Kultaleijona kiekkosateessa – torjui itsensä seuran historiankirjoihin

MTV 12:05 11.12

NHL-joukkue Chicago Blackhawksin farmissa pelaava Kevin Lankinen torjui  seuraennätyksen. 


Leijonien kultavahti Kevin Lankinen kertoo NHL-unelmansa rankasta puolesta – näin hän oppi elämään yksin: ”Iso henkireikä”

iltalehti 08:34 08.12

Kevin Lankinen on totutellut yksineloon. Hän janoaa NHL-pelejä. Ei siitä ole kuin vuosi, kun Kevin Lankinen sai käskyn hypätä autoonsa ja ajaa neljän tunnin matkan Indianapolisiin. Siellä odotti ECHL, farmin farmi, johon harvan suomalaisen tie vie, mutta Lankisen vei. Sitä tietä hän ajoi koko viime kauden.


Nähdäänkö Leijonien kultavahti Kevin Lankinen vihdoin NHL:ssä? Sai kutsun ylös

iltalehti 22:33 02.12

Kevin Lankiselle aukeaa mahdollisuus debyyttiin NHL:ssä. Chicago Blackhawks on kutsunut Suomen maailmanmestariksi torjuneen Kevin Lankisen NHL:ään. Farmiseurassa Rockford IceHogsissa alkukauden torjunut helsinkiläinen sai kutsun, kun ruotsalaisvahti Robin Lehner joutuu parantelemaan flunssaansa kokoonpanon ulkopuolella.


Chicago Blackhawks hälytti MM-kultavahti Kevin Lankisen NHL:ään

iltasanomat 19:52 02.12

Kevin Lankinen nostettiin Chicago Blackhawksin NHL-miehistöön ykkösvahdin sairastumisen vuoksi.


Leijonien MM-kultasankari nostettiin NHL:ään

MTV 19:41 02.12

Leijonille MM-kultaa hirmutilastoilla viime keväänä torjunut Kevin Lankinen on saanut kutsun NHL:ään. Chicago Blackhawks tiedotti maanantaina aiheesta.


Leijonat viime keväänä pelastanut sensaatiovahti Kevin Lankinen nostettiin NHL:ään

jatkoaika.com 18:49 02.12

Viime kevään MM-kultavahti saapuu tuuraamaan flunssaista Robin Lehneriä.


Kaapo Kakko ja toinen Leijonien MM-sankari ehdolle Urheilugaalaan

MTV 17:11 01.12

Jääkiekon NHL:ssä tulokaskauttaan pelaava Kaapo Kakko ja nuorukaisen joukkuekaverina maailmanmestaruuden Leijonissa voittanut Kevin Lankinen ovat ehdolla Uno-patsaiden saajiksi Urheilugaalassa tammikuussa. 


Kourtney Kardashianin Suomi-ylistys löi rovaniemeläisyrittäjät ällikällä – tätä perinneherkkua kaunotar ei missään nimessä suostunut maistamaan

iltasanomat 08:33 09.10

Ilkka Länkinen rovaniemeläishotellista paljastaa, miten Kardashianit-jaksoa päädyttiin kuvaamaan heille ja miten se näkyi heidän suosiossaan.


Maailmanmestarimaalivahti Lankinen joutui Bostonin pesukoneeseen

yle 10:12 29.09

Coloradoon siirtynyt Joonas Donskoi pääsi maalin makuun


MM-kultavahti Kevin Lankinen joutui NHL:n harjoitusottelussa Bostonin myllytykseen

iltasanomat 09:26 29.09

Tuukka Raskin Boston Bruins pöllytti Kevin Lankisen Chicago Blackhawksia NHL:n harjoitusottelussa.


Bussiliiga kutsuu Kevin Lankista – MM-kultavahti lähetettiin farmiin

iltalehti 12:12 22.09

Kevin Lankisen unelma Chicago Blackhawksissa pelaamisesta saa vielä odottaa. Chicago Blackhawks ilmoitti Suomen aikaa sunnuntaiaamuna, että maalivahti Kevin Lankinen aloittaa kautensa AHL:ssä. Bussimatkustamisesta tunnettu farmiliiga tuli Lankiselle tutuksi jo viime kaudella. Hän pelasi Rockford IceHogsin maalilla yhteensä 19 runkosarjaottelua.


