Kuningatar Elisabet sairastunut – jätti edustustehtävät väliin

stara 06:00 25.01

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin


Viihdelehti Stara.fi

stara 06:00 25.01

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin


Nähdäänkö Harry ja Meghan seuraavaksi Netflixissä? Nyt herttuaparia havittelee jopa suoratoistojätti

iltalehti 08:52 24.01

Suoratoistopalvelu Netflix haaveilee jo yhteistyöstä kuninkaallisista titteleistään luopuvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa. Kuningatar Elisabet kertoi lauantaina, että Sussexin herttuapari menettää kuninkaalliset tittelinsä brittihovista erotessaan. Luopumisen taustalla on parin toive elää vapaammin ja taloudellisesti riippumattomina hovista. Päätös avaa prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden, kuten Netflixin ja Disneyn kanssa työskentelemisen saralla. Brittihovin edustajina vastaavien yhteistöiden tekeminen ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tilanteesta on innostunut nyt myös suoratoistojätti Netflix. Uutismedia News Skyn mukaan Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos on kertonut avoimesti halustaan päästä tekemään yhteistyötä Harryn ja Meghanin kanssa.


Hurja väite: Prinssi Harry haluaa lopettaa The Crown -sarjan: ”Varmistan, että sarjalle tulee loppu”

iltalehti 00:37 24.01

Netflixin The Crown -sarja kertoo kuningatar Elisabetin valtaannoususta ja brittihovin käänteistä hänen hallitsijuutensa aikana. Brittihovissa on riittänyt viime aikoina tohinaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat halustaan jättää kuningashuone ja elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea. He menettivät kuninkaalliset tittelinsä, eli heistä ei käytetä enää jatkossa nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”. Jatkossa Harry ja Meghan tulevat asumaan sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Käänteet ovat olleet niin hurjia, että kuninkaallisfanit taatusti nauttisivat niistä The Crown -sarjassa, mikäli sarjaa tehtäisiin tähän päivään saakka ulottuvaksi. Neljättä kautta tehdään parhaillaan ja se sijoittuu 1980-luvulle. Vuosikymmeniä siis riittää ennen kuin tähän päivään asti päästäisiin.


Kuningatar Elisabet, 93, sairastui – perui edustus­tehtävänsä vain 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkamista

iltasanomat 21:43 23.01

Britannian kuningatar Elisabet joutui torstaina peruuttamaan teehetken vain puoli tuntia ennen sen alkamista. Buckinghamin palatsin mukaan tilanne ei ole millään tavalla hälyttävä.


Kuningatar Elisabet, 93, sairastui – perui edustustehtävänsä vain 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua

iltasanomat 21:43 23.01

Britannian kuningatar Elisabet joutui torstaina peruuttamaan teehetken vain puoli tuntia ennen sen alkamista.


Pikajuoksulegenda Usain Bolt saa lapsen, supertähti hehkutti ilouutista vuolaasti – "Kuningas tai kuningatar on pian täällä"

MTV 16:30 23.01

Entinen pikajuoksutähti Usain Bolt saa lapsen kumppaninsa Kasi Bennettin kanssa.


Harvoin julkisuudessa näyttäytyvä kuningatar Elisabetin lapsenlapsi yllätti – esiintyy maitomainoksessa

iltasanomat 13:33 23.01

Kruunun tuomaa julkisuutta käytetään monenlaisiin tarkoituksiin. Aina kaikki yritykset eivät ole onnistuneita.


Prinssi William ja Harry: Vihdoinkin sopu veljesten välille!

stara 13:20 23.01

Kuningatar Elisabet antoi äskettäin suostumuksensa Sussexin herttuaparille, että he voivat


Usain Boltista tulee isä! Supertähden naisystävä julkaisi uutisen näyttävällä kuvasarjalla

iltalehti 13:03 23.01

Pikajuoksijatähti kertoi asiasta torstaina. Usain Bolt ja naisystävä Kasi Bennett saavat lapsen. Pari kertoi asiasta Instagram-tileillään. – Haluan vain sanoa, että kuningas tai kuningatar on pian täällä, Bolt hehkutti omalla tilillään ja julkaisi tyttöystävästään näyttävän kuvan.


Brittiparlamentti hyväksyi brexit-lait – Johnson: Britannia on saatu brexit-maaliviivan yli

yle 01:57 23.01

Brexit-lakiesitykseltä puuttuu enää kuningatar Elisabetin hyväksyntä, jonka tämä saattaa antaa jo torstaina.


