Vauvauutisia hovista! Perintösuurherttua Guillaume, 38, saa lapsen

iltalehti 14:28 08.12

Luxemburgin perintösuurherttuapariskunta kertoi iloisesta odotuksestaan tällä viikolla. Luxemburgin perintösuurherttua Guillaume, 38, ja hänen vaimonsa perintösuurherttuatar Stephanie de Lannoy, 35, odottavat esikoistaan. Pariskunta tiedotti odotuksestaan tällä viikolla: – Heidän kuninkaalliset korkeutensa odottavat ensimmäistä lastaan. Vauvan laskettu aika on toukokuussa. Molempien perheet ovat ikionnellisia uutisesta.


Prinssi Daniel vaatii: Estellen ja Oscarin saatava perinteinen mummolajoulu Ockelbossa

iltalehti 15:55 05.12

Ruotsin pikkukuninkaalliset saavat tänäkin jouluna nauttia niin Linnan hummereista kuin Ockelbon mummolan lihapullista ja makkaroista. Joulu lähestyy ja kuninkaallisissakin perheissä mietitään jo, miten ja missä pyhät vietetään. Ruotsissa prinsessa Estelle, 7, ja prinssi Oscar, 3, valmistautuvat mummolajouluun. He nimittäin viettävät osan joulusta prinssi Danielin vanhempien, Ewa ja Olle Westlingin luona Ockelbossa.


Kuninkaalliset kestitsivät Nato-johtajia Buckinghamin palatsissa – mutta mitä tapahtui kuningattaren ja prinsessa Annen välillä?

iltasanomat 21:28 04.12

Buckinghamin palatsin juhlavastaanotolla kuvattu video on herättänyt maailmalla huomiota. Moni on tulkinnut sillä näkyvän tilanteen niin, että prinsessa Anne olisi kieltäytynyt tervehtimästä Yhdysvaltain presidenttiparia.


Ruotsin kuningas ja kuningatar Delhissä - Kaarle XVI Kustaalta harvinainen hymy

iltalehti 19:25 02.12

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia ovat parhaillaan Intiassa. Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia saapuivat maanantaina Delhiin. Kuninkaallisten vierailu kestää viisi päivää ja se sisältää lukuisia tapaamisia ja paljon ohjelmaa. Vierailuun kuuluu esimerkiksi presidentti Ram Nath Kovindin tapaaminen sekä vierailu pääministeri Narenda Modin luona. Vierailun tarkoituksena on parantaa Ruotsin ja Intian välisiä suhteita. Delhin lisäksi kuninkaalliset matkustavat Mumbaihin ja Uttarakhandiin.


Tällaisia vanhempia prinssi William ja herttuatar Catherine ovat – pikkukuninkaalliset joutuvat noudattamaan tiukkoja sääntöjä

mtv 15:02 01.12

Prinssi William ja herttuatar Catherine kasvattavat kolmea lastaan tiukalla otteella. 


Jymypaljastus brittihovin koirista – näin kuningatar Elisabet hemmottelee karvaisia perheenjäseniään

mtv 19:30 23.11

Kuningatar Elisabetilla on ollut yli 30 corgia. Karvaiset perheenjäsenet ovat eläneet kuin kuninkaalliset konsanaan. 


Näitä ohjelmia brittikuninkaalliset katsovat – Arvaatko kuningatar Elisabetin suosikin?

iltalehti 06:45 19.11

Erilaiset kisat ja brittidraama kiinnostavat kuninkaallisia. Vaikka kuninkaallisilla on omat työkiireensä ja velvoitteensa, ehtivät he myös rentoutua television ääressä. Brittihovissa sitä paitsi nautitaan pitkälti ihan samoista ohjelmista kuin mitä koti-Suomessakin katsellaan.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan veivät Archien vauvojen leikkitreffeille - isä vitsaili punapäisen poikansa kustannuksella

iltalehti 23:35 18.11

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat tutustuttaneet pienokaisensa kotinsa lähellä toimivaan pikkulasten kerhoon. Kuluneella viikolla prinssi Harry ja herttuatar Meghan yllättivät ilmestymällä Windsorissa Frogmore Cottagen kotinsa läheiseen pikkulasten kerhoon Archien kanssa. Kuninkaalliset toivat Archien leikkimään muiden alueen lasten kanssa, People uutisoi. Prinssi Harry ei ollut kerhon ainoa isä, sillä paikalla oli muitakin isiä.


Kuningatar Elisabetilta tiukka linjaus – näitä sanoja kuninkaalliset eivät koskaan käytä

mtv 21:01 13.11

Kuningatar Elisabet pitää muun muassa "raskaana"-ilmaisua vulgaarina. 


Ruotsin kuninkaalliset edustivat upeina – Victoria säkenöi korkeahalkioisessa mekossa, Sofia yllätti rohkealla kuosivalinnalla

mtv 13:01 13.11

Ruotsin kuninkaalliset sädehtivät loistokkaina marraskuisilla illallisilla. 


