Viimeinen F1-paikka meni miljardöörin pojalle – tässä ovat kauden 2020 kuljettajat

iltalehti 15:10 28.11

F1-kuljettajat kaudelle 2020 on saatu selville. Viimeinen vapaana ollut pesti meni odotetusti kanadalaiselle Nicholas Latifille, kun hän allekirjoitti sopimuksen Williamsin kanssa. Latifi, 24, korvaa tallissa tällä kaudella ajaneen Robert Kubican. Latifi on toiminut tällä kaudella Williamsin testikuljettajana, ja hän nousee F1-kuljettajaksi verrattain myöhäisellä iällä.


F1-konkari Robert Kubica vaihtanee tallia – kilpailee todennäköisesti toisessa sarjassa

iltasanomat 13:09 27.11

Robert Kubica saattaa pysyä vielä mukana F1-ympyröissä.


F1-konkari Robert Kubica vaihtaa tallia – kilpailee todennäköisesti toisessa sarjassa

iltasanomat 13:09 27.11

Robert Kubica pysyy vielä mukana F1-ympyröissä.


Robert Kubicalta jyrkkä puolustuspuheenvuoro floppimaisesta F1-paluustaan – ”Olen kuullut tarinoita”

MTV 12:30 25.11

Puolalaiskuljettaja Robert Kubica palasi tämän vuoden alussa F1-sarjaan pitkän tauon jälkeen. Kubican paluu on ollut tulosten osalta paha floppi. Puolalaiskuljettaja itse nostaa esille aivan toisen puolen paluuseensa liittyen.


F1-sarjan hitain kuski oli puuttua peruuttamattomasti voittotaisteluun – Max Verstappen käynnisti vaaratilanteen jälkeen eeppisen ohitusnäytöksen

MTV 13:54 18.11

F1-kisoissa tavallisesti useilla kierroksilla kärkijoukolle jäävä Williams-tallin Robert Kubica järjesti Brasilian GP:ssä sydämentykytystä ennen kaikkea voitosta taistelleelle Red Bull -tiimille. Max Verstappen pystyi kuitenkin estämään karun kohtalon varikkosuoralla.


Robert Kubica Kimi Räikkösen talliin? Puolalaiskuski otti kantaa Alfa Romeo -huhuihin

MTV 20:58 02.11

Huhumylly Robert Kubican ympärillä on jauhanut sen jälkeen, kun puolalaiskuski ilmoitti vetäytyvänsä Williamsilta tämän F1-kauden päätteeksi. Kubican vaiheilla on pyörinyt myös Alfa Romeo -huhuja.


Max Verstappenilla meni hermo Ferrari-tähteen - "Sebastian... mitä hemmettiä hän tekee?"

iltalehti 19:39 25.10

Meksikon GP:n ensimmäiset vapaat harjoitukset on ajettu Rodríguez-veljesten moottoriradalla. Yöllinen syyssade oli kastellut Autodromo Hermanos Rodríguezin radan, mutta se ei juuri vauhtia hiljentänyt. Toki Lance Strollilla oli vaikeuksia pysyä radalla. Kanadalainen lipsautti Racing Point -autonsa turva-aitaan, mutta selvisi tilanteesta ilman suuria vaurioita. Strollin maanmies Nicolas Latifi tuurasi treeneissä Robert Kubicaa Williams-ratissa jääden kuitenkin tuloslistan viimeiseksi.


F1-sopimus varmistumassa? Kuskilupaukselle massiivisesti ajoaikaa kauden lopulle

MTV 13:41 24.10

Robert Kubican ajopaikan täyttäjäksi Williamsin F1-tiimissä kaavailtu Nicholas Latifi saa ajaa tallin autolla peräti kolmet perjantaiharjoitukset kauden lopun kisaviikonlopuissa.


Kimi Räikköselle tuli tasaluku mittariin – F1-nestori tekee tempun, johon harva enää yltää: "Reaktioiden puolesta voi vetää ihan hyvin"

iltalehti 19:12 17.10

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto painottaa, että ”jos sisällä asuu pikkupoika, ihan hyvin menee”. – Jos olet hyvä, ei se ajaminen katso numeroita edes ykkösissä, kiteyttää Jyrki Järvilehto, Iltalehden F1-asiantuntija. Kimi Räikkönen, jatkuvasti nuorentuvan F1-sirkuksen nestori, täyttää tänään 40 vuotta. Seuraavaksi vanhimmat ovat 34-vuotiaat Lewis Hamilton ja Robert Kubica.


Törttöilleen Robert Kubican Japanin GP uhattuna – "Työtä on valtavasti"

MTV 06:48 13.10

Williams-talli joutuu vaihtamaan Robert Kubican auton rungon Japanin GP:n alla puolalaiskuskin törmättyä seinään aika-ajoissa. 