Mitä ihmettä? Kuningatar Elisabetin vanhin lapsenlapsi mainostaa maitoa – mainokset alkoivat pyöriä kiusalliseen aikaan

iltalehti 18:20 22.01

Peter Phillipsin mainoskasvoksi ryhtyminen ihmetyttää, sillä kuninkaallisten ei pitäisi käyttää statustaan kaupalliseen tarkoitukseen. Kuningatar Elisabetin vanhin lapsenlapsi, Peter Phillips, 42, on tehnyt erikoisen aluevaltauksen. Mies nimittäin mainostaa maitoa! Kyse on Kiinan televisiossa pyörivästä Bright Dairyn mainoksesta, jossa Phillips virnistelee maitolasi kourassaan. Bright Dairy on Shanghaissa pääpaikkaansa pitävä elintarvikeyhtiö. Se on nyt alkanut kaupata ”Jerseyn maitoa”, jonka mainoskasvo Phillips siis on.


Mitä ihmettä? Kuningatar Elisabetin vanhin lapsenlapsi mainostaa maitoa - mainokset alkoivat pyöriä kiusalliseen aikaan

iltalehti 18:20 22.01

Peter Phillipsin mainoskasvoksi ryhtyminen ihmetyttää, sillä kuninkaallisten ei pitäisi käyttää statustaan kaupalliseen tarkoitukseen. Kuningatar Elisabetin vanhin lapsenlapsi, Peter Phillips, 42, on tehnyt erikoisen aluevaltauksen. Mies nimittäin mainostaa maitoa! Kyse on Kiinan televisiossa pyörivästä Bright Dairyn mainoksesta, jossa Phillips virnistelee maitolasi kourassaan. Bright Dairy on Shanghaissa pääpaikkaansa pitävä elintarvikeyhtiö. Se on nyt alkanut kaupata ”Jerseyn maitoa”, jonka mainoskasvo Phillips siis on.


Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


Queen-yhtye tekee historiaa - sai oman rahan: brittikolikossa kuningatar ja Queen

iltalehti 13:55 22.01

Britanniassa on painettu juhlaraha Queen-yhtyeen kunniaksi. Vuonna 1970 perustettu Queen on ensimmäinen brittibändi, joka on saanut oman juhlarahan. Rahapaino Royal Mint julkisti maanantaina uudet juhlarahat. Kuvia juhlarahoista ja bändiläisistä on julkaistu rahapajan someen. Kolikon toisella puolella on perinteiseen tapaan sivuprofiilikuva kuningatar Elisabetista. Toisella puolella on Queen-teksti ja kuvat bändiläisten eli Freddie Mercuryn, Brian Mayn, Roger Taylorin ja John Deaconin instrumenteista. Kolikossa on siis kitara, rummut, basso ja piano. Pianon koskettimissa on hauska yksityiskohta, sillä osa koskettimista on painuneena pohjaan. Alas painetut koskettimet muodostavat yhtyeen jättihitin Bohemian Rhapsodyn ensimmäiset sävelet.


Norjan tuleva kuningatar täytti 16 vuotta – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 00:46 22.01

Norjan prinsessa juhli syntymäpäiväänsä tiistaina. Norjan prinsessa Ingrid Alexandra täytti 16 vuotta tiistaina 21. tammikuuta. Juhlapäivän kunniaksi Norjan hovi julkaisi tuoreita kuvia prinsessasta. Kuvat julkaistiin kuningashuoneen Instagram-tilillä.


Dolly Parton täytti 74 vuotta – tämä nainen ei vanhene koskaan: Arvaatko mikä kuvista on tuorein?

iltalehti 23:29 21.01

Dolly Parton on ilmoittanut, ettei häntä koskaan tulla näkemään ilman meikkiä. Countrymusiikin kuningatar, Dolly Parton täytti sunnuntaina 74 vuotta. Yhä edelleen hän keikkaillee, viimeinen kiertue päättyi marraskuussa.


Prinsessa Ingrid Alexandra täytti 16 vuotta – tältä näyttää Norjan tuleva kuningatar

mtv 21:03 21.01

Norjan hovi julkaisi syntymäpäivän kunniaksi kuvia prinsessa Ingrid Alexandrasta, joka on toisena kruununperimysjärjestyksessä isänsä, kruununprinssi Haakonin, jälkeen.


auttanut – enteilee sopimusneuvottelujen ulko­maalaisia Isis-rikollisia voi olla kova

Hot topics