – apteekit tahtovat lisäoikeuksia lääkevaihtoon: ”Maalaisjärkeä”

iltasanomat 17:12 01.12

Apteekkariliiton viestintäjohtaja Erkki Kostiainen toivoo, että apteekissa voitaisiin vaihtaa saman lääkkeen vahvuuksia. Myös tiedonkulkua täytyy parantaa.


Kommentti: Bruce Springsteen täyttää 70 vuotta! ”Pomo” on tavis ja teräsmies – Katso juhlaohjelma rocklegendan elämän käänteistä

iltasanomat 06:53 23.09

Bruce Springsteen on 70-vuotiaana rockin legenda, joka on yhdistänyt tavallisuuden tarunhohtoisuuteen ainutlaatuisella tavalla, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Pornolaulusta Päättömään polleen – Jukka Virtanen oli myös mestarisanoittaja, jolla oli työssään kirjoittamaton sääntö

iltasanomat 20:12 01.09

86-vuotiaana kuollut Jukka Virtanen oli mestarillinen sanankäyttäjä, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Pahan kriisin läpikäynyt Liam Gallagher on muuttunut mies – Oasiksen kiukuttelevana tunnettu keulamies leperteli suomalaisyleisölle

iltasanomat 17:09 26.08

Liam Gallagher kuulostaa laulajana yhtä hyvältä kuin Oasiksen kultakaudella. Entisestä häiriköstä on tullut kohtelias, mutta särmää on yhä jäljellä, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Flow ei ole enää vain kulttuurieliitin juhla – festivaali ottaa pian pauloihin vihaajansakin

iltasanomat 15:50 12.08

Flow Festival kansanomaistuu ja kohoaa korkeakulttuuriksi yhtä aikaa. Ovela hirviö ottaa vielä pauloihinsa vihaajansakin, musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen kirjoittaa.


Kommentti: Lavalla oli vain entinen koulukiusattu mies ja kitara – Suomen-keikka paljasti, miksi Ed Sheeran on nyt maailman menestyneimpiä artisteja

iltasanomat 22:50 23.07

Ed Sheeranin ensimmäinen konsertti Helsingin Malmin lentokentällä osoitti, että lahjakas pop-tähti tarvitsee avukseen yhä vain akustisen kitaran. Muuten pop-maailma onkin muuttunut niiden yli 50 vuoden aikana, kun samoilla kulmilla on edellisen kerran nähty maailmantähtiä, musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen kirjoittaa.


Kommentti: suomalaisilla ei ole mitään hävettävää – ruotsalaisfestarien järjestelyt häviävät kotimaisille

iltasanomat 13:50 13.07

Tukholman konserttitarjonta voittaa usein Helsingin, mutta festivaaleissa suomalaiset pärjäävät ruotsalaisille hyvin, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Rockjätti Muse on suomalaisten uskollinen ystävä – ja siihen on erittäin hyvä syy

iltasanomat 11:41 19.06

Muse on 2020-luvun stadionbändi, koska yhdistää stadionrockin menneisyyden ja tulevaisuuden, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Backstreet Boysin loppuunmyyty Helsingin-keikka paljasti tärkeän seikan suomalaisesta konserttiyleisöstä

iltasanomat 18:50 06.06

Backstreet Boysin loppuunmyyty konsertti Helsingin Hartwall-areenassa muistutti keskiviikkona siitä, että pop-musiikin kansainvälisille tähdille riittää Suomessa konserttiyleisöä, kirjoittaa toimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Ei tullut nilkkatulehdusta tai Nurmisen ilmaveiviä, tuli uuden ajan mestarijoukkue

iltasanomat 20:31 02.06

Jääkiekon maailmanmestarijoukkue uudisti urheilun mieskuvaa – ja muistutti yhteistyön voimasta, kirjoittaa toimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: yli 100 000 kuulijaa saapuu heinäkuussa Malmille – Ed Sheeranin suosio lyö ällikällä

iltasanomat 22:02 31.05

Ed Sheeranin ensimmäisessä Suomen-vierailussa laajasti kiinnostavaa taikaa, kirjoittaa Pasi Kostiainen.


HIFK-nutussa –

Hot topics