Juhamatti Aaltonen laitettiin kriisijoukkueessaan täysin uuteen rooliin – tällaista ei ole ennen nähty

iltalehti 19:10 22.01

Läänintaiteilija hikoilee kaukalossa nykyisin myös kahden miehen alivoimalla. Tappara–Pelicans on avauserän jälkeen 0–0. Juhamatti Aaltonen, 34, on laitettu Lahdessa täysin uuteen rooliin. Kun kriisijoukkue Pelicans joutui keskiviikkona Tampereella Tappara-matsissa avauserässä kahden miehen alivoimalle, lahtelaisseuran valmennusjohto komensi Aaltosen jäälle. Läänintaiteilija hävisi aloituksen, mutta hoiti hommansa muuten kuivin jaloin. Kotijoukkue ei iskenyt.


Maalivahti Riku Helenius sai lähteä Pelicansista

jatkoaika.com 19:51 07.01

Pelicansin ja maalivahti Riku Heleniuksen tiet erkanevat. Lahtelaisseura ei päättänyt jatkaa Heleniuksen koeaikasopimusta.


Tällainen oli Ville Niemisen viimeinen puheenvuoro Pelicansin peräsimessä – sanat enteilivät jo loppua

MTV 14:57 30.11

Ville Niemisen kommentit hänen viimeisessä lehdistötilaisuudessaan Pelicansin päävalmentajana enteilivät jo loppua. Nieminen luotsasi lahtelaisseuraa vielä eilen, kun se kärsi jääkiekon SM-liigassa nöyryyttävän 1–6-kotitappion HPK:ta vastaan. 


Pelicans antoi Ville Niemiselle potkut!

iltalehti 13:57 30.11

Pelicans vaihtaa valmentajaa. Ville Nieminen on saanut potkut Pelicansin päävalmentajan paikalta. Pelicans kertoi asiasta lauantaina. Lahtelaisseuran tiedotteen mukaan Pelicansin hallitus päätti lauantaina ”vapauttaa päävalmentaja Niemisen tehtävistään välittömästi”.


Pelicansille raju menetys: tähtivahti vaihtaa maisemaa – korvaaja jo selvillä

MTV 08:19 28.11

SM-liigaseura Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtuu muutoksia, kun alkukaudella lahtelaisseuraa kannatellut Tomi Karhunen siirtyy Sveitsin suurseura SC Berniin. Karhusen korvaajan nimi on jo selvillä.


NHL-läpimurtoa yrittänyt pakkijärkäle palaa Suomeen - suuntana Pelicans

iltalehti 14:43 09.11

Pelicans on vahvistanut puolustustaan. Lahtelaisseura kertoi lauantaina tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Alex Lintuniemen kanssa. AHL:ssä kolmen kauden ajan kiekkoillut Lintuniemi, 24, teki kesällä yksivuotisen sopimuksen Carolina Hurricanesiin, mutta pelejä kertyi farmiseura Charlotte Checkersin riveissä.


Pelicans hankki maalilleen kolminkertaisen Suomen mestarin

iltalehti 11:46 14.08

Pelicans on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Lahtelaisseura kertoo kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen Tomi Karhusen kanssa. Pelicansissa tuli tarve maalivahdille, kun Jakub Skarek solmi NHL-sopimuksen New York Islandersin kanssa.


Erikoinen tilanne: Karri Rämö ilman sopimusta Pelicansin maalilla

MTV 10:51 09.08

Karri Rämö on SM-liigajoukkue Pelicansin maalilla, kun lahtelaisseura kohtaa KHL:n Sibir Novosibirskin harjoitusottelussa perjantaina.


Pasi Nurminen rysäytti bussin jäähallin seinään – vai rysäyttikö? Nauroi ruotsalaislehdelle lähes 15 vuotta myöhemmin: ”Jotain saattoi tapahtua”

iltalehti 09:43 25.07

Tarina Nurmisen bussitoilailusta elää edelleen. NHL:ssä asti torjunut Pasi Nurminen työskentelee nykyisin Pelicansin valmennustiimissä ja kuuluu lahtelaisseuran omistajiin. Nurminen tunnetaan myös varsinaisena persoonana, joka muistetaan muun muassa kevään 2011 ”ilmaveivistä”, kun Suomen MM-kultaleijonat saapuivat Bratislavasta Helsinkiin.


arvioi kopterin Clippersin NBA-kohtaaminen siirretty riistakameraan Lapissa – – Saksassa

Hot topics