Valmentajalle pikapotkut Kuortaneella – Lentopalloliitto: ”Toiminta oli sellaista, mitä emme voi hyväksyä”

iltasanomat 15:30 06.08

– Irtisanomiseen päädyttiin nopeasti, kun tapahtuneen pääpiirteet oli saatu selville, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho sanoo IS:lle.


Kuortaneella opiskeleva urheilijatyttö sai epäasiallisia viestejä – mieshenkilölle potkut

iltalehti 15:00 06.08

Lajiliitto teki selvityksen väitetystä häirinnästä. Kuortaneen urheiluopistossa työskennelleen mieshenkilön sopimus on purettu. Erään lajiliiton tekemän selvityksen mukaan henkilö oli lähettänyt epäasiallisia viestejä ainakin yhdelle Kuortaneella opiskelleelle tytölle.


Itkuinen Reetta Hurske vetäytyi huippukisasta – asiantuntija: ”Nyt voi vaan nostaa jalat kattoon ja toivoa”

iltalehti 14:10 04.08

Asiantuntija Toni Roponen analysoi suomalaisia pika-aitureita. Reetta Hurskeella on vaikeaa, Lotta Harala ja Annimari Korte suuria onnistujia. Lauantaina Kuortaneella itkuun suorituksensa jälkeen purskahtanut Reetta Hurske vetäytyy Espoon keskiviikon GP-kisasta. Tamperelainen juoksi Pohjanmaalla 13,62. Se on vaatimaton tulos tällä kaudella parhaimmillaan 12,91 kiiruhtaneelle urheilijalle.


Viime kauden säväyttäjä Taika Koilahti löi hanskat tiskiin SE-tavoittelussa: ”En odota mitään tulosta”

iltalehti 11:42 04.08

Pituushyppääjä kärsi talvikaudella ponnistavan jalan takareisivammasta. Se näkyy yhä suorituksissa. Viime kaudella hiekkalaatikolla säväyttänyt pituushyppääjä Taika Koilahti, 21, löi hanskat tiskiin tämän kauden SE-tavoittelussa. –?En odota mitään tulosta. Ohjelmassa ovat Paavo Nurmi Games ja Kalevan kisat, joten toivottavasti niissä saisi hyvää fiilistä, eikä tekisi tekniikkavirheitä. Sitten voisi olla ihan tyytyväinen, Koilahti tuumasi lauantaina Kuortaneella hypättyään parhaimmillaan 615.


Suomalaisjuoksija vietti kolme viikkoa 20-tuntisia päiviä alppimajassa: ”Haetaan veriarvoihin nostetta” – kellotti heti komean ajan

iltalehti 09:15 04.08

Sara Kuivisto juoksi 800 metrillä alppimajatreenin päälle Kuortaneella 2.02,92. Sara Kuivisto oleili Pajulahden alppimajassa kolme viikkoa, ja tuli lähes ”samoilla silmillä” lauantaina Kuortaneelle 800 metrin kisaan. –?Mulla ovat luonnostaan veriarvot olleet sen verran huonot, että alppimajasta haetaan veriarvoihin nostetta. Viime vuonna se toimi hyvin. Juoksin ennätyksen kaksi viikkoa sen jälkeen, kun olin tullut alppimajasta pihalle.


Samuel Purola joutui ambulanssiin tutkimuksiin Kuortaneella – ”Verenpaineet olivat korkealla ja leposyke yli 100”

iltalehti 22:55 02.08

Samuel Purola kävi ambulanssissa tutkimuksissa lauantaina Kuortaneella käydyn kilpailun jälkeen. Samuel Purolan vauhti oli kateissa lauantaina Kuortaneella miesten 100 metrin juoksukisassa. 20-vuotias juoksijan aika oli 10,76 ja hän alkoi kesken kisan jo jarruttelemaan vauhtiaan. Nyt Purola kertoi Instagram-tilillään syyn vaisulle juoksulle.


Heikko olo vei mystisesti hyytyneen Samuel Purolan lääkäritutkimuksiin Kuortaneella, paino putosi lähes neljä kiloa yhden päivän aikana: "Pyörtyminenkään ei ollut kaukana"

yle 10:43 02.08

Yllättävä pahoinvointi hyydytti Samuel Purolan 100 metrin kisassa Kuortaneella.


Annimari Korte juoksi helmikuussa menehtyneen keihäänheittäjäystävän muistolle – "Olin edellisen kerran Kuortaneella hänen kanssaan"

MTV 21:30 01.08

Suomen suurin yleisurheilutähti Annimari Korte juoksi lauantaina Kuortaneella naisten sadan metrin aitojen voittoon ajalla 12,88. Aiturin ajatukset olivat suorituksen jälkeen kuitenkin muualla kuin päättyneessä kilpailussa.


Ruotsin kiekkotähti Daniel Ståhl syttyi Kuortaneella – Frederikin musiikki ei jäänyt huomaamatta: ”Ehkä suomalaiset halusivat vähän ärsyttää...”

iltasanomat 21:16 01.08

Maailmanmestari Daniel Ståhl oli hyvällä tuulella voittonsa jälkeen.


Muistot kuolleesta ystävästä haittasivat Annimari Kortteen keskittymistä – ”Minulla on ollut muutama tosi vaikea päivä”

iltasanomat 20:54 01.08

Annimari Korte voitti Kuortaneella liikuttuneessa mielentilassa.