MTV seuraa: Japanin GP:n aika-ajot – Robert Kubica romutti autonsa heti! Valtteri Bottas paalutaistossa

MTV 04:05 13.10

F1-kauden 17. osakilpailun Japanin GP:n aika-ajot ja kilpailu ajetaan Suzukassa Suomen aikaa sunnuntaiaamuna. Japaniin rantautunut supertaifuuni muutti viikonlopun aikataulua siten, että aika-ajot siirtyivät kisapäivälle. MTV Urheilu seuraa F1-supersunnuntaita hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


Kimi Räikkösen umpisurkea saldo ihmetyttää, tallin katse kääntyi Antonio Giovinazziin – asiantuntijalta tiukka vaatimus italialaiselle: ”Täytyy olla parempi kuin Kimi”

iltalehti 18:10 12.10

Kimi Räikkösen saldo kesätauon jälkeen ajettuina neljänä GP-viikonloppuna on ollut surkea. Ensimmäistä kauttaan Alfa Romeolla ajavaa Räikköstä huonommin ovat kyseisellä ajanjaksolla sijoittuneet vain Williams-kuljettajat George Russell ja Robert Kubica. Räikkösen neljän pisteettömän kisan – mikä on suomalaisen pisin pisteetön putki sitten vuoden 2002 – taustalta löytyy virheitä niin itseltä, tallilta kuin muiltakin kuljettajilta.


Robert Kubica paljastaa: Kieltäydyin huipputallin tarjouksesta ennen tämän kauden alkua

MTV 10:35 09.10

Puolalaiskuski Robert Kubica paljastaa, että hän sai ennen tämän F1-kauden alkua tarjouksen huipputallista.


Jatkuuko Robert Kubican ura? – Puolalainen ensi vuodesta: "Olisin yllättynyt, jos..."

MTV 15:31 05.10

Robert Kubicalla kutsuvat tämän F1-kauden jälkeen uudet haasteet, kun hän ei jatka Williamsin kisakuskina. Puolalainen uskoo olevansa ajohommissa myös ensi vuonna.


Yllättävä tarjous - Robert Kubican työt F1-tasolla saattavat jatkua

iltalehti 13:42 23.09

Robert Kubica ilmoitti torstaina, ettei hän jatka Williamsin kisakuskina ensi vuonna. Puolalainen Robert Kubica teki urotyön kuntouttaessaan itsensä takaisin F1-kuskiksi. Kuluva vuosi Williamsin ratissa on kuitenkin ollut pettymys, kun Kubica on jäänyt selvästi myös nuoren tallikaveri George Russellin vauhdista. Torstaina Kubica ilmoitti, että hän ei aio jatkaa Williams-tallin palveluksessa tulevalla F1-kaudella. Samalla hän ilmoitti kaipaavansa myös todellista kilpailukokemusta.


F1-talli vahvistaa kiinnostuksen Robert Kubicaa kohtaan – ura kuninkuusluokassa saakin jatkoa?

MTV 11:19 22.09

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner vahvistaa kiinnostuksensa puolalaiskuljettaja Robert Kubican hankkimista kohtaan.


Williams-pomo hämmästyi Robert Kubican päätöksestä – "Emme olleet keskustelleet"

MTV 08:43 21.09

Robert Kubica ilmoitti tällä viikolla, ettei hän jatka Williamsilla enää ensi F1-kaudella. Williamsin apulaistallipäällikkö Claire Williamsille päätös tuli puun takaa.


Jatkaako Robert Kubica sittenkin F1-sarjassa? Villit siirtohuhut lähtivät liikkeelle

MTV 07:30 21.09

Tällä viikolla selvisi, ettei Robert Kubica jatka Williamsilla kaudella 2020. Liikkeelle ovat kuitenkin lähteneet villit huhut, joissa puolalaiskuljettaja on yhdistetty toiseen F1-talliin.


F1:ssä jytisee: Robert Kubica tekemässä tilaa kymmenien miljoonien paketille – ”Suunta on huolestuttava”

MTV 17:17 19.09

F1-sarjassa saatiin kuljettajauutisia torstaina, kun Robert Kubica ilmoitti jättävänsä Williamsin tämän kauden jälkeen. Kubican seuraajan nimi on lähes varma, kyseiselle paikalle on nousemassa kanadalainen Nicholas Latifi.


Puolan F1-tähti Robert Kubica ulos Williamsilta – saattaa vaihtaa tallia ja myös sarjaa

iltasanomat 17:03 19.09

Robert Kubica lähtee Williamsin F1-tallista tämän kauden jälkeen.


murjoo Suomea näkyy erittäin USAn erityislähettiläs

Hot topics