Auto päätyi puuhun ulosajon jälkeen Oulun Kaakkurissa

iltasanomat 21:36 14.12

Silminnäkijän mukaan tapahtumapaikan läheisyydessä oli ulosajon hetkellä paljon lapsia. Kukaan ei loukkaantunut.


Auto päättyi puuhun ulosajon jälkeen Oulun Kaakkurissa

iltasanomat 21:36 14.12

Silminnäkijän mukaan tapahtumapaikan läheisyydessä oli ulosajon hetkellä paljon lapsia. Kukaan ei loukkaantunut.


Timo Lavikainen ottaa ilon irti pikkulapsiarjesta: ”Kaupassakäynti lisäpainoilla, kuvassa kaikkensa antanut piirinmestaruuskisojen kultamitalisti”

iltalehti 15:46 14.12

Timo Lavikainen esittelee Instagramissa multitaskaamisen taitojaan. Näyttelijä Timo Lavikainen elää lapsiperhearkea. Tanssii tähtien kanssa -kisassakin syksyllä hurmannut mies on nimittäin kahden pienen lapsen isä. Perheen tuorein tulokas, tyttö, syntyi marraskuussa. Lisäksi Timolla ja hänen Maikki-vaimollaan on joulukuussa 2017 syntynyt poika. Molemmilla on myös jo aikaisemmista suhteista syntyneet vanhemmat lapset.


Hovin sisäpiiri paljastaa – tätä lahjaa prinsessa Charlotte toivoo joulupukilta ylitse kaiken: "Saattaa olla, että hänen täytyy odottaa ensi vuoteen"

mtv 15:15 14.12

Kuninkaallisilla lapsilla on myös luonnollisesti omat toiveensa joulupukille.


Tältä näyttää Kim Kardashianin ja Kanye Westin koko lapsikatras jouluisissa tunnelmissa – suloinen Saint-poika varastaa fanien huomion

iltasanomat 13:40 14.12

Kim Kardashian julkaisi jouluisen kuvan perheestään.


Näyttelijä Colin Firth eroaa – 22 vuotta kestänyt avioliitto sisälsi välirikon ja vaimon syrjähypyn

iltalehti 10:50 14.12

Colin ja Livia Firth olivat suhteestaan jo kertaalleen tauolla, mutta nyt avioliitto on täysin taputeltu. Englantilainen Oscar-palkittu näyttelijä Colin Firth, 59, eroaa 22 avioliittovuoden jälkeen. – Colin ja Livia Firth ovat eronneet. He pysyvät hyvinä ystävinä ja rakastavat lapsiaan kuten ennenkin. He pyytävät yksityisyyttä ja kieltäytyvät kommenteista, lähipiiri tiedottaa People-lehdelle.


IS: Riina-Maija Palander avoimena avioliitostaan – ”Olisimme voineet Kallen kanssa panna lusikat jakoon”

iltalehti 10:13 14.12

Riina-Maija Palander kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa löytäneensä oman sisäisen vahvuutensa. Riina-Maija ja Kalle Palander ovat olleet naimisissa 12 vuotta. Yhteiselo ei kuitenkaan ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. – Urheilijan vaimona sitä jää varjoon, on kuin näkymätön. Kun siihen lisäsi pikkulapsiarjen, niin hukkasin minuuteni, oman sisäisen itseni, Riina-Maija kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.


“Voisimme estää sijaissynnytysturismin” - Eduskuntaryhmien puheenjohtajilta vihreää valoa sijaissynnytyksen sallimiseksi Suomessa

yle 19:05 13.12

Sijaissynnytys on monelle ainoa keino saada lapsi. Tällä hetkellä suomalaiset turvautuvat ulkomaalaisiin kohdunvuokraajiin.


Rakastettu Yksin kotona teki Macaulay Culkinista palvotun lapsitähden – sitten kaikki meni pieleen: näin elokuvan näyttelijöillä menee nyt

iltasanomat 18:49 13.12

Yksin kotona -elokuvasta on kulunut jo 29 vuotta. Yksi sen tähdistä on kuollut, toinen ajautunut syöksykierteeseen ja kolmas jatkanut roistojen rooleissa.


