Urheiluhullut: Tragediaa, komediaa, draamaa… urheilu on näyttämötaidetta – mutta kuka vastaa käsikirjoituksesta?

yle 16:48 18.11

Radio Suomessa kuultavan ohjelman vieraina ovat maanantaina kirjailija, teatteriohjaaja Pasi Lampela ja Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann.


Kommentti: Seurapiirikaunotar Danita Westphal yllättää tv-juontajana – lopputulos on vaivaannuttava, mutta sarjasta voi silti tulla hitti

iltasanomat 10:05 07.09

Danita Westphal on tuttu Tavallista elämää -sarjan keväällä 2014 esitetyltä ensimmäiseltä kaudelta, jossa seurattiin hänen romanssiaan asianajaja Heikki Lampelan kanssa.


Suomen yleisurheiluväki villiintyi 16-vuotiaasta Elinasta – sitten tapahtui jotain selittämätöntä: ”Ei ole yhtään itseluottamusta”

iltalehti 20:19 14.08

Huikean juniorien seiväshypyn SE:n 432 reilut neljä vuotta sitten tehnyt Elina Lampela kertoo, että urakiito tyrehtyi hyppykammoon. Vasta 21-vuotias urheilija hakee uutta potkua urallaan kiistellyn australialaisvalmentajan ohjauksessa. Helmikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2015 Ouluhallin seiväspaikalla jysähti. Vasta 16-vuotias Elina Lampela hyppäsi uuden 19- ja 17-vuotiaiden SE-tuloksen 432. – Se oli siihen kuntoon ja ikään nähden täydellinen hyppy, Lampela kertoo.


Karikatyyritaiteilija ikuisti Marko Anttilan Putinin kanssa samaan kuvaan – "Toivottavasti sieltä ei sada torpedoja tämän takia"

MTV 07:20 28.05

Karikatyyritaiteilija Jorma Lampela inspiroitui Leijonien maailmanmestaruudesta.


jäljiltä yllätys – joutui hyökkäyksen kohteeksi katoamisesta eilen, oli hyvin, runsaasti yhteydenottoja salissa, Tiedot valmentaja

Hot topics