Kuvat: Annimari Korte liikuttui kyyneliin, kunnioitti dramaattisessa onnettomuudessa kuollutta ystäväänsä – myös Reetta Hurske itki

iltalehti 20:43 01.08

Annimari Korte muisteli moottoripyöräonnettomuudessa menehtynyttä ystäväänsä Braian Toledoa. Juoksu meni sumussa. Reetta Hurskeella on vaikeaa. Annimari Korte liikuttui kyyneliin Kuortaneen GP-kisan jälkeen. –?Tosi vaikea päivä, kun hyvä ystävä Braian kuoli helmikuussa. Viimeksi, kun olin Kuortaneella viime vuonna, hän oli myös täällä. Tosi paljon tuli lauantaina muistoja mieleen ja olen ajatellut häntä, Korte kertoi.


Annimari Korte voittoon Kuortaneella – aituritähti tunteikkaassa haastattelussa Ylelle: "Yritin juosta hänen muistolleen"

MTV 20:04 01.08

Annimari Korte voitti Kuortane Games -yleisurheilukilpailussa käydyn naisten sadan metrin aitojen kilpailun ajalla 12,88. Nooralotta Neziri sijoittui toiseksi ajalla 12,96.  


Annimari Korte juoksi voittoon Kuortaneella – aituritähti tunteikkaassa haastattelussa Ylelle: "Yritin juosta hänen muistolleen"

MTV 20:04 01.08

Annimari Korte voitti Kuortane Games -yleisurheilukilpailussa käydyn naisten sadan metrin aitojen kilpailun ajalla 12,88. Nooralotta Neziri sijoittui toiseksi ajalla 12,96.  


Mahtava aita-kisa Kuortaneella! Annimari Korte tykitti voittoon ennen Nooralotta Neziriä

iltalehti 19:59 01.08

Naisten pika-aitojen kauden kotimainen kärkitulos on Annimari Kortteen juoksema 12,76. Annimari Korte voitti naisten pika-aidat Kuorane Gamesissa lauantai-iltana. HIFK:ta edustavan Korteen aika oli 12,92. Kovatasoisen ja tasaisen finaalin toinen oli Nooralotta Neziri.


Topi Raitanen rikkoi suuresti arvostamansa Jukka Keskisalon ennätysajan: ”Sen halusin”

iltalehti 19:37 01.08

Estejuoksija kellotti sivulajissaan 1 500 metrillä komean tuloksen 3.38,88. Jukka Keskisalon ennätys on kaksi sadasosaa hitaampi. Topi Raitanen rikkoi Kuortaneella suuresti arvostamansa Jukka Keskisalon ennätyksen 1 500 metrillä, kun hän kellotti ajan 3.38,88. Esteiden vuoden 2006 Euroopan mestari ennätys on 3.38,90. –?Sen halusin rikkoa. Toivottavasti rikon Jukan ajan myös vitosella, niin sitten voi edes puhua esteiden ennätyksen rikkomisesta. Kolmosen sileällä olen Jukkaa kolme sekuntia ja esteissä 11 sekuntia perässä. Sitä eroa pitää kaventaa, Raitanen tuumi.


ME-tulosta hakeva Johannes Vetter uhkuu: ”Näitte potentiaalini”

iltalehti 19:13 01.08

Saksalaismestari voitti Kuortaneella tuloksella 86,94. Yli 90-metrisen hän astui yli. –?Olen tosi tyytyväinen tulokseen ja tosi iloinen, että kyynärpää tuntuu hyvältä kisan jälkeen. Näin summasi oikean käden kyynärpäämurheista ennen Kuortaneen kisaa kärsinyt Saksan Johannes Vetter.


Saksalaistähti Johannes Vetter kiskaisi maailmantilaston kakkoseksi Kuortaneella – lämmin kiitos suomalaisille

iltasanomat 19:09 01.08

Johannes Vetter nousi maailmantilaston kakkospaikalle Kuortane GP:ssä.


Kenkä ei kestänyt Ella Junnilan uutta vauhtia – "Tänä iltana uusia piikkareita metsästämään"

MTV 19:03 01.08

Naisten korkeushypyssä voittoon ponnisti yleisurheilun gp-kilpailuissa Kuortaneella odotetusti Ella Junnila. Lämmin sää ei siivittänyt Junnilaa kuitenkaan edes omaan kauden parhaimpaansa (190), vaan voittotulokseksi jäi 183.


Ella Junnilalle sattui poikkeuksellinen murhe – ei noudattanut Hannu Jortikan ohjetta: ”Ensi kerralla otan jesaria mukaan”

iltalehti 18:50 01.08

Ella Junnilan ponnistavan jalan piikkari hajosi Kuortaneella. Ella Junnilan kisa Kuortaneella meni pieleen korkeuden 183 jälkeen, kun ensiyrityksellä 186:stä ponnistavan jalan piikkari hajosi. –?Piikkarin sisäsaumat hajosivat. Siinä on tarralenkki, niin se repesi. Kengästä hävisi tuet. Kun häviää tuki, se ei pidä, vaan antaa puoli senttiä periksi, GP-kisan voittanut Junnila kertoi.


Ella Junnilalle sattui poikkeuksellinen – ei noudattanut Hannu Jortikan ohjetta: ”Ensi kerralla otan jesaria mukaan”

iltalehti 18:50 01.08

Ella Junnilan ponnistavan jalan piikkari hajosi Kuortaneella. Ella Junnilan kisa Kuortaneella meni pieleen korkeuden 183 jälkeen, kun ensiyrityksellä 186:stä ponnistavan jalan piikkari hajosi. –?Piikkarin sisäsaumat hajosivat. Siinä on tarralenkki, niin se repesi. Kengästä hävisi tuet. Kun häviää tuki, se ei pidä, vaan antaa puoli senttiä periksi, GP-kisan voittanut Junnila kertoi.


Hot topics