Tällaista ruokaa tarjoillaan NBA-pelaajille kuplan sisällä – toimittaja julkaisi kuvat: ”Fyre-festivaalin tuntua”

iltalehti 15:41 08.07

NBA-kauden on määrä jatkua heinäkuun lopulla. NBA-joukkueita on kokoontunut Floridan osavaltiossa sijaitsevaan Orlandoon Disneylandiin valmistautumaan heinäkuun lopussa jatkuvaan kauteen. Seurojen henkilökunta sekä pelaajat asuvat ”kuplassa” hotelleissa, ja heidän pitää pysyä kuplan sisällä kauden päättymiseen saakka. Nyt The Athleticin toimittaja Fred Katz julkaisi Twitterissä kuvia pelaajien ruokatarjoilusta, joka ei ole ainakaan ylenpalttinen.


Frendit-sarjaa muistuttava australialaisdraama alkaa – talo täynnä keski-ikäisiä sinkkuja

iltasanomat 15:24 08.07

Mikä voisi mennä pieleen, kun viisi toisilleen tuntematonta sinkkua ostaa yhteisen talon? Uutuussarja Kimppakämppä sekä naurattaa että itkettää.


Renaultin tallipomo riemastui Fernando Alonson paluusta – kunnianhimoinen tavoite vakuutti konkarikuskin: ”Pyrkimykseni on täysin sama”

MTV 15:07 08.07

Renault vahvisti aiemmin tänään, että Fernando Alonso hyppää kaudeksi 2021 ranskalaistallin haalareihin vietettyään viimeiset kaksi vuotta F1-maailman ulkopuolella. Tallipomo Cyril Abiteboul on innoissaan espanjalaiskonkarin paluusta.


Nainen halusi samaan kuvaan karhun kanssa tienvarressa – päähänpisto sai vaarallisen käänteen

iltasanomat 15:03 08.07

Autoilijat pysähtyivät kuvaamaan tien vieressä kulkenutta karhua Romaniassa. Eräälle uteliaalle naiselle se ei riittänyt. Hän halusi nimittäin päästä samaan kuvaan eläimen kanssa. Päähänpisto sai vaarallisen käänteen, kun kontio itse ei pitänytkään ideasta.


Sami Välimäki on voittajasuosikki, kun golfin Euroopan kiertue jatkuu torstaina – asiantuntija odottaa suomalaisilta huippusijoja

yle 14:53 08.07

Golfin Euroopan kiertue jatkuu torstaina Itävallassa. Mukana on seitsemän suomalaista, joista Sami Välimäeltä odotetaan jopa voittoa.


Haavistoa koskeva esi­tutkinta­pöytä­kirja toimitettu perustus­laki­valio­kunnalle

iltasanomat 14:47 08.07

Rikosepäilyssä on kyse konsulipäällikön kohtelusta al-Hol-asiassa.


Mekaanikko jäi pelottavasti joukkokolarin keskelle – veijarimainen reaktio matkalla ambulanssiin yllätti kaikki

iltalehti 14:45 08.07

Nascar-autosarjassa nähtiin pelottava tilanne. Nascar-tallissa mekaanikkona työskentelevä Zach Price koki kauhunhetkiä, kun hän jäi kahden auton väliin keskellä joukkokolaria. Onnettomuus tapahtui varikkosuoralla Brickyard400-kisassa Indianapolisin radalla. Pitkä jono autoja oli tulossa varikkopysähdykseen samaan aikaan, kun yhtäkkiä useampi auto kolaroi keskenään ja aiheutti joukkokolarin. Samaan aikaan Price oli vaihtamassa oman tallinsa kuskin Ryan Blaneyn auton renkaita.


Suomessa kolme uutta korona­tartuntaa – katso kotikuntasi tuore tilanne

iltasanomat 14:30 08.07

Suomessa on todettu vuorokauden aikana kolme uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Suomessa on todettu nyt yhteensä 7 265 tartuntaa.


Sateet saivat kolmikerroksisen talon romahtamaan – katso hurja video Intiasta

iltasanomat 14:00 08.07

Useita päiviä jatkuneet rankat sateet saivat kolmikerroksisen rakennuksen tiettävästi sortumaan sunnuntaina Intiassa Nanduran kaupungissa. Naapuruston asukkaita ehdittiin varoittaa etukäteen talon heikosta kunnosta, joten kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.


Ruotsin vanhainkotien koronakuolemat keskittyvät erityisesti 40 kuntaan, kertoo viranomaisselvitys

yle 12:31 08.07

Ruotsin hoito- ja hoivatyön viranomainen IVO selvitti vanhusten hoitolaitosten tilannetta. 70 prosenttia koronakuolemista keskittyi noin 40 kuntaan.


Elton John saa oman kolikon – hintalappu jopa 76 000

iltalehti 12:28 08.07

Muusikon puolen vuosisadan mittainen ura huomioidaan juhlakolikolla. Rocklegenda Sir Elton Johnille on myönnetty merkittävä kunnianosoitus. The Royal Mint painaa Johnin kuuluisat lasit ja olkihattu brittikolikkoon muusikon yli 50 vuotta kestäneen uran kunniaksi. – Tämä on upea kunnia saada tällainen tunnustus. Viime vuosiin on sisältynyt urani ikimuistoisimpia hetkiä, ja tämä on jälleen yksi nöyräksi vetävä virstanpylväs matkallani, John kommentoi asiaa.


Suomen kuumin kiekkolupaus säväyttää kielitaidollaan – pääsi kanadalaisen kiekkosivuston videotenttiin

iltalehti 11:15 08.07

Aatu Räty ei ota paineita ykkösvaraukseksi yltämisestä. –?Se olisi tietysti todella iso kunnia, mutta en mieti sitä juurikaan. Keskityn vain parantamaan peliäni ja pelaamaan Kärpissä sekä nuorten maajoukkueessa. Näin vastaa Oulun Kärppien 17-vuotias hyökkääjä Aatu Räty kanadalaisen TSN-sivuston toimittajalle.


Vaisu Robert Helenius tyrmättiin, suomalaisjätiltä nyt kovia paljastuksia – "Massiivinen virhearvio lääkkeiden kanssa"

MTV 11:06 08.07

Kun Robert Helenius hävisi tyrmäyksellä heikon esityksen jälkeen Gerald Washingtonille heinäkuussa 2019, suomalaisjätin ura näytti suuntaavan alamäkeen. Viime maaliskuussa ryminällä parrasvaloihin palannut Helenius tunnustaa nyt, että hän otteli Washingtonia vastaan vahvasti lääkittynä.  


Muhoksen ikivanhassa kirkossa syttyi tulipalo – sai alkunsa maalaustöistä

iltasanomat 10:58 08.07

Muhoksen kirkossa oli tulipalo. Paikalle hälytettiin 13 pelastuslaitoksen yksikköä.


Muhoksen kirkossa syttyi tulipalo – sai alkunsa maalaustöistä

iltasanomat 10:58 08.07

Muhoksen kirkossa oli tulipalo. Paikalle hälytettiin 13 pelastuslaitoksen yksikköä.


Hot topics