Onko välirikko vihdoin sovittu? Prinssi Harry ja William vaimoineen edustavat yhdessä kuukausien jälkeen

iltalehti 13:32 08.11

Cambridgen ja Sussexin herttuaparit saapuvat Remembrance Dayn juhlallisuuksiin yhdessä tulevana viikonloppuna. Britanniassa vietetään 11. marraskuuta ensimmäisen maailmansodan päättymisen muistopäivää, joka on samalla veteraanien ja kaatuneitten muistopäivä. Brittikuninkaalliset ovat perinteisesti osallistuneet muistopäivän tapahtumiin, joita järjestetään jo ennen varsinaista muistopäivää. Tänä vuonna osassa Lontoon tapahtumista mukana ovat prinssi William ja puolisonsa herttuatar Catherine sekä prinssi Harry ja puolisonsa herttuatar Meghan.


Kuninkaalliset perhekitkat sivuun – Harry ja Meghan kohtaavat pian Williamin ja Catherinen ensimmäistä kertaa kuukausiin

mtv 16:19 07.11

Kuninkaallinen nelikko eli prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä prinssi William ja herttuatar Catherine kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kesän jälkeen.


Tanskan kruununprinssi Frederikin lapset ottivat ilon irti - kuninkaalliset harvinaisessa kuvasarjassa

iltalehti 08:33 07.11

Tanskan kruununprinssi Frederikin ja kruununprinsessa Maryn lapset eivät kameroista välittäneet. Tanskan kruununprinssi Frederik on ollut naimisissa kruununprinsessa Maryn kanssa keväästä 2004. Pariskunnalla on vuosina 2005, 2007 ja 2011 syntyneet lapset. Viikonloppuna kruununprinsessa Mary, prinssi Christian, 14, ja prinsessa Josephine, 8, seurasivat yhdessä hevoskisoja. Hubertus Hunt -tapahtuma järjestetään vuosittain Kalmpenborgissa. Tapahtuma aloittaa metsästyskauden.


Brittikuninkaallisten elämä on täynnä kieltoja - näin monessa asiassa kuningatar Elisabet määrää kaapin paikan

iltalehti 23:38 05.11

Elämä prinssi Harryn tai herttuatar Meghanin saappaissa ei ole helppoa. Brittikuninkaalliset saavat nauttia hyvistä eduista ja loistokkaasta elämästä. Mutta sillä on hintansa. Paitsi, että kuningatar Elisabet, prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat jatkuvan julkisen paineen alla, elämään uomia luovat tiukat brittimonarkian sääntökoodit, joista ei lipsuta. Luettelimme alle asiat, joita elämääsi ei voi enää kuulua kuninkaallisena:


Suurin fani löytyy rinnalta - kuningatar Silvian rintakoru varasti huomion romanttisuudellaan

iltalehti 11:34 29.10

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia sekä prinssi Daniel edustivat perjantaina Kuninkaallisen insinööritieteiden akatemian satavuotisjuhlassa. Kuninkaallisella insinööritieteiden akatemialla on juhlavuosi. Tukholmassa järjestettiin juhlavuoden kunniaksi suuri juhlagaala, jossa kuninkaalliset jakoivat mitaleja ja ansiomerkkejä. Kuningatar Silvia, kuningas Kaarle Kustaa ja prinssi Daniel saapuivat tilaisuuteen yhdessä. Prinssi Danielin vaimo, kruununprinsessa Victoria, ei osallistunut tilaisuuteen. Kuningas piti tilaisuudessa myös tieteen tärkeydestä muistuttavan puheen. Puheessaan hän iloitsi siitä, että monet elävät 100-vuotiaiksi ja kuinka hienoa on, että tekniikka kehittyy ihmisten mukana. Hän kiitti insinööritieteiden akatemiaa uteliaisuudesta, tutkimustyöstä sekä saavutuksista.


Kuninkaalliset juhlivat Japanissa yömyöhään: kruununprinsessa Victoria purjehti paikalle satumaisessa pitsiunelmassa ja näyttävässä tiarassa

iltasanomat 11:19 23.10

Kuninkaalliset juhlivat Japanissa uutta keisaria ja keisarinnaa.


Japanin kruunajaiset jatkuivat yömyöhään: kruununprinsessa Victoria purjehti juhlimaan satumaisessa pitsiunelmassa ja näyttävässä tiarassa

iltasanomat 11:19 23.10

Kuninkaalliset juhlivat Japanissa uutta keisaria ja keisarinnaa.


Kuninkaallinen kerma saapui Japanin keisarin kruunajaisiin – Ruotsin kruununprinsessa Victoria vangitsi katseet veistoksellisella juhlaeleganssillaan

iltasanomat 08:05 22.10

Kuninkaalliset ympäri maailmaa saapuivat todistamaan kruunajaisseremoniaa.


Britannian hovi mullistuu – prinsessa Beatricen ja kiinteistöpohatan häiden jälkeen sisäpiirissä tapahtuu jotain, mitä ei voi estää

iltasanomat 09:22 19.10

Prinsessa Beatricen ja italialaistaustaisen kiinteistöpohatan häät tulevat luultavasti olemaan viimeiset suuret kuninkaalliset häät vuosikausiin. Vanha kuninkaallissuku on samalla vääjäämättömän muutoksen edessä.


Herttuatar Catherine muistutti tuoreessa asussaan prinsessa Dianaa – upea ilmestys!

mtv 21:02 16.10

Britannian kuninkaalliset herttuatar Catherine ja prinssi William vierailevat parhaillaan Pakistanissa.


arvio Paateron ja Zelenskyi tapaavat Kaksi tutkimusmatkailijaa lasi kuohuviiniä päivä eteni – rutkasti naisten

Hot topics