Tukholmassa järjestetään suuri hyväntekeväisyyskonsertti Aviciin muistolle tänään – katso suorana klo 21.55

yle 07:13 05.12

Ruotsalaismedian mukaan kuninkaallisia osallistuu konserttiin, jonka tuotot menevät hyväntekeväisyysjärjestöille.


Näitä ohjelmia brittikuninkaalliset katsovat – Arvaatko kuningatar Elisabetin suosikin?

iltalehti 06:45 19.11

Erilaiset kisat ja brittidraama kiinnostavat kuninkaallisia. Vaikka kuninkaallisilla on omat työkiireensä ja velvoitteensa, ehtivät he myös rentoutua television ääressä. Brittihovissa sitä paitsi nautitaan pitkälti ihan samoista ohjelmista kuin mitä koti-Suomessakin katsellaan.


Rouva Jenni Haukio sädehti upeassa iltapuvussa Japanin keisarin illallisilla

iltalehti 13:28 23.10

Japanin keisarin kruunajaiset huipentuivat tiistaina juhlaillallisiin. Myös Suomen presidenttipari oli mukana juhlahumussa. Keisari Akihito, 85, jäi eläkkeelle ja krsysanteemi-istuimelle valtaan nousi hänen poikansa Naruhito, 59. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Kruunajaisia vietettiin tiistaina ja kutsuvieraiden joukossa oli paljon kuninkaallisia myös Euroopasta. Tiistai-iltana juhlallisuudet jatkuivat uuden keisarin kunniaksi järjestettyjen illallisten merkeissä. Juhlallisessa tilaisuudessa nähtiin upeaa kuninkaallista pukuloistoa, kun hallitsijat pistivät parastaan. Muun muassa kruununprinsessa Victoria edusti kauniin elegantissa pitsisessä iltapuvussa.


Kruununprinsessa Victoria juhli elegantissa pitsiunelmassa - Japanin keisarin juhlaillalliset täyttyivät kuninkaallisista

iltalehti 09:26 23.10

Japanin keisarin kruunajaiset huipentuivat tiistaina juhlaillallisiin. Mukana juhlahumussa oli monia kuninkaallisia ympäri maailman. Keisari Akihito, 85, jäi eläkkeelle ja krsysanteemi-istuimelle valtaan nousi hänen poikansa Naruhito, 59. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Kruunajaisia vietettiin tiistaina ja kutsuvieraiden joukossa oli paljon kuninkaallisia myös Euroopasta. Tiistai-iltana juhlallisuudet jatkuivat uuden keisarin kunniaksi järjestettyjen illallisten merkeissä. Juhlallisessa tilaisuudessa nähtiin upeaa kuninkaallista pukuloistoa, kun hallitsijat pistivät parastaan. Naisväellä asut kruunattiin etikettiin kuuluvilla tiaroilla.


Kruununprinsessa Victoria häikäisi Japanin keisarin kruunajaisissa - hattua myöten tyrmäävä juhlaeleganssi

iltalehti 10:22 22.10

Japaniin keisarin kruunajaisiin on kokoontunut kuninkaallisia ympäri maailman. Japanissa on kaksi elävää keisaria – eläkkeelle jäänyt Akihito, 85, ja tänään tiistaina kruunajaisiaan juhliva Naruhito, 59. Naruhito on ollut Japanin keisari virallisesti jo 1. toukokuuta lähtien, kun hänen isänsä Akihito luopui krysanteemi-istuimesta terveydellisten syiden vuoksi. Kyseessä oli harvinainen tapaus – ensimmäinen kerta yli 200 vuoteen, kun elossa oleva keisari luopui vallasta. Japanissa onkin nyt kaksi elävää keisaria. Yleensä keisari hallitsee kuolemaansa saakka.


Katso 13 kuvaa: Näin Naruhito kruunattiin Japanin uudeksi keisariksi – seremonia kuhisi kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 08:31 22.10

Ilta-Sanomat seurasi suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kesti puoli tuntia.


Japanin uuden keisarin Naruhiton kruunajaiset – seremonia kuhisi kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 08:07 22.10

Ilta-Sanomat seurasi suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kesti puoli tuntia.


Suora lähetys: Japanin uuden keisarin Naruhiton kruunajaiset käynnissä – seremonia kuhisee kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 08:02 22.10

Ilta-Sanomat seuraa suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kestää puoli tuntia. Voit seurata tästä artikkelista suoraa lähetystä.


Suora lähetys: Japanin keisari Naruhiton kruunajaiset käynnissä – seremonia kuhisee kuninkaallisia ja presidenttejä

iltasanomat 07:29 22.10

Ilta-Sanomat seuraa suorana Japanin keisarin Naruhiton ja keisarinna Masakon kruunajaisia. Kruunajaisseremonia kestää puoli tuntia. Voit seurata tästä artikkelista suoraa lähetystä sekä hetki hetkeltä -seurantaa.


Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversiolla kuninkaallisia faneja: Prinssi Charles ja Camilla katsovat joka jakson

iltalehti 16:14 20.10

Varsinkin herttuatar Camilla on aivan innoissaan ohjelmasta. Tanssii tähtien kanssa kuuluu kaudesta toiseen Suomen suosituimpiin ohjelmiin. Mutta koska kyseessä on ulkomainen formaatti, selvää on, että se kerää katsojia ruutujen ääreen myös muissa maissa. Britanniassa ohjelma kulkee nimellä Strictly Come Dancing ja sillä on myös varsin kunnia-arvoisia katsojia. Ohjelma naulaa ruudun ääreen nimittäin myös prinssi Charlesin ja vaimonsa, herttuatar Camilla Parker Bowlesin.


Historiallinen hetki: Napoleonin perillinen meni naimisiin kreivittären kanssa – luksushäät vilisivät kuninkaallisia ympäri Eurooppaa

iltasanomat 17:52 19.10

Jean-Christophe Napoleon Bonaparte ja Olympia von und zu Arco-Zinneberg saivat toisensa lauantaina Pariisin Invalidikirkossa. Ylellisiin häihin oli kutsuttu kuninkaallisia ympäri Eurooppaa.


Historiallinen hetki: Napoleonin perillinen meni naimisiin Itävallan kreivittären kanssa – luksushäät vilisivät kuninkaallisia ympäri Eurooppaa

iltasanomat 17:52 19.10

Jean-Christophe Napoleon Bonaparte ja Olympia von und zu Arco-Zinneberg saivat toisensa lauantaina Pariisin Invalidikirkossa. Ylellisiin häihin oli kutsuttu kuninkaallisia ympäri Eurooppaa.


Historiallinen hetki: Napoleonin jälkeläinen meni naimisiin Itävallan kreivittären kanssa – luksushäät vilisivät kuninkaallisia ympäri Eurooppaa

iltasanomat 17:52 19.10

Jean-Christophe Napoleon Bonaparte ja Olympia von und zu Arco-Zinneberg saivat toisensa lauantaina Pariisin Invalidikirkossa. Ylellisiin häihin oli kutsuttu kuninkaallisia ympäri Eurooppaa.


Dramaattinen tilanne: Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kone ukkosmyrskyssä – 25 minuutin lento kesti lopulta kaksi tuntia

iltalehti 12:36 18.10

Pakistanin puhurit laittoivat herttuaparin lentosuunnitelmat uusiksi. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat parhaillaan virallisella vierailulla Pakistanissa. Herttuaparin neljäs reissupäivä sai dramaattisen käänteen, kun kuninkaallisia kuljettanut lentokone joutui ukkosmyrskyn kouriin.


Ensimmäiset tiedot tihkuivat julki: prinsessa Beatrice tekee poikkeuksellisen ratkaisun – tyytyy ”vaatimattomiin” häihin ilman kuninkaallisia seremonioita

iltasanomat 14:58 14.10

Lehtitietojen mukaan prinsessa Beatricen häistä ei ole tulossa suurta bakkanaalia.


Kruununprinsessa Victorian valtaa lisätään merkittävästi – muutoksella suuri vaikutus myös prinsessa Estellen elämään: ”Se voi käydä rankaksi”

iltasanomat 13:38 11.10

Ruotsissa ennakoidaan, että Victorian ja tulevaisuudessa myös Estellen edustustehtävät voivat käydä kuormittaviksi, kun kuninkaallisia on vähemmän.


Ed Sheeran meni naimisiin jo joulukuussa – järjestää nyt kunnon kekkerit

iltalehti 19:32 08.09

Sheeranin hääjuhlaan odotetaan saapuviksi maailmanluokan tähtiä ja kuninkaallisia. Laulaja Ed Sheeran, 28, meni kaikessa hiljaisuudessa naimisiin viime joulukuussa. Hänen vaimonsa on 27-vuotias Cherry Seaborn. Joulukuisia häitä todisti vain nelisenkymmentä läheisintä ystävää ja perheenjäsentä. Tuolloin huhuttiin, että laulaja järjestäisi kuitenkin vielä myöhemmin isommat juhlat.


Laulaja Ellie Goulding julkaisi ensimmäisiä kuvia satumaisista häistään – kuusinumeroinen budjetti julkkiksia ja kuninkaallisia viliseville juhlille

iltasanomat 08:17 03.09

Laulaja Ellie Goulding avioitui Caspar Joplingin kanssa viime lauantaina.


Ellie Goulding meni naimisiin: vieraiden joukossa A-luokan julkkiksia sekä kuninkaallisia – katso tunnelmalliset kuvat

iltalehti 21:46 31.08

Laulaja Ellie Goulding ja Caspar Jobling saivat tänään toisensa. Laulaja Ellie Goulding, 32, ja hänen puolisonsa Caspar Jobling, 27, astelivat lauantaina alttarille Yorkshiressa. Parin häistä uutisoitiin Britanniassa tiuhaan tahtiin, ja kuumeisesti odotetut häät starttasivat tänään, kun upea morsian saapui Yorkshiren tuomiokirkolle sinisellä Volkswagenin minibussilla. Hymyilevä morsian piiloutui hunnun alle astellessaan kirkkoon.


Donskoin tehoilta ison pyörän pyörimään johtoon ensi katosi matkustajia nippuun ”Hillitsin pyri Sdpn risteilyllä, jolta katosi

Hot topics