Isis-uhreja Syyriassa auttava ruotsalaislääkäri erottaisi al-Holin äidit lapsistaan: ”Kaikilla äideillä ei ole oikeutta olla äitejä”

iltasanomat 18:32 13.12

Kurditaustaisen Isisin uhreja auttavan lääkärin Nemam Ghafourin mielestä Isisin alueelle lähteneet naiset pitäisi asettaa syytteeseen.


Ex-Salkkarit-tähden lapsi sai nimen – julkaisi söpöjä kuvia pienokaisestaan

mtv 16:00 13.12

Ex-Salkkarit-tähti Jasmine Nystén paljasti Instagramissa kolmannen lapsensa nimen.


Vladimir valmensi turkulaislapsia vuosien ajan – todistukset huimista judotaidoista paljastuivat nyt tökeröiksi väärennöksiksi

iltasanomat 08:21 13.12

Turun seudulla vaikuttanut kamppailulajivalmentaja Vladimir Oganyan on saanut kahden vuoden toimintakiellon. Syynä ovat Oganyanin taidoistaan Judoliitolle toimittamat tökeröt väärennökset.


Näin muissa Euroopan maissa on palautettu Isis-orpoja al-Holista

iltasanomat 06:55 13.12

Ruotsi, Norja ja Tanska ovat palauttaneet lapsia maahan al-Holin leiriltä.


Jenny Matikainen: Miksi muiden lapsiluku kiinnostaa? Kun lapsista tulee politiikkaa, jälki ei ole kaunista

yle 06:45 13.12

Kiinassa maan johto päätti kajota lapsilukuun ja siitä seurasi kärsimystä ja pulaan jäänyt valtio, kirjoittaa Jenny Matikainen.


Sanna Marin vastasi lopulta kysymykseen al-Holista – ”Lapsilla on oikeus elämään”

iltasanomat 05:20 13.12

Pääministeri Sanna Marin vastasi kysymykseen, jonka viestintäpäällikkö torjui aikaisemmin.


Miksei Suomi kotiuta orpolapsia? Miten Isis-äidit kotiutettaisiin? IS etsi vastauksia al-Holin suomalaisia koskeviin avoimiin kysymyksiin

iltasanomat 20:53 12.12

Valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen: ”Emme voi käytännössä päästä siihen tilanteeseen, että vain lapset tuotaisiin”


Ministereiltä ei selvää vastausta al-Holista: ”Päätöstä, että kaikki suomalaiset tuotaisiin, ei ole”

iltasanomat 16:51 12.12

Kyselytunnilla käsitellään kuumaa aihetta siitä, aikooko Suomi kotiuttaa al-Holin ISIS-leiriltä suomalaisia äitejä ja lapsia.


Benny Törnroos ja Muumipeikon tähtihetki – katso jättikonsertti suorana ISTV:ssä!

iltasanomat 16:33 12.12

Sunnuntaina 15.12.2019 tulee lapsille ja lapsenmielisille riemukasta katsottavaa, kun ISTV näyttää suorana Benny Törnroos ja Muumipeikon tähtihetki -jättikonsertin Helsingin Hartwall-areenalta.


Yle seurasi: Al-Hol nousi odotetusti kyselytunnin ykkösaiheeksi – SDP ja keskusta tukevat poliittisen linjauksen tekemistä

yle 12:28 12.12

Oppositio hiillosti hallitusta lähes koko kyselytunnin ajan siitä, voidaanko al-Holin leiriltä palauttaa suomalaisia lapsia tai heidän huoltajiaan Suomeen.


että Teemu Pukki onnistui Tuohimaa näki tilaisuutensa tykitti sprinttikisan voittoon Uuden-Seelannin tuli­vuoren­purkauksessa – Uutta Liigan ja Valioliigan parhaan puolustuksen

Hot topics