Jihadismin tutkija al-Holin jupakasta: viestinnässä tehty useita virheitä

iltasanomat 21:37 11.12

Jihadismin tutkija Juha Saarisen mukaan kysymys al-Holin leirin suomalaisten mahdollisesta kotiuttamisesta on suomalaispoliitikoille vieras. Moni muu EU-maa on jo kotiuttanut yksittäisiä kansalaisiaan onnistuneesti.


Minkä lajin huippuja Matteo Berrettini on? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 11.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä jalkapalloseuraa Tim Sparv edustaa? 2) Kuka kanadalainen on voittanut Formula 1:n kuljettajien maailmanmestaruuden?


Marin ehti olla pääministerinä vain kuusi tuntia, kun eteen tuli kiperä kysymys – näin uuden hallituksen ensimmäinen päivä eteni

iltasanomat 23:21 10.12

Tuoreelta pääministeriltä Sanna Marinilta kysyttiin illalla heti al-Hol-suunnitelmista.


Missä joukkueessa Huuhkajat-maalivahti Jesse Joronen debytoi Veikkausliigassa? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 05:55 10.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli Ralf Schumacherin ensimmäinen kisatalli F1-sarjassa? 2) Minkä yleisurheilulajin maailmanennätystä Randy Barnes pitää hallussaan?


6 keskeistä kysymystä: näin Trumpin virkarikos­tutkinta etenee

iltasanomat 16:47 09.12

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kommentit vihjaavat hänen valmistautuvan pitkään oikeustaisteluun.


Missä lajissa Nikolai Andrianov voitti 15 olympiamitalia? Pelaa maanantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 09.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Mistä AFC Ajaxin etuosa on lyhenne? 2) Mikä on Rasmus Ristolaisen pelinumero Buffalo Sabresissa?


Rinne lupasi nopeita hallitus­neuvotteluja – väistää yhä yhtä kysymystä

iltasanomat 15:27 08.12

Hallitusneuvottelut ovat eduskunnassa alkaneet edellisen hallituksen pohjalta. Omaa rooliaan Antti Rinne ei kuitenkaan ole paljastanut.


Hiihtotähti pillastui Therese Johaug -kysymyksestä – jätti haastattelupisteen raivon vallassa!

MTV 06:32 08.12

Jessica Diggins hiihti lauantaina Lillehammerissa maailmancupin naisten 7,5+7,5 kilometrin yhdistelmäkilpailussa komeasti toiseksi. Yhdysvaltalaistähden riemu vaihtui kuitenkin raivoon, kun hänelle esitettiin kisan jälkeen tyly Therese Johaug -kysymys.


Kysymys Therese Johaugista sai jenkkihiihtäjän suunniltaan – lopetti haastattelun siihen paikkaan

iltalehti 19:56 07.12

Jessica Diggins närkästyi pahemman kerran norjalaistoimittajan kysymykselle Lillehammerissa. Lillehammerissa naisten 15 kilometrin yhdistelmäkisan toiseksi hiihtänyt Jessica Diggins oli hyvissä tunnelmissa kisan jälkeen. – Tuntuu todella hyvältä. Viimeisessä nousussa tunsin oloni vahvaksi ja tunsin, että annan nyt itsestäni kaiken, Diggins kuvaili Expressenin mukaan.


Erotiikka-kysymys naurattaa kansanedustaja Eva Biaudeta: "Kumpi on useammin allapäin?"

mtv 19:00 07.12

Kansanedustaja Eva Biaudet kilpailee leikkimielisessä parisuhdevisailussa puolisonsa kanssa.


Suomen miesampumahiihtäjät haluavat irtaantua naisten maajoukkueesta – toive herättää kuitenkin ainakin kaksi kysymystä

yle 18:59 07.12

Olli Hiidensalo tiedostaa, että omaa miesten maajoukkuetta varten tarvittaisiin lisää resursseja. Silti hänen mielestä miesten ja naisten omia maajoukkueita voisi kokeilla.


Kysymys Therese Johaugista meni hiihdon olympiavoittajan tunteisiin – tylytti tv-haastattelijaa ja marssi tiehensä

iltasanomat 18:29 07.12

Lillehammerin maailmancupin yhdistelmäkisassa toiseksi hiihtänyt Jessica Diggins suuttui tv-haastattelijalle, kun häneltä kysyttiin Therese Johaugista.


Dopingtutkija Timo Seppälän elämä pysähtyi mökkireissulla – kertoo halvaantumisestaan HS:lle: ”Tulevaisuus on hankala kysymys”

iltalehti 16:20 07.12

Pitkän uran antidopingtyön parissa tehnyt Timo Seppälä, 68, on antanut Helsingin Sanomille ensimmäisen ison haastattelun runsaat kolme vuotta sitten sattuneen onnettomuutensa jälkeen. Televisiosta ja lehtien sivuilta aiemmin kovin tuttu Timo Seppälä on ollut poissa julkisuudesta hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nyt haastattelun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antanut Seppälä kertoo, mitä 17. syyskuuta 2016 tapahtui.


Dopingtutkija Timo Seppälän elämä pysähtyi mökkireissulla – kertoo onnettomuudestaan HS:lle: ”Tulevaisuus on hankala kysymys”

iltalehti 16:20 07.12

Pitkän uran antidopingtyön parissa tehnyt Timo Seppälä, 68, on antanut Helsingin Sanomille ensimmäisen ison haastattelun runsaat kolme vuotta sitten sattuneen onnettomuutensa jälkeen. Televisiosta ja lehtien sivuilta aiemmin kovin tuttu Timo Seppälä on ollut poissa julkisuudesta hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nyt haastattelun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antanut Seppälä kertoo, mitä 17. syyskuuta 2016 tapahtui.


Viestinnän asiantuntijoiden arvio Linnan juhlien puheenvuoroista: Järjestelmän toimivuus on kysymysmerkki – nyt tarvitaan rehellisyyttä

yle 12:21 07.12

Antti Rinne sanoi Linnan juhlissa, että valehtelemalla voi päästä politiikassa eteenpäin. Puhetaidon kouluttajan Antti Mustakallion mukaan sanoma kertoo siitä, että pinnan alla kytee.


Maranellon sisäpiiristä hurja vihjaus: Lewis Hamilton vuoti itse tiedon Ferrari-tapaamisistaan

iltalehti 12:49 06.12

Voisiko Lewis Hamilton siirtyä Ferrarille? Tätä kysymystä on pohdittu F1-piireissä jo pidemmän aikaa. Aihe nousi taas esiin viime viikonloppuna ajetun Abu Dhabin GP:n alla, kun italialainen La Gazzetta dello Sport kertoi Hamiltonin tavanneen Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin kaksi kertaa tämän vuoden aikana. Mielipiteitä Hamiltonin mahdolliseen Ferrari-siirtoon liittyen kysyttiin Abu Dhabissa niin Charles Leclerciltä, Sebastian Vetteliltä, Mattia Binottolta, Toto Wolffilta kuin Hamiltonilta itseltäänkin.


Saako ”Isis-lapset” tuoda Suomeen ilman äitejään? 5 kysymystä Haavisto-kohusta

iltasanomat 05:55 06.12

Syyriassa al-Holin leirillä olevien suomalaisten palauttamiseen ja ulkoministerin toimintaan asian ympärillä liittyy edelleen vastaamattomia kysymyksiä.


Antti Rinne on valittu hallitustunnustelijaksi – esittää nämä kaksi kysymystä

iltasanomat 18:46 05.12

Sdp:n puheenjohtaja, toimitusministeristön pääministeri Antti Rinne aloittaa hallitustunnustelut. Rinne odottaa eduskuntaryhmiltä vastauksia kahteen kysymykseen lauantaihin kello 16.00 mennessä.


erityishaukkuja etelässä – ilmiöön voi naispelaaja NFLssä pitävät dopingpannaa pilkkanaan sai monoa Tv-ohjelmissa vakiorooleja kantavia

Hot topics