Jesperi Kotkaniemi julkaisi kuvan kesätreenistään – huomio kiinnittyi hauiksiin

iltalehti 22:25 14.06

Jesperi Kotkaniemi viettää kesää Porissa ja kuntoutuu vammastaan. Jesperi Kotkaniemen, 19, kausi päättyi maaliskuussa AHL-ottelussa tapahtuneeseen pernavammaan. Suomalaishyökkääjä viettää nyt aikaa kotikaupungissaan Porissa ja näyttää kuntoutuvan hyvin. Kotkaniemi julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on pelaamassa tennistä ja squashia muistuttavaa padelia. Suomalaishyökkääjä on kuvan perusteella lihaksikkaammassa kunnossa kuin aikaisemmin.


Podcast: Jesperi Kotkaniemi teki loistavan ratkaisun heikon kauden jälkeen – ”Täsmälleen sama kuvio kuin Teuvo Teräväisellä”

iltasanomat 15:00 11.05

Jesperi Kotkaniemi hakee vauhtia uudesta valmennuksesta.


NHL-huippulupaus Jesperi Kotkaniemen todellisesta kunnosta tuoretta tietoa – Raimo Summanen astumassa kuvioihin

MTV 18:00 08.05

Montrealissa on spekuloitu viime päivänä Jesperi Kotkaniemen tilanteella. Hänen kautensa loppui pernan repeämiseen. Isä Mikael Kotkaniemi kertoi, mikä on Canadiensissa pelaavan NHL-hyökkääjän terveystilanne.


Huippulupaus Jesperi Kotkaniemi, 19, loukkaantui pahasti – NHL-seuran toiminta herättää kritiikkiä: ”Olen hämmentynyt”

MTV 18:15 07.05

Suomalaisen NHL-huippulupauksen Jesperi Kotkaniemen ympärillä kuohuu. 19-vuotias Kotkaniemi loukkaantui pahasti maaliskuun lopulla, kun hänellä todettiin pernavamma. Kotkaniemen NHL-seura Montreal Canadiens vaikeni tilanteesta totaalisesti.


Montreal-valmentaja: Kotkaniemi toipuu Suomessa vammastaan, takapakeilta vältytty

yle 21:08 07.04

Jesperi Kotkaniemen toipuminen on edennyt hyvin.


Kommentti: Farmiliigaan pudonnut Jesperi Kotkaniemi on varoittava esimerkki NHL:n vaarallisesta suuntauksesta

iltasanomat 22:25 26.02

Montreal Canadiens hätäili Jesperi Kotkaniemen kanssa. Nyt seura ja pelaaja maksavat siitä hintaa, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Jesperi Kotkaniemi rohmusi heti tehoja uudessa joukkueessa – kausi ollut tuskainen: ”Kuin olisi uusi Helkaman polkupyörä”

iltasanomat 08:55 06.02

Jesperi Kotkaniemen toinen kausi Montrealissa ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Keskiviikkona hän pelasi toisen ottelunsa AHL:ssä ja tehtaili heti piste-ennätyksensä Pohjois-Amerikassa.


Farmiin passitettu Jesperi Kotkaniemi osoitti asennetta - sivalsi toimittajaa hauskalla kuitilla

iltalehti 11:19 03.02

Jesperi Kotkaniemi ei masentunut AHL-komennuksestaan. Viime kaudella NHL:ään murtautunut Kotkaniemi on ensimmäistä kertaa Montreal Canadiensin farmijoukkue Laval Rocketin mukana. The Athleticin toimittaja Arpon Basu kirjoittaa, että suomalaisessa ei ollut huomattavissa pettymyksen hiventäkään lauantaina pelatun AHL-debyytin yhteydessä. Pelimiehen huumori oli tallella tilanteessa, jossa moni oli saattanut hieman vetäytyä kuoreensa.


NHL-toimittaja pääsi farmiin passitetun Jesperi Kotkaniemen läksytyksen kohteeksi – ”Mikä ihmeen kysymys tuo oli?”

MTV 07:35 03.02

Montreal Canadiens lähetti lauantaina hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi AHL:n Laval Rocketiin. Hän nakutti AHL-debyytissä yhden syöttöpisteen. Nuorukainen ei kaikesta päätellen ollut maansa myynyt Montrealin valmennuksen ratkaisun vuoksi.


