Lentoaseman joulukuusi valmistettiin takavarikoiduista esineistä

stara 22:00 13.12

Jouluisiin tunnelmiin voi päästä laittamalla tarpeettomat esineet uusiokäyttöön. Liettualaisella lentoasemalla


Muista kastella! Kuiva joulukuusi muodostaa tulipalovaaran

stara 18:00 13.12

Kodin turvallisuus kannattaa pitää mielessä myös joulun aikaan. Tulipalon riski


Kaisa Mäkäräisen, 36, ylivoima hiihdossa murskaantui – ei mitään asiaa kärkeen ilman huippuammuntaa

iltalehti 14:55 13.12

Suomalainen oli perjantaina hiihtoajoissa viidenneksi nopein. Ylivoimaiset vedot suksella ovat vain muistoissa. Kaisa Mäkäräisen ylivoima hiihdossa on murentunut. Suomalaiselta vaaditaan nykyisin huippusijoitukseen hyvin tarkkaa ammuntaa. Perjantaina Hochfilzenin maailmancupin pikakilpailussa 36-vuotias nainen oli hiihtoajoissa viides. Hän taipui 7,5 kilometrin matkalla kuusi sekuntia nopeimman ajan kellottaneelle Ranskan Justine Braisazille. Kilpailun voittanut Italian Dorothea Wierer oli ladulla kolme sekuntia suomalaista sukkelampi.


Raksamiehet Tapio ja Niko pystyttivät joulukuusen 60 metrin korkeuteen Tikkurilassa – näin puu saatiin huimaavalle paikalleen

iltasanomat 07:12 13.12

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa torninosturissa seisoo valaistu joulukuusi. Se on todennäköisesti Tikkurilan näkyvin puu – ainakin jonkin aikaa. Katso videolta, miten kalustopäällikkö Tapio Kaikkonen ja rakennustyömies Niko Dahl SRV:stä pystyttivät joulukuusen torninosturin takasillalle.


Petri laihdutti yli 40 kiloa: teki ihmeitä mieskunnolle – avovaimon sanat vahvistavat!

iltalehti 06:59 13.12

Petri Ukkonen on tehnyt reilussa vuodessa upean muodonmuutoksen. Paino on tippunut reilut 40 kiloa, diabeteslääkitystä ei enää tarvita ja mieskunto on ottanut jättiharppauksen. Petri Ukkonen, 51, pyysi reilu vuosi sitten lääkäriltä rehellistä arviota kunnostaan. Sanat pysäyttivät: nykyisillä elintavoillasi et välttämättä näe kuusikymmenvuotispäivääsi. Tuore keskustelu oli hyvin erilainen. Ukkonen sai luvan luopua diabeteslääkityksestään. Verenpainelääkitys oli jäänyt pois jo keväällä.


JVG:n Jare ja VilleGalle paljastavat kiertuearjen karun todellisuuden – hurja keikkatahti vaatii veronsa: ”Eikö meillä ole lupaa olla väsyneitä?”

iltasanomat 06:55 13.12

Rapduo JVG kahmaisi yhteensä kuusi Emma-ehdokkuutta. Jare Brand ja VilleGalle kertovat, että hurja työtahti vaatii toisinaan veronsa.


Uuden-Seelannin erikoisjoukot noutivat kuusi ruumista purkautumisherkältä tulivuorelta

yle 05:58 13.12

Tiedemiehet seurasivat neljä tuntia kestänyttä operaatiota uuden purkauksen varalta.


Uuden-Seelannin joukot ovat saaneet noudettua kuusi ruumista purkautumisherkältä tulivuorelta

iltasanomat 02:21 13.12

Saarelle jäi kaksi ruumista.


Ferrari torppasi kerralla puheet kahdesta supersiirrosta – tähtikuskin kommentit menivät toimitusjohtajan ihon alle?

iltalehti 21:46 12.12

Ferrari paljasti keskiviikkona suunnitelmiaan kauden 2021 kuljettajakaksikkoaan ajatellen. F1-kaudesta 2020 on odotettavissa ainakin sopimusrintamalla hyvin mielenkiintoinen. Valtaosalla kuljettajista on tällä hetkellä takataskussaan sopimus, joka päättyy ensi kauteen. Tähän joukkoon kuuluvat Charles Leclerciä lukuun ottamatta kaikki sarjan kärkikuljettajat. Isoin kala markkinoilla on tietysti kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton, jonka tiedetään jatkavan uraansa vielä ensi kauden jälkeenkin.


JVG kahmi itselleen kuusi Emma-ehdokkuutta – Katso lista kaikista ehdokkaista

iltasanomat 20:26 12.12

Vuoden 2020 Emma-gaalan ehdokkaat on julkistettu.


New Jerseyn ammuskelun motiiviksi epäillään juutalaisvastaisuutta – Hyökkääjillä yhteyksiä erikoiseen uskonnolliseen ryhmään

yle 17:02 12.12

Hyökkäyksessä ja tulitaistelussa poliisin kanssa kuoli kuusi ihmistä.


JVG:lle eniten Emma-ehdokkuuksia! Tekivät yllättävän peliliikkeen rap-levyjen jälkeen - se kannatti: ”Ollaan uusilla vesillä”

iltalehti 15:19 12.12

JVG sai kuusi Emma-ehdokkuutta. Emma-gaala-ehdokkaat julkistettiin tänään. 8. helmikuuta järjestettävässä gaalassa nähdään, kuka vie pystit kotiin. JVG rohmusi tänä vuonna eniten ehdokkuuksia, kaiken kaikkiaan kuusi kappaletta. Yhtyeen räppärit Jare ja VilleGalle olivat asiasta tyytyväisiä. – Nyt ollaan ekaa kertaa tässä, että meillä on eniten ehdokkuuksia. Tuntuu hyvältä saada hienosta vuodesta tunnustusta, Jare linjaa.


Ferrari vahvistaa – talli neuvotellut Lewis Hamiltonin kanssa

iltalehti 14:28 12.12

Joulukuussa F1-piireistä kantautui huhu, että Mersun Lewis Hamilton on neuvotellut Ferrarin kanssa mahdollisesta siirrosta. Kuusi maailmanmestaruutta voittaneen Hamiltonin sopimus Mercedeksen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri vahvisti Guardianille, että neuvotteluja on käyty.


JVG kahmi itselleen kuusi Emma-ehdokkuutta

iltasanomat 13:45 12.12

Vuoden 2020 Emma-gaalan ehdokkaat on julkistettu.


Venäjän ainoalla lentotukialuksella syttyi tulipalo – Ainakin kuusi ihmistä loukkaantui

yle 11:01 12.12

Tulipalo syttyi Amiraali Kuznetsov aluksen korjaustöiden aikana pohjoisessa Murmanskin satamassa.


Mestarit uusilla urilla: tältä näyttää, kun Lewis Hamilton ja Valentino Rossi vaihtavat menopelejä!

MTV 09:28 12.12

Kuusinkertainen F1-mestari Lewis Hamilton ja yhdeksän ratamoottoripyöräilyn MM-tittelin Valentino Rossi näyttivät uuden puolen itsestään kokeilemalla toistensa kilpavälineitä.


Sport sai kylmän suihkun Vaasassa, joukkueen jättänyt tähtihyökkääjä onnistui heti uudessa seurassaan – näin pelattiin SM-liigassa

iltasanomat 21:14 11.12

SM-liigassa pelattiin kuusi ottelua.


etevämpi 4?1-lukemin hankinnan järjestävät keväällä valtavan päättää Trumpin verotietojen torjunnat liikaa kirvesrinnoille

Hot topics