Maalivahti Kevin Lankinen perusti lukupiirin – hetkessä 5 000 osallistujaa, sitten hiljaisuus: ”Onko tässä lukupiirissä jotain toimintaa, vai?”

iltalehti 14:15 27.08

Maalivahti Kevin Lankinen yllätti kevään MM-kisoissa kertomalla lukuharrastuksestaan. Maalivahti Kevin Lankinen hurmasi suomalaiset jääkiekon ystävät kevään MM-kisoissa loistavalla pelillään. Pian paljastui, että nuorimies on lahjakas myös kaukalon ulkopuolella. Hän muun muassa kertoi lukuharrastuksestaan, joka on jääkiekkoilijoiden piireissä vähemmän tunnettu harrastus.


Leijonien MM-sankarivahdin NHL-unelma häämöttää silmien edessä – "Ilmaiseksi ei ole tullut mitään"

MTV 18:03 13.08

Kevin Lankinen operoi keväällä häikäisevällä tavalla Suomen jääkiekkomaajoukkueen tolppien välissä, kun Leijonat juhli MM-kultaa. Nyt sankarimaalivahti yrittää ottaa seuraavaa askeltaan ja saavuttaa paikan Chicago Blackhawksin NHL-miehistössä.


Neljä kultaleijonaa piti lukupiiriä MM-kisoissa, sankarivahti Kevin Lankinen teki yhteisöstä julkisen – "Yritetään saada koko jengi mukaan"

MTV 12:51 13.08

Leijonien kanssa maailmanmestaruutta keväällä juhlinut maalivahti Kevin Lankinen haluaa levittää lukemisen ilosanomaa avaamansa lukupiirin avulla. 


Leijonien MM-sankari Kevin Lankinen avasi oman lukupiirin: ”Haluan esimerkilläni vaikuttaa nuorten lukuintoon”

iltasanomat 11:59 13.08

Huippu-urheilijan lukuharrastus sai suuret mittasuhteet keväällä. Kevin Lankinen pyrkii innostamaan erityisesti nuoria lukemaan.


Leijonien Kevin Lankisen lukema 900-sivuinen eepos revittiin käsistä keväällä – nyt MM-sankari avasi oman lukupiirin

iltasanomat 11:59 13.08

Huippu-urheilijan lukuharrastus sai suuret mittasuhteet keväällä. Kevin Lankinen pyrkii innostamaan erityisesti nuoria lukemaan.


Leijonien MM-kultasankarin kunniaksi upea taideteos – ikimuistoinen hetki taltioitiin mahtavasti

MTV 08:02 03.08

Kevin Lankinen pelasi upeat kisat Leijonien maalissa Suomen kultajuhliin päättyneissä kevään MM-kisoissa Slovakiassa. 24-vuotiaan veskarin kunniaksi on nyt tehty upea taideteos.


MM-kultaleijona Kevin Lankisen NHL-aikeet mutkistuivat – Chicago teki hurjan värväyksen

MTV 06:48 02.07

Keväällä jääkiekon MM-kisoissa Leijonat maailmanmestaruuteen torjunut Kevin Lankinen yrittää murtautua ensi kaudella NHL-ympyröihin. Nämä aikeet mutkistuivat, kun Lankisen edustama seura Chicago Blackhawks teki kovan värväyksen vapaiden pelaajien markkinoilta.


Kultavahti Kevin Lankinen päihitti MM-kisoissa esikuvansa – NHL-seura oli yhteydessä Leijonien tähteen

iltalehti 09:38 08.06

MM-kullan Leijonille torjunut Kevin Lankinen sai upean päätöksen tuuliselle kaudelleen. Kevin Lankinen lähti MM-kisoihin erikoisista lähtökohdista, sillä maalivahdilla oli ainoastaan 25 sarjapeliä alla. Hän pelasi 19 ottelua AHL:ssä, mutta komennus kävi myös farmin farmiin ECHL:ään. Nyt kaulassa on kultamitali. – Tämä oli hieno päätös kaudelle. En unohda näitä kisoja ikinä. Halusin päästä pelaamaan ja pääsinkin, Lankinen kertoo tyytyväisenä.


MM-sankari Kevin Lankinen haluaa olla esikuva: ”Jos joku innostuu siinä sivussa lukemaan kirjoja ja oppimaan, niin onhan se hyvä juttu”

iltasanomat 21:20 07.06

Ystävän esimerkki auttaa Lankista NHL-unelman tavoittelussa.


Helena Petäistö vietti kansainvälistä huomiota metrokiskoille rikottu sataan vanhemmat järkyttyivät ”Ei viimeisen parlamentti­paikan varmistumista yrittää tasoittaa paikallispelivoitot, – muutaman viikon – ”Lapsilla

Hot topics