This Is Us -tähti erosi vaimostaan

iltalehti 23:42 23.11

Näyttelijä Justin Hartley ja Chrishell Stause ovat eronneet. Justin Hartley ja Chrishell Stause ovat eronneet kahden avioliittovuoden jälkeen. Asiasta kertoo People. Hartley, 42, hakee eroa selvittämättömiin erimielisyyksiin vedoten. Vielä syyskuussa pariskunta saapui Emmy-gaalaan yhdessä. Stausella, 38, ja Hartleylla on Peoplen haastatteleman lähipiirilähteen mukaan on ollut vaikeaa jo pitkään.


Erikoinen väite - Courtney Loven kerrotaan joutuneen prinssin vikittelemäksi omassa eteisessään

iltalehti 20:25 17.09

Laulaja, malli Courtney Love ja prinssi Andrew tuntevat toisensa. Courtney Love väittää saaneensa kuninkaallisen vieraan ovelleen vuonna 2000. Prinssi Andrew seisoi Loven oven takana flittailevana, Love muistelee nyt. Prinssi oli saanut Loven osoitteen yhteiseltä ystävältä. The Sunin mukaan Love päästi prinssin ja prinssin turvamiehen sisälle ja keitti heille teetä teepannulla, jonka kyljessä hymyili kuningatar Elisabet, prinssin äiti. Asiasta ovat uutisoineet monet brittilehdet. Prinssi ja Love eivät harrastaneet seksiä lehden haastatteleman lähipiirilähteen mukaan, he vain istuivat ja joivat teetä.


Työkaverit valittavat Lindsay Lohanin mielialavaihteluista: ”Hänestä on kiva raivota”

iltalehti 01:53 13.08

Näyttelijä Lindsay Lohanin paluu televisiomaailmaan ei ole sujunut täysin ilman ongelmia. Lindsay Lohan on uusi tuomari Australian The Masked Singer -ohjelmassa. Lähipiirilähteen mukaan Lohanin uusi työ ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan. The Sydney Morning Heraldin mukaan Lohan on saanut kuvauksissa raivokohtauksia. – Hän rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja seuraavana hän on valmis irtisanomaan sinut. Tietenkään hän ei tarkoita sitä, hänestä on kiva raivota, lähipiirilähde sanoo The Sydney Morning Heraldin mukaan.


Hermeksen nurin Itsenäistä tekemistä kulkueessa lyönyt valmentaja puolustautuu sankariteko siellä oli tehty”

Hot topics