Matti Nykäsen Eveliina-tytär avoimena rankasta lapsuudestaan: ”Isä yritti tulla ovesta läpi”

iltalehti 05:03 01.11

Eveliina Mäntykangas, 29, koki lapsuudessaan rankkaa koulukiusaamista isänsä nimen takia. Hän joutui jo nuorena todistamaan, että Matti Nykäsessä oli kaksi puolta. Eveliina Mäntykangas, 29, on kuullut koko lapsuutensa siitä, että hän on Matti Nykäsen tytär. Isän elämää tuli seurattua lööppien kautta, ja koulussa sukulaissuhteesta kiusattiin päivittäin. Isässä oli hyvää huumoritajuisuus, hyväntahtoisuus ja heittäytymiskyky. Nämä puolet tulivat esille, kun Matti oli selvin päin. Humalassa tuli esille toisenlainen puoli.


Pääkirjoitus: Koulu­kiusaaminen kitketään kotona – vastuuta turha sälyttää ministerille ja kouluille kun sylttytehdas löytyy paljon lähempää

iltasanomat 21:00 10.09

Koulukiusaamista on Suomessa yritetty laittaa aisoihin vuosia – huonolla menestyksellä.


Vakuutusyhtiön uutuus: Kattaa koulukiusaamisesta koituvat kustannukset

stara 16:00 25.05

Japanissa on raportoitu vuonna 410.000 koulukiusaamistapausta, mikä on 90.000 edellisvuotta


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 25.05

Japanissa on raportoitu vuonna 410.000 koulukiusaamistapausta, mikä on 90.000 edellisvuotta


Miss Suomi -ehdokas Jutta Kyllösen, 20, rankka koulukiusaamistausta - joutui kiusaajan hakkaamaksi: ”Ei varmasti ikinä lähde mielestä”

iltalehti 22:25 21.05

Oulusta kotoisin olevalla Jutta Kyllösellä on rankka koulukiusaamistausta. Miss Suomi 2019 -semifinalistit esiteltiin medialle tänään tiistaina. Oulusta kotoisin olevalla Jutta Kyllösellä, 20, on rankka koulukiusaustausta. Hän sanoo kohdanneensa kouluaikana sekä fyysistä että henkistä koulukiusaamista. Kiusaaminen alkoi kuudennella luokalla ala-asteella uudessa koulussa, johon hän siirtyi.


havaintoja nuoresta anorakkimiehestä, öljynviennin Libyan toiseksi Tshekissä

Hot topics