Ruhtinatar Charlenen surullinen olemus herätti huomiota – kertoo nyt tuskallisesta tilanteesta, jonka kätki visusti julkisuudelta

iltasanomat 20:41 01.01

Vuosi 2019 oli ruhtinatar Charlenelle äärimmäisen raskas, sillä hän koki suuria menetyksiä ja pelkäsi läheistensä puolesta.


Näin Arja Koriseva viettää perhejoulua Pekka-rakkaansa kanssa: ”Tärkeintä on aika läheisten kanssa"

iltalehti 12:15 24.12

Jouluihmisenä Arja Koriseva haluaa rauhoittaa oman aikana jouluvalmisteluihin ja yhdessäoloon rakkaidensa kanssa. Aamulla Toivakan Susiniemessä satoi valtavia lumihiutaleita kun Arja Koriseva lähti kotipihastaan. Luvassa oli pitkä päivä. Ensin Arja lauloi iltapäivällä joululauluja Porvoossa Haikon Kartanossa 400 ihmiselle ja illalla Hyvinkäällä toiselle mokomalle. Ne olivat 17 joulukonsertin kiertueen viimeiset keikat ennen Palokan kirkkoa viikko ennen jouluaattoa. – Odotan joululoman alkamista. Mielelläni laulan joululauluja enkä kyllästy niihin, mutta pitkin Suomea ajaminen on väsyttävintä, Arja huokaisee meikkaajan käsittelyssä hotellin sviitissä istuessaan.


Victoria ja David Beckhamin nuorimmat lapset saivat kirkossa kasteen - kummeina isoja nimiä

iltalehti 11:07 22.12

Harper, 8, ja Cruz Beckham, 14, saivat katolisen kirkon kasteen Lontoossa lauantaina. Victoria Beckham hehkuttaa lastensa suurta kastejuhlapäivää sosiaalisessa mediassa. Hän on julkaissut kaksi kuvaa, joista käy ilmi, että kasteen ovat saaneet hänen nuorimmat lapsensa Cruz ja Harper. Veli ja sisko poseeraavat ykköset yllään Victorian kirkossa jakamassa kuvassa. Mukana kastetilaisuudessa on ollut perheen ja läheisten lisäksi julkisuudesta tuttuja nimiä. Lasten kummeiksi ovat päätyneet Hollywood-näyttelijät Eva Longoria ja Marc Anthony. Kummeina ovat myös Beckhamien hyvät ystävät, kampaaja Ken Paves ja urheiluagentti Dave Gardner. Victoria on jakanut someen myös yhteiskuvan kummien kera.


"Kun mieheni kuoli, olimme tyttäreni kanssa sivuhenkilöitä" – asiantuntijaryhmä haluaa parantaa kuolevan ihmisen läheisten asemaa

yle 06:19 17.12

Asiantuntijaryhmä: Kuolemansairas ja hänen läheisensä tarvitsevat suunnitelman: kuka hoitaa, missä ja milloin.


Roxetten Marie Fredriksson kuoli 61-vuotiaana - tässäkö viimeinen kuva ruotsalaistähdestä?

iltalehti 15:05 12.12

Marie Fredriksson katosi täysin julkisuudesta vuosia ennen kuolemaansa. Roxette-yhtyeessä maailman valloittanut Marie Fredriksson menehtyi maanantaina vain 61-vuotiaana. Häneltä oli vuonna 2002 löydetty aivosyöpä, ja sen seurauksena elämä päättyi 17 vuotta myöhemmin. Fredrikssonia ei nähty viime vuosina enää lainkaan julkisuudessa, vaan hän nautti eläkepäivistään perheensä ja läheistensä kanssa Tukholman Djursholmissa sijaitsevassa talossaan sekä Espanjan Marbellassa, jossa hänellä oli toinen asunto.


Suomen mestaripainija kertoi Kalevalle suurimmasta mahdollisesta surusta: Tytär kuoli onnettomuudessa Espanjassa

iltalehti 09:37 09.12

Painin arvokisamitalisti Mikael Lindgren, 50, kertoi Kaleva-lehdessä tyttärensä kuolemasta. Marraskuussa 50 vuotta täyttänyt ex-painija, oululainen Mikael Lindgren sivusi Kaleva-lehden merkkipäivähaastattelussa elämänsä suurinta surua, oman lapsen menettämistä. Kalevan mukaan Lindgreniä ei ole viime aikoina näkynyt painipiireissä, vaan mestari on vetäytynyt viettämään aikaa itsensä ja läheistensä kanssa.


Kaksi syöpää läpikäynyt Elina Kanerva menetti isänsä sairaudelle tammikuussa – puhuu nyt avoimesti peloistaan

iltalehti 06:30 27.11

Nykyään Elina Kanerva (ent. Kiikko) tarkkailee läheistensä ihoa ja huolehtii myös Ilkka-puolisonsa suojakertoimista. Elina Kanerva (ent. Kiikko), 50, kertoi reilu vuosi sitten saamastaan syöpädiagnoosista tuoreessa Anna-lehden jutussa. Häneltä löydettiin elokuussa 2018 tyvisolusyöpä. Se on yleisin ihosyöpä. – Menin näyttämään ihan toista, mielestäni epäilyttävää luomea lääkärille. Lääkäri pyysi saada tehdä luomitarkastuksen, jollaista minulle ei ole koskaan ennen tehty, Iltalehden tavoittama Kanerva kertoo.


”En halua kuolla...” – valtava määrä ihmisiä avautui mielenterveysongelmista IS:n kyselyssä

iltasanomat 08:02 23.11

2650 ihmistä vastasi Ilta-Sanomien kyselyyn mielenterveydestä. Heistä noin tuhat oli alle 30-vuotiaita. Vastauksissa masennuksen ajureina korostuvat ulkonäköpaineet ja läheisten menetys.


Kuolemansairaan iskelmälaulaja Jorma Kalevin shokkiväite: Jamppa Tuomisen kuolinpäivästä väärää tietoa

iltalehti 11:33 21.11

Kanarian keisarina tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 73, kärsii vakavasta, parantumattomasta sairaudesta. Sairastelusta huolimatta Jorma Kalevi järjesti tällä viikolla Kanarialla ystävänsä, edesmenneen laulaja Jamppa Tuomisen muistokarkelot. – Kaipaan edelleen Jamppaa. Hän oli alkoholisti, mutta lämmin ja viisas ihminen. Hän kärsi elämässään läheistensä kateudesta.


Olympiamitalisti Toivo Salonen on kuollut

MTV 23:29 17.11

Suomelle muun muassa olympiapronssia ja MM-hopeaa tuonut moninkertainen suomenmestari, pikaluistelija Toivo Salonen kuoli 28. lokakuuta Muhoksella. Hän oli kuollessaan 86-vuotias. Kuolinilmoituksen mukaan siunaus toimitettiin viime perjantaina läheisten läsnä ollessa.


Rauno Bottas poseerasi Valtteri-poikansa rinnalla juhlahumussa – suosittu F1-kanava häkeltyi: ”Pyhä jysäys, onpa Bottas vanhentunut”

iltalehti 06:19 05.11

Mercedeksen F1-tallilla oli sunnuntaina ajetun USA:n GP:n jälkeen syytä juhlaan. Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton saavuttivat Austinin radalla Mercedekselle jo kauden yhdeksännen kaksoisvoiton, ja samalla varmistui paitsi Hamiltonin kuudes maailmanmestaruus myös Bottaksen MM-hopea. Kuudennen peräkkäisen valmistajien MM-tittelin Mercedes oli varmistanut jo aiemmin. Sekä Bottas että Hamilton saivat jakaa menestyksen läheistensä kanssa. Bottaksella oli Austinissa tukenaan isänsä Rauno, ja Hamilton oli kutsunut jo etukäteen hyvin todennäköisiltä näyttäneisiin mestaruusjuhliinsa suuren joukon ystäviään ja läheisiään. Myös Hamiltonin Anthony-isä, joka on nähty viime aikoina varikolla melko harvakseltaan, oli paikalla.


Freddie Mercury kuoli aidsin aiheuttamiin komplikaatioihin vuonna 1991 – ystävä ja ”vaimo” kertovat legendan viimeisistä hetkistä

iltasanomat 21:31 26.10

Vain pieni läheisten piiri tiesi, että laulajan loppu oli lähellä.


Ilkka Alanko täyttää pian 50 vuotta – läheisten kuolema on opettanut arvostamaan elämää: ”Ei ole itsestäänselvyys, että on viisikymppisenä hengissä”

iltasanomat 10:48 15.10

Ilkka Alanko juhli lauantaina Dingo-kollegaansa Pertti ”Nipa” Neumannia. Omat 50-vuotisjuhlansa Alanko aikoo pitää maltillisina.


Ringa heräsi tulihelvettiin, joka tuhosi perheen talon – häkeltyi tuntemattomien auttamishalusta ja ystävällisyydestä

iltasanomat 06:54 14.10

Tulipalo tuhosi perheen kodin täysin Ylivieskassa. Läheisten ja naapurien apu palautti perheen elämänhalun. Äiti liikuttui ihmisten avusta.


Say Yes to the Dress Suomi alkaa tänään - Antti Railion Siiri-morsian etsii täydellistä häämekkoa

iltalehti 06:15 14.10

12 vuotta Yhdysvalloissa pyörinyt, täydellisen morsiuspuvun metsästystä seuraava hittisarja rantautuu Suomeen. Sarjassa seurataan morsianten ja heidän läheistensä jännittävää päivää morsiuspukuliikkeessä asujen sovituksen merkeissä. Sarjan amerikkalaista versiota voi seurata TLC-kanavalla nimellä Tahdon morsiuspuvun! Suomi-versiossa morsiamille täydellistä hääpukua etsivät muotiguru Sami Sykkö ja pitkän linjan hääpukuammattilainen Niina Kuhta.


Herttuatar Catherinen veli vajosi pohjalle – avautuu nyt harvinaisessa haastattelussa lohduttamasta tilanteestaan: edes läheisten väliintulo ei auttanut

iltasanomat 11:45 13.10

Herttuatar Catherinen pikkuveli James Middleton kertoo Telegrapin pitkässä haastattelussa, miten hän vajosi pohjalle ja oli vähällä luovuttaa.


Maarit Talvitie selvisi rajusta kolarista, vaikka päänahka irtosi ja kolme raajaa murtui – luunsirpaleista koottu nainen kävelee jälleen

yle 18:00 12.10

Onnettomuudesta kuntoutumiseen tarvitaan niin herkkyyttä kuin ronskia huumoriakin. Läheisten ja ammattilaisten antama tuki on "puoli hoitoa".


Tänään tv:ssä: Sukupuolensa korjaavat jännittävät läheisten reaktioita – lasten suhtautuminen yllättää

iltasanomat 07:50 20.09

Dokumenttisarja kuvaa, millainen on sukupuolenkorjausprosessi ihmiselle itselleen ja tämän läheisille.


Rahaongelmat ajoivat Antti Tuiskun asumaan läheistensä sohville: ”Keikoista ei jäänyt käteen yhtään mitään”

iltasanomat 21:28 06.09

Antti Tuiskun Vain elämää -päivänä artistit keskustelevat rahasta ja sen merkityksestä


johtaa valtioneuvoston koronavirustartuntoja

Hot topics