Pelto-Arvon hattutemppu liikaa Welhoille, SPV voitti 10-4 – katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 20:07 19.01

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kaksi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät LASB ja SPV. Sarjaa johtaa Classic, joka on kaksitoista pistettä EräViikinkejä edellä.


Katso miesten Salibandyliigan viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – TPS nappasi tylyn voiton OLS:stä

yle 19:55 18.01

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voiton nappasivat SPV, TPS ja Oilers. Sarjaa johtaa Classic, joka on kaksitoista pistettä EräViikinkejä edellä.


Uhrilampaat telee paluun televisiosarjana

stara 13:20 18.01

Samannimiseen romaaniin perustuva Uhrilampaat lukeutuu sarjamurhaajatrillereiden klassikoihin. Nyt tarina on


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 18.01

Samannimiseen romaaniin perustuva Uhrilampaat lukeutuu sarjamurhaajatrillereiden klassikoihin. Nyt tarina on


Maastohiihtotähteys vaatii kahta asiaa, mutta Iivo Niskanen muodostaa harvinaisen poikkeuksen: "Hän on niin äärimmäisen hyvä siinä"

MTV 07:47 18.01

Internetvalmennukseen perustuvan yrityksen yhdessä Kalle Lassilan kanssa perustanut Ville Nousiainen arvioi Suomen huippuhiihdon tilaa vieraillessaan Antero Mertarannan haastattelussa torstaina Tulosruudussa.


EräViikingit teki sen – Classicin ennätysputki katkesi

yle 22:48 17.01

Classic oli voittanut 18 ottelua peräkkäin.


Kalle Rovanperä selittää erikoista unohdustaan – moka sattui ennen uran h-hetkeä: "Nyt me kummatkin muistamme varmasti"

iltalehti 21:48 17.01

Kalle Rovanperälle ja kartanlukija Jonne Halttuselle sattui Tunturirallin avauspäivänä pieni virhe, joka maksoi aikaa minuutin verran. Rallin SM-kauden avauskilpailu toimii hyvänä testinä Kalle Rovanperälle ja Jonne Halttuselle, jotka kilpailevat ensimmäistä kertaa Toyota Yaris WRC -autolla. Ensi viikolla on tosi kyseessä, kun kaksikko aloittaa WRC-uransa MM-sarjan klassikkokilpailussa Monte Carlo -rallissa. Rovanperä jätti muut kilpakumppanit taakseen heti avauserikoiskokeella ja raviradan yleisöpätkällä puuppolalainen lisäsi johtoaan.


Kupittaalla varaslähtö pudotuspeleihin – TUTO ja SaPKo tarjosivat yleisölle kiekkoviihdettä koko rahan edestä

jatkoaika.com 21:45 17.01

TUTO voitti SaPKon maalein 6–2. Kotijoukkue TUTO joutui hankalaan tilanteeseen Lassi Vanhatalon ulosajon seurauksena, mutta selvitti kurimuksen päästämällä vain yhden maalin. Kiihkeä ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Neljä maalia loppuun oli liikaa savonlinnalaisvieraille.


Katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit – EräViikingit kaatoi Classicin Lastikan hattutempusta huolimatta

yle 20:33 17.01

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolme ottelua perjantaina. Voittoihin ylsivät EräViikingit, Indians ja LASB. Sarjaa johtaa Classic, joka on kaksitoista pistettä EräViikinkejä edellä.


Kirsi Alm-Siira tyylitteli vihreässä iltapuvussa – heitti muhkeasta helmastaan rempseän vertauksen Disney-klassikkoon

mtv 19:01 17.01

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran vihreässä iltapuvussa katseet vangitsi muhkea tyllihelma.


Ohjaaja Juha Luukkonen valittiin Kokkolan kaupunginteatterin uudeksi johtajaksi

yle 13:49 16.01

Klassikkotulkinnoistaan tunnetun Luukkosen pesti Kokkolassa alkaa elokuussa.


”On kaikkien Lapin teinityttöjen suosikki” – Kalle Rovanperälle lyödään paineet niskaan

iltalehti 12:50 16.01

Historian 55. Tunturiralli käynnistyy perjantaina. – Meillä on lunta riittävästi. Kaikki tienpohjat ovat täynnä jäätä, aloittaa Tunturirallin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Heikki Poranen. Käytännössä se tarkoittaa, että ralliautolla voi päästellä huoletta kaasu pohjassa. Kaikkiaan kymmenen erikoiskoetta ja 201 ek-kilometriä kestävät kyllä 135 autokunnan rasituksen. Mukana ovat tutut Aittajärventien nopeat suorat, Vanttauksen Kaihuavaara ja Kemijärven kairan armeija-alue. Vanhoista klassikoista Jyrhämäjärvi tekee paluun perjantain toiseksi viimeisenä pätkänä.


Asiantuntija: Venäjän hallituksen ero tarkkaan harkittu – "Halutaan luoda vaikutelma muutoksesta"

yle 17:04 15.01

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Jussi Lassila arvioi, että hallituksen eroaminen petaa perustuslain muutoksia.


Asiantuntija: Venäjän hallituksen ero tarkkaan harkittu

yle 17:04 15.01

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Jussi Lassila arvioi, että hallituksen eroaminen petaa perustuslain muutoksia.


Suomalaistutkija: Perustuslain muutokset petaavat Putinin pysymistä vallassa, mutta ei presidenttinä

iltasanomat 16:50 15.01

Presidentin ehdottamien muutosten toteutuminen on Venäjällä varmaa, sanoo Jussi Lassila Ulkopoliittisesta instituutista.


Katso näyttelyvinkit Euroopan museoihin – Pariisin Riemukaari paketoidaan, höyhenkarhut mellastavat Kööpenhaminassa

yle 10:03 15.01

Euroopan taidemuseoissa on tänä vuonna esillