Manchester Cityn pelaajat lennättivät 22 italialaista Instagram-mallia bilettämään kanssaan – ”Myöhäistetyt pikkujoulut”

iltalehti 12:04 20.01

Brittilehden lähteen mukaan juhlia oli suunniteltu jo kuukausia. Reilu viikko sitten Manchester City murskasi Aston Villan Valioliigassa. Liigassa toisena oleva City latoi tulostaululle 6–1-lukemat. Voiton jälkeen alkoi juhlinta.


Manchester Cityn pelaajat lennättivät 22 italialaista Instagram-mallia bilettämään heidän kanssaan – ”Myöhäistetyt pikkujoulut”

iltalehti 12:04 20.01

Brittilehden lähteen mukaan juhlia oli suunniteltu jo kuukausia. Reilu viikko sitten Manchester City murskasi Aston Villan Valioliigassa. Liigassa toisena oleva City latoi tulostaululle 6–1-lukemat. Voiton jälkeen alkoi juhlinta.


Koskettava episodi: Ari Lahti sai kylmiä väreitä Teemu Pukin puheesta – "Tosi hieno mies"

MTV 08:40 17.01

Vuoden urheilijana ylivoimaisella äänivyöryllä palkittu Teemu Pukki piti Urheilugaalassa koskettavan palkintopuheen, jossa hän kiitti muun muassa läheisiään. Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Norwichin maalitykki totesi, ettei olisi joitain vuosia sitten osannut unelmoidakaan tällaisesta. Puhe teki monien tavoin vaikutuksen myös Palloliiton puheenjohtajaan Ari Lahteen.


Tällaista on herttuatar Meghanin elämä Kanadassa: ”Hän pysyttelee enimmäkseen kotona”

iltalehti 13:55 14.01

Herttuatar Meghan viettää aikaa Kanadassa poikansa Archien kanssa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aiheuttivat viime viikolla valtavan kohun ilmoittamalla aikovansa vetäytyä kuninkaallisista tehtävistä. Herttuapari ilmoitti haluavansa olla jatkossa taloudellisesti riippumaton hovista ja haluavansa asua sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Ilmoituksen jälkeen Meghan palasi Kanadaan, jossa pariskunta lomaili ennen shokki-ilmoitustaan. E! News -sivuston lähteen mukaan herttuatar viettää hiljaiseloa luksuskartanossa pariskunnan Archie-pojan ja lastenhoitajan kanssa. Sää Kanadassa on tällä hetkellä hyvin kylmä ja sateinen.


Vertti Harjuniemi otti riskin ja irtisanoi kaikki työkuvionsa pari vuotta sitten – nyt Jutta Larm kommentoi uskaliasta ratkaisua: ”Olen susta ylpeä”

iltalehti 22:40 11.01

Televisiosta tuttu personal trainer Vertti Harjuniemi kertoo Instagramissa ottaneensa pari vuotta sitten tietoisen riskin työrintamalla. Personal trainerina televisiosta tutuksi tullut Vertti Harjuniemi muistelee tunteikkaassa Instagram-päivityksessään riskiä, jonka hän otti elämässään pari vuotta sitten. Hän kertoo päättäneensä taannoin pistää työkuvionsa kerralla uusiksi – ja toimineensa sitten rohkean päätöksensä mukaisesti. – Pari vuotta sitten sanoin irti kaikki työkuviot ja katkoin jokaisen tulonlähteen. Puhdistin pöydän kaikesta. Oli vaan visio ja rahaa vähän säästössä, että pärjäsi hetken. Ja tietysti helvetillinen palo tehdä ja näyttää mihin pystyn, Harjuniemi muistelee tilannetta, josta hän lähti yrittämään siipiä yrittäjänä uusien projektien parissa.


Lähteet: Pelaajalegenda Xavi siirtymässä Barcelonan peräsimeen

iltasanomat 11:37 11.01

Katalonialaislähteen mukaan Xavi voi ottaa Barcelonan päävalmentajan paikan vastaan heti.


Herttuatar Catherinen toive: saisipa pikku-Archie viettää aikaa serkkujensa kanssa

iltalehti 14:55 07.01

Lähipiirilähteiden mukaan herttuatar Catherine toivoisi, että hänen lapsensa saisivat viettää enemmän aikaa Archie-serkun kanssa tänä vuonna. Herttuatar Catherinella ja prinssi Williamilla on kolme lasta: prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis, 1. Lähipiirilähde paljastaa Us Weekly -lehdelle, että herttuatar toivoo lastensa saavan viettää tänä vuonna enemmän aikaa ainokaisen serkkunsa, prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pojan, seitsemän kuukauden ikäisen Archien kanssa. Lähipiirilähteen mukaan Catherinen lapset ”jumaloivat” pientä serkkupoikaansa.


