Muistatko vielä nämä Salatuissa elämissä kuolleet 47 roolihahmoa? Tyyne Puustisen murha, Kentaurin räjähdys ja Miian syöpä...

iltalehti 17:39 29.09

Miia Laitelan syöpäkuoleman lisäksi Salkkareissa on tapettu ja murhattu ihmisiä. Tosielämässä iltapäivälehtien otsikoihin olisi johtanut muun muassa Kentaurin räjähdys. Jos kuolema voi olla hauska, Salatuissa elämissä Janne Vakion näyttelemän Riku Jääskeläisen kuolema on aiheuttanut Sakkarit-fanien – ja varsinkin Salkkarit-vihaajien – keskuudessa hilpeyttä. Muun muassa Youtubessa elää täysin omaa elämäänsä kohtaus, jossa Vakion roolihahmo Riku laittaa suunsa kiinni – vaikka on jo kuollut.


Muistatko vielä Ismo Laitelan legendaarisen pokerivideon? Salkkarit-kohtaus teki yllätyspaluun maanantaina: "Tsajajajaja!"

iltalehti 16:41 11.09

Juttu sisältää juonipaljastuksia, joten jos et ole katsonut vielä maanantain ja tiistain Salkkarit-jaksoja, älä lue juttua. Yllä olevalta Youtube-videolta voit katsoa alkuperäisen Tsjajajaja-pätkän. – Mitähän jos pelaisi pari erää pokeria, jos vaikka alkaisi ajatus juoksee, Ismo Laitela sanoo vuosien takaisessa jaksossa.


Pete Lattu on Salkkarit-tähti, jolle paluu sarjaan oli suuren päätöksen paikka – lopputulos yllätti positiivisesti: "Tämä riittää minulle"

mtv 08:10 08.09

Kalle Laitelan roolista tuttu Pete Lattu täytti elokuussa 40 vuotta. Näyttelijä on aktiivinen ympäristön puolustaja ja perheenisä, joka haaveilee paremmasta ranskan taidosta. 


Ex-Salkkarit-näyttelijä Venla Saartamo julkaisi tunteikkaan päivityksen: "Menneen vuoden aikana on tapahtunut niin paljon"

mtv 07:41 05.09

Venla Saartamo tuli tunnetuksi Salatuissa elämissä, kun hän esitti sarjassa Miia Laitelaa.


Salkkaritähti Esko Kovero ilahtui vanhojen hahmojen paluusta sarjaan: ”Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää”

iltasanomat 08:09 01.09

Esko Koveron näyttelemä Ismo Laitela joutui jälleen tukalaan tilanteeseen, kun hahmon ex-vaimo karautti yllättäen alttarille kesken häiden.


MTV: Venla Saartamo oli alaikäinen näytellessään aivokasvaimeen kuolevaa Miia Laitelaa - äiti Eija Ahvo: ”Pelkäsin silloin tosi paljon”

iltalehti 22:37 28.06

Näyttelijät, äiti ja tytär, Eija Ahvo ja Venla Saartamo vierailivat MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Keskustelu sivusi Saartamon taannoista rankkaa roolia Salatut elämät -sarjassa. Salatut elämät -sarjan spin off-sarja Pihlajasatu on tarjonnut alkuaikojen salkkarit-faneille mojovaa sisältöä, sillä rakastetut hahmot Miia Laitela (Venla Saartamo) ja Saku Salin (Jasper Pääkkönen) ovat kohdanneet jälleen. Kesäsarja valottaa sellaista elämää, jota hahmot voisivat elää nyt, jos kaikki olisikin mennyt toisin kuin Salatut elämät -sarjassa kävi. Venla Saartamo ja äitinsä Eija Ahvo vierailivat tällä viikolla Huomenta Suomessa. Haastattelu sivusi myös Salatut elämät -tuotantoja.


Suosikkihahmo teki dramaattisen paluun Salkkareihin – toi mukanaan Ismo Laitelan salaisen lapsen

mtv 06:00 20.06

Salattujen elämien kauden viimeisessä jaksossa nähtiin todellista draamaa, kun Salla palasi sarjaan kesken Ismon ja Jutan häiden.


Ismo Laitela menee jälleen naimisiin Salkkareissa – Esko Kovero kommentoi hahmonsa naishistoriaa

mtv 17:10 18.06

Salatut elämät -sarjan YouTube-tilillä on julkaistu video, jolla Esko Kovero käy läpi Ismon kattavaa naishistoriaa.


Salkkareissa traagisesti menehtynyt Miia Laitela tekee paluun – tältä näyttelijä Venla Saartamo näyttää nykyään

mtv 08:01 08.06

Venla Saartamo tuli tunnetuksi vuosituhannen vaihteessa, kun hän esitti Salatut elämät -sarjassa Miia Laitelaa.


Muistatko vielä Salattujen elämien Miia Laitelan? Tältä näyttelijä Venla Saartamo näyttää nykyään - palaa rooliinsa minisarjassa: ”Aina välillä joku tunnistaa edelleen”

iltalehti 06:03 05.06

Venla Saartamo palaa Salkkareihin tänä kesänä spin-off -sarjassa Pihlajasatu. Näyttelijä Venla Saartamo, 37, muistetaan roolistaan Salattujen Elämien Miia Laitelana. Miian lähtö on ollut yksi sarjan koskettavimmista hetkistä. Vaikka Saartamo jätti suosikkisarjan jo aikoja sitten, nuoren Miia Laitela säilyy ainakin tietyn sukupolven tv-muistoissa yhä tänä päivänä. – Kyllä mä huomaan, että aina välillä joku tunnistaa edelleen. Se on enemmän sellaista arvailua, että hei, mistä sä oletkaan tuttu? Tai sitten kysellään, että olenko opiskellut kyselijän kanssa samassa koulussa, Saartamo naurahtaa Iltalehden haastattelussa.


Salkkareiden Ismo Laitela jäi nolosti kiikkiin – näin Pihlajakadun asukkaat ripittävät häntä

mtv 20:00 20.05

Salattujen elämien tiistai-illan jaksossa Ismo koittaa selitellä rötöksiään.


iski kanadalaiskaupunkiin Johaug murskaavan ylivoimaiseen kiukuttaa saksalaiskauppiaita ”50stä näyttävästi UFC-kehään on hurjassa maalivireessä päänahkoja talven pakkasennätys ”50stä päivittäin

Hot topics