Anne Kukkohovi säkenöi kultaisessa paljettiunelmassa – erikoinen kaula-aukko vangitsi katseet

mtv 18:47 17.01

Mallina ja yrittäjänä tunnetuksi tullut Anne Kukkohovi säväytti kultaisena hohtavassa paljettiasussa.


Yhteensopivat asut! Khlóe Kardashian säkenöi kultaisessa True-tyttärensä kanssa

mtv 20:02 27.12

Kardashianit kokoontuivat tänä vuonna Kourtneyn luokse viettämään joulua.


Star Wars teki nuoresta näyttelijästä hetkessä tähden – huomasi pian olevansa loukussa ”kultaisessa vankilassa”

iltasanomat 15:00 22.12

Star Wars -elokuvat ovat tuoneet John Boyegalle elinikäisiä ystävyyssuhteita mutta vaatineet myös uhrauksia. –?Olen kasvanut ja kypsynyt paljon – mutta en usko, että näillä elokuvilla on ollut sen kanssa mitään tekemistä, Boyega kuvailee Ilta-Sanomille.


IL-TV:n suora lähetys: Mäntyniemessä otetaan vastaan joulutervehdyksiä – Jenni Haukio edustaa jouluisesti puna-kultaisessa asussa

iltalehti 10:46 19.12

Iltalehti raportoi Mäntyniemestä, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottavat vastaan perinteiset joulutervehdykset. Tilaisuuden alussa Metsäylioppilaiden kuusikauppiaat luovuttavat presidenttiparille joulukuusen. Niinistö aloitti tilaisuuden tervehtimällä kaikkia kohteliaasti. – Hyvää päivää, tasavallan presidentti sanoi.


IL-TV:n suora lähetys: Mäntyniemessä otetaaan vastaan joulutervehdyksiä – Jenni Haukio edustaa jouluisesti puna-kultaisessa asussa

iltalehti 10:46 19.12

Iltalehti raportoi Mäntyniemestä, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottavat vastaan perinteiset joulutervehdykset. Tilaisuuden alussa Metsäylioppilaiden kuusikauppiaat luovuttavat presidenttiparille joulukuusen. Tämän jälkeen Helsingin tuomiokirkon poikakuoro Cantores Minores esittää laulutervehdyksen kolmen tutun joululaulun muodossa presidenttiparille ja kaikille joulutervehdyksen tuojille. Presidentti Niinistö ja rouva Haukio ovat kuoron toiminnan suojelijoita. Niinistö aloitti tilaisuuden tervehtimällä paikallaolijoita kohteliaasti.


Marko Anttilan Heidi-vaimo juhli Linnassa kultaisessa luomuksessa: ”Onneksi Mörkö-huuma on jo vähän laskenut”

iltasanomat 14:46 07.12

Marko Anttila juhli Linnassa yhdessä kimaltavaan asuun pukeutuneen Heidi-puolisonsa kanssa. Heidi myönsi, että viime kevään Mörkö-huuma oli välillä melko hurjaa.


Suomi nousi kuilun partaalta jatkopeleihin – tähtihakkuri kertoi dramaattisesta hetkestä: ”Kävimme aika syvällä”

iltasanomat 00:40 19.09

Turkki kaatui kultaisessa erässä. Suomen miesten pelit jatkuvat EM-kisoissa. Urpo Sivula kertoo hetkestä, jolloin joukkue päätti taistella loppuun asti.


Marko Anttila ilmestyi Jyväskylän MM-ralliin: WRC-toimittaja meni vaikeaksi suomalaisen Mörön rinnalla – ”Nolasin sinut maailmanlaajuisen yleisön edessä”

iltalehti 13:05 04.08

Jääkiekon maailmanmestari Marko Anttila on viihtynyt viikonloppuna Jyväskylän rallihumussa. Leijonien kapteenina kevään kultaisessa MM-turnauksessa toiminut Marko Anttila on Jyväskylän MM-rallissa Toyotan vieraana. Tommi Mäkisen johtamasta tallista löytyy jo valmiiksi oma M. Anttilansa, Jari-Matti Latvalan kartanlukija Miikka Anttila, ja mielenkiintoista kyllä, molemmat Anttilat ovat kotoisin Lempäälästä. – Kun on pieni kaupunki, niin tiedämme toisemme, mutta ei sen isompaa. Nyt tapasimme ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Mukava mies ja kova ura. Taitaa olla eniten MM-ralleja kaikista kartanlukijoista. Arvostan kyllä suuresti, Marko Anttila kuvaili kaksikon suhdetta Iltalehdelle.


Lukko yllätti Matti ”Mölli” Keinosen täydellisesti – upea lahja sai kiekkolegendan herkistymään: ”Sitä on haettu koko alkuvuosi löytämättä”

iltalehti 22:03 02.08

Pitsiturnauksen koskettavin hetki koettiin poikkeuksellisesti kaukalon ulkopuolella, kun Rauman Lukon nykyjohto yllätti jääkiekkolegenda Matti ”Mölli” Keinosen niin sanotusti sata-nolla. Lukon nykyinen puheenjohtaja Ari Salmi ja ex-puheenjohtaja Rauno Mokka luovuttivat Matti Keinoselle Kivikylän areenan ylätorilla järjestetyssä tilaisuudessa kaulakorun, jonka näkeminen sai tänä vuonna 78 vuotta täyttävän legendan silmäkulman kostumaan. Keinosen saamassa kaulakorussa on kultainen luistin kultaisessa ketjussa. Luistimeen on kaiverrettu M.K. 6.11.1991.


Miesten lentopallomaajoukkueella on kaikkien aikojen sauma olympialaisiin – päävalmentaja tiedostaa massiiviset odotukset ennen karsintaturnausta

yle 19:03 16.07

Suomen lentopallomiehet hävisivät kaikki ottelunsa kesän Kultaisessa liigassa, mutta tavoittelevat tosissaan olympiapaikkaa uuden päävalmentajansa opein. Joukkue tarvitsee kolme voittoa saavuttaakseen historiallisen paikan Tokion olympiakisoihin.


Suomen lentopallomiehet putoavat Hopeiseen liigaan – päävalmentaja Banks: "En ole pettynyt"

yle 20:52 15.06

Suomi ei voittanut yhtäkään ottelua Kultaisessa liigassa.


Lentopallonaiset venyivät toiseen voittoon Azerbaidzhanista Kultaisessa liigassa

yle 17:39 15.06

Suomen naisten lentopallomaajoukkue kilpailee elokuussa EM-kisoissa.


Lentopallomaajoukkueen maine menossa kovaa vauhtia karille – brittiluotsilla tukala paikka: ”Tiesin tehtävän vastaanottaessani”

iltasanomat 16:36 15.06

Kahden A-maajoukkuetason pelaajan vahvistama nuorisoryhmä on tiukoilla taistelussa pysymisestä Kultaisessa liigassa.


Suomen lentopallomaajoukkueen uuden päävalmentajan alku on kuin painajaisunesta – taas tuli tappio!

iltasanomat 22:25 12.06

Valko-Venäjä oli tyly vieras Kultaisessa liigassa.


Suomen lentopallomiesten voittotili yhä avaamatta

yle 21:13 12.06

Suomi ei pystynyt ryöstämään erääkään Valko-Venäjältä Kultaisessa liigassa.


Valko-Venäjä jyräsi Suomen lentopallomiehet

yle 21:13 12.06

Suomi ei pystynyt ryöstämään erääkään Valko-Venäjältä Kultaisessa liigassa.


Suomen lentopallonaiset joutuivat kylmään kyytiin, valmentajalla pitkä parannuslista – ”Pitää olla huolissaan”

iltasanomat 19:45 12.06

Valko-Venäjä jyräsi selvään voittoon Kultaisessa liigassa.


Valko-Venäjä pyöritti Suomen lentopallonaisia

yle 18:18 12.06

Suomi hävisi Valko-Venäjälle erin 0–3 Kultaisessa liigassa.


Lentopallomiehille ja -naisille tappiot Kultaisessa liigassa

yle 23:19 08.06

Suomen miehet hävisivät Ukrainalle ja naiset Espanjalle Kultaisessa liigassa.


Norjalaishiihtäjä Martin Johnsrud tieltä paljastui TMZ Myös

Hot topics