Laura Lepistö avoimena elämänsä aallonpohjista: ”Ei kaikki mene aina niin kuin on etukäteen toivonut”

iltalehti 22:05 30.12

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö kertaa Instagramissa elämänsä käännekohtia uuden vuosikymmenen kunniaksi. Laura Lepistö, 31, kertoo avoimesti elämänsä käännekohdista tuoreessa Instagram-päivityksessään. Lepistö toteaa, että viimeiset kymmenen vuotta ovat kuluneet nopeasti, ja hän palaa mielellään silloin tällöin pohtimaan menneitä, sillä se voi auttaa selventämään uusia unelmia ja tulevia tavoitteita. – 2010-luku alkoi mulla silloisten unelmien saavuttamisilla Vancouverin Olympialaisten humulla, MM-pronssilla ja kauppiksen pääsykokeiden läpäisyllä, Laura muistelee saavutuksiaan.


Muistatko vielä tikissä olleen Viidakon Ykän? Näyttelijä ei ole enää lihaskimppu - faneilta sataa tukea

iltalehti 22:45 14.11

Näyttelijä Brendan Fraser muistetaan vuoden 1997 Viidakon Ykä -elokuvasta sekä Muumio-elokuvatrilogiasta. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvapari näyttelijä Brendan Fraserista, 50, Viidakon Ykä -roolihahmona sekä omana itsenään nykypäivänä. Frazer oli Tarzan-parodian kuvausten aikaan 28-vuotias salskea lihaskimppu. Sittemmin kuluneet vuodet ovat tehneet tepposiaan ja Fraser ei ole enää samassa tikissä. Someirvailijat ovat repineet kuvaparista ilkeitä kommentteja. Näyttelijän fanit ryntäsivät kuitenkin puolustamaan suosikkiaan.


Jätehuolto tarttuu kymmenien miljoonien kilojen tekstiilijäteongelmaan: HSY ottaa ilmaiseksi vastaan reikäiset lakanat ja loppuun kuluneet vaatteet

yle 13:31 31.10

Kyseessä on kolmen kuukauden kokeilu, minkä jälkeen toiminta jatkunee maksullisena.


Jari-Matti Latvala vahvistaa – häät Maisa Torpan kanssa peruttu

iltalehti 10:49 11.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala tiedotti asiasta perjantaiaamuna. –?Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta tiedotteessaan. Latvalan sopimusneuvottelut ensi kauden paikasta Toyotalla ovat pahasti kesken. Tämä on Latvalan mukaan myös syynä siihen, miksi hän päätti perua häänsä.


IS: Jari-Matti Latvala vahvistaa – häät Maisa Torpan kanssa peruttu

iltalehti 10:49 11.10

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala tiedotti asiasta perjantaiaamuna. –?Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta Ilta-Sanomien mukaan. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Venäläiskuski kolasi Kimi Räikkösen ulos – syytti suomalaista kolarista: ”Hän käänsi minuun, uskomatonta!”

iltalehti 17:50 22.09

Kimi Räikkösen Singaporen GP päättyi kolariin Daniil Kvjatin kanssa. Kimi Räikkönen oli suurissa vaikeuksissa Singaporen GP:ssä toisen turva-autoepisodin jälkeen. Räikkösen kuluneet renkaat menettivät täysin tehonsa, ja hän romahti heti uusintastartissa yhdeksänneltä sijalta 12:nneksi. Räikkönen oli tuossa vaiheessa hitain mies radalla. Hänen takanaan ajanut Toro Rosso -kuski Daniil Kvjat ei kuitenkaan malttanut odottaa sopivaa ohituspaikkaa, vaan lähti ennakolta täysin arvaamattomasti typerään syöksyyn ykkösmutkan sisäpuolelle.


EK 11: Esapekka Lapin johto pitää, Teemu Suninen taistelee kolmossijasta – Jari-Matti Latvalalla toivoton tavoite?

iltalehti 14:47 14.09

Lauantain toinen ajokierros alkoi Turkin MM-rallissa päivän pisimmällä, 33 kilometrin mittaisella erikoiskokeella. Turkin rallin 11. erikoiskoe oli samalla iltapäivän ainoa pikataival, jolla on mahdollista tehdä eroja, sillä kahdella sen jälkeen ajettavalla pätkällä on yhteismittaa vain reilut 20 kilometriä. Kuljettajat tiesivät tämän varsin hyvin, ja erikoiskokeen maaliin saapuikin vuoron perään autoja, joiden renkaat olivat kuluneet todella pahasti. Tämä siitäkin huolimatta, että kaikki kärkiautot lähtivät reitille kuuden kovan renkaan kanssa.


The Rasmus paljastaa nyt, kuinka 15 vuoden takainen maailmanhitti In the Shadows syntyi – taustalla vahinko: ”Ylönen juoksi spagetit suussa intoilemaan melodiasta”

iltalehti 05:30 13.08

The Rasmuksen 25 vuotta kestänyt taival on vienyt yhtyeen ympäri maailmaa sekä laulajan erään saksalaisen auton takakonttiin. The Rasmus osui 2000-luvun aaltoon, jolloin englanniksi laulavat suomalaisyhtyeet alkoivat saada suosiota maailmalla. Töitä yhtye oli tehnyt jo vuosien ajan. Se auttoi suhtautumaan uuteen tilanteeseen, joka vei bändin Keski-Euroopasta Etelä-Amerikkaan saakka. Nyt laulaja Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala, 39, ovat perheellisiä miehiä. Elämä ei pyöri enää vain The Rasmuksen ympärillä, vaan vastuuta otetaan lapsista. Kuluneet vuodet ja rock-elämä eivät tosin vielä näy miesten kasvoilla. Korkeintaan heillä on iän tuomaa karismaa.


Leevi Selänne julkaisi erittäin harvinaisen perhepotretin äitinsä syntymäpäivän kunniaksi: ”Olet paras”

iltalehti 21:42 15.07

Teemu Selänteen nuorin poika on julkaissut perhepotretin Instagram-sivullaan. Ex-jääkiekkotähti Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne juhli viikonloppuna syntymäpäiväänsä. Neljän lapsen äiti täytti 50 vuotta. Sirpa Selänne on kertonut asiasta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Syntymäpäiväjuhlissa perhe ja ystävät kokoontuivat yhteen. –?Viimeiset kolmekymmentä vuottani ovat kuluneet jääkiekkoilevan miehen rinnalla. Olen nauttinut elämästäni ja kokemuksistani aina, Sirpa kertoi Iltalehdelle kesäkuussa.


Kommentti: Eihän naisfutis unohdu?

iltalehti 21:24 07.07

Megan Rapinoe, Alex Morgan ja kumppanit saivat aikaan jalkapallohuuman – olisi sääli, jos se jätetään hyödyntämättä, kirjoittaa Simo Arkko. Jalkapallon MM-kisat huipentuivat sunnuntaina, kun finaalin suosikki Yhdysvallat korjasi MM-kisojen voiton jo neljännen kerran historian aikana. Kuluneet MM-kisat tarjosivat meille penkkiurheilijoille unohtumattomia hetkiä. MM-kisat yllättivät monet skeptisemmätkin katsojat pelin laatunsa vuoksi.


Kuluneet hampaat ja saviruukkujen sormenjäljet murtavat käsityksiä miesten ja naisten muinaisesta työnjaosta

yle 15:20 09.06

Egyptissä papyrusta hampaillaan repinyt käsityöläisnainen saateltiin hautaan poikkeuksellisen arvokkaasti.


revontulimuodon – stadionin nimi Tampereen henkirikos yli ja löytyi – Kansallisarkisto

Hot topics