Canadiens siirsi Kotkaniemen AHL:ään: "Haluamme hänen löytävän peliään ja luottamusta itseensä"

yle 20:38 01.02

Jesperi Kotkaniemi jäi tammikuun 11 pelissään tehoihin 1+0.


Nyt se tapahtui: Jesperi Kotkaniemi lähetettiin farmiin

iltalehti 18:56 01.02

AHL-komennus on Jesperi Kotkaniemen uran ensimmäinen. Montreal Canadiens kertoo lähettäneensä nuoren suomalaishyökkääjänsä Jesperi Kotkaniemen farmin, Laval Rocketsin riveihin. AHL-komennus on ensimmäinen Kotkaniemen, 19, uralla.


Jesperi Kotkaniemi passitettiin AHL:ään

iltasanomat 18:25 01.02

Montreal passitti suomalaislupauksensa ensi kertaa farmisarjaan.


Armia tehokkaana, Kotkaniemi passitettiin jo katsomoon – Nashville kampesi taas voittoon maalijuhlassa

iltasanomat 06:40 31.01

Montreal antoi vielä tekohengitystä ohuille pudotuspelihaaveilleen.


Jesperi Kotkaniemi, 19, yllätti rajulla nyrkkitappelulla NHL:ssä – sitten tuli tuomitseva viesti isoäidiltä

MTV 08:15 19.01

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi hämmästytti monet lajiseuraajat, kun hän otti rajun nyrkkitappelun ruotsalaispuolustajan Robert Häggin kanssa.


Jesperi Kotkaniemen tappelusta revittiin huumoria, jopa Ilja Kovaltshuk kutsuu jo uudella lempinimellä – ”Kuin suoraan Porin yöstä”

iltasanomat 05:51 18.01

Jesperi Kotkaniemi yllätti tappelemalla NHL-ottelussa kauden ensimmäisenä suomalaispelaajana.


19-vuotias suomalainen tappeli ensi kertaa – NHL-kovanaamalta hulvaton kommentti

iltalehti 22:25 17.01

Jesperi Kotkaniemi pudotti hanskat viime yön NHL-kierroksella. Jesperi Kotkaniemi pudotti hanskat viime yön NHL-kierroksella. NHL katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Jesperi Kotkaniemi. 19, yllätti viime yön NHL-kierroksella kiekkomaailman täysin, sillä suomalainen tappeli ensimmäistä kertaa koko urallaan.


Jesperi Kotkaniemen yllättävä poliisin rooli ihastutti – yksi seikka risoi valmentajaa

MTV 10:08 17.01

Montreal Canadiensin NHL-hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi oli itsekin yllättynyt siitä, että hän pudotti urallaan ensimmäisen kerran hanskat. 


Nyt meni kuppi nurin! Jesperi Kotkaniemi tappeli ensimmäistä kertaa urallaan – "En tiedä mistä se tuli”

iltalehti 08:31 17.01

Jesperi Kotkaniemi puolusti joukkuekaveriaan nyrkeillä. Katso videolta Kotkaniemen tappelu. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilta ja Viaplayssa. Philadelphian ja Montrealin välisessä matsissa kuohahti, kun Robert Hägg taklasi Ryan Poehlingin selkäpuolelta laitaa päin kolmannessa erässä. Töötin jälkeen Jesperi Kotkaniemi haastoi ruotsalaispakin tappeluun.


NHL:n yön suomalaiset: Joel Armia palasi, Artturi Lehkonen teki maalin – Jesperi Kotkaniemi yllättävässä "koviksen" roolissa

MTV 07:07 17.01

Porilaisen jääkiekkokasvatuksen saaneet Joel Armia ja Jesperi Kotkaniemi pääsivät hyvin esille Montreal Canadiensin paidassa .


Jesperi Kotkaniemi yllätti kaikki ja tappeli ensi kertaa urallaan – Miro Heiskanen loukkaantui vaarallisesti

iltasanomat 06:58 17.01

Jesperi Kotkaniemi syöksyi puolustamaan omiaan paljain nyrkein.


Hot topics