Channing Tatum ja Jessie J: Ero!

iltalehti 11:46 20.12

Näyttelijä Channing Tatum ja laulaja Jessie J ovat eronneet, kertoo UsWeekly. Näyttelijä Channing Tatumin, 39, ja laulaja Jessie J:n, 31, parisuhde on päättynyt eroon. Lähteen mukaan pariskunta erosi noin kuukausi sitten. Ex-pariskunnan kerrotaan olevan erosta huolimatta hyvissä väleissä. People-lehden mukaan eroon ei ole yhtä, selkeää syytä, vaan kyse on yksinkertaisesti siitä, että he päättivät lähteä eri teille.


Korkein oikeus: Poliisi ei saa käyttää toimittajalta takavarikoitua muistitikkua Puolustusvoimien tietovuotojutun tutkinnassa

yle 09:02 20.12

Oikeuden mukaan aineistoa ei saa käyttää, koska se voisi johtaa toimittajan tietolähteen paljastumiseen.


Valkoisena hohtava lähde oli janoisten vantaalaisten luontoaarre – nähtävyys katosi vedenottamon alle, sitten se ilmestyi nimistöön

iltasanomat 08:18 20.12

Valkoisenlähteentie lähtee Jokiniemestä ja ulottuu Talvikkitielle. Mutta miksi sitä kutsutaan Valkoisenlähteentieksi?


Herätys: Ukraina ohitti Viron ulkomaisen työvoiman lähteenä, al-Hol-perheistä oikeusjuttuja Euroopassa, sää on pilvinen

yle 08:17 14.12

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Volbeat perui Helsingin keikkansa Postin tukilakkojen takia ja raivostutti fanit – nyt he kertovat ilouutisia: konsertoivat Suvilahdessa kesäkuussa

iltasanomat 10:45 04.12

Tanskalaisyhtye Volbeat tiedotti tänään saapuvansa ensi kesänä konsertoimaan Helsingin Suvilahteen.


Rukan mäkikisan perumisella karu seuraus: Hiihtoliitolta voi jäädä saamatta 300 000 euroa, Lahti voi pelastaa

yle 18:36 01.12

Hiihtoliiton toiminnanjohtajan Ismo Hämäläisen mukaan Rukan peruttua mäkikisaa yritetään siirtää Lahteen.


Pelicansin maalivahtiosastolla muutoksia: Tomi Karhunen lähtee Sveitsiin, Riku Helenius tulee Lahteen

jatkoaika.com 09:03 28.11

Riku Helenius korvaa Sveitsiin siirtyvän Tomi Karhusen Pelicansin maalilla. Alkukauden JYP-keikkansa jälkeen seuratta olleen Heleniuksen sopimus on loppukauden mittainen, mutta siinä on koeaika tammikuulle.


Yllättävä raaka-ainepula pelottaa teollisuutta – Suomessa ei ole tarpeeksi sahanpurua, ja kohta sitä ollaan valmiita ostamaan vaikka ulkomailta

yle 14:20 26.11

Paperi- ja puunjalostusteollisuus tarvitsee yhä enemmän sahanpurua raaka-aineeksi selluntuotantoon. Sahanpuru on myös energianlähteenä ja siitä suunnitellaan polttoainetta.


This Is Us -tähti erosi vaimostaan

iltalehti 23:42 23.11

Näyttelijä Justin Hartley ja Chrishell Stause ovat eronneet. Justin Hartley ja Chrishell Stause ovat eronneet kahden avioliittovuoden jälkeen. Asiasta kertoo People. Hartley, 42, hakee eroa selvittämättömiin erimielisyyksiin vedoten. Vielä syyskuussa pariskunta saapui Emmy-gaalaan yhdessä. Stausella, 38, ja Hartleylla on Peoplen haastatteleman lähipiirilähteen mukaan on ollut vaikeaa jo pitkään.


Hallintajaksonsa hyödyntänyt Pelicans jätti täyden pistepotin Lahteen ? Jukurit jäi ilman palkintoa

jatkoaika.com 21:30 22.11

Pelicansin ja Jukureiden välisen ottelun lopputulos ei täysin vastaa kenttätapahtumia, sillä ottelu oli huomattavasti 5?2-lukemia tasaisempi. Pisteittä jääneellä Jukureilla oli paikkansa tulla peliin mukaan, mutta viimeistely ontui.


Fazerilta jälleen uusi suurinvestointi Lahteen – kauramyllyn tuotanto tuplaantuu myös Ruotsissa

yle 10:11 20.11

Kauran ja kaurajalosteiden kysynnän kasvu etenkin maailmanmarkkinoilla vaatii aiempaa isompaa tuotantokapasiteettia. Lahteen ja Lidköpingiin investoidaan 14 miljoonaa kumpaakin.


Syyria kertoo ampuneensa alas Israelin ohjuksia Damaskoksen yllä

iltasanomat 04:28 20.11

Syyrialaisen sotilaslähteen mukaan Israelin sotilaslentokoneet suuntasivat Damaskokseen lukuisia ohjuksia.


Lahti siirtyi Lahteen

iltasanomat 18:41 18.11

Timi Lahti jätti Veikkausliigasta pudonneen Vaasan Palloseuran.


000 euroa lisätuloa Niinistön vaalikampanjasta jäi syytetty mies todettiin Taitoluisteluliitto Seuran selvitettävä, tutkijat varoittivat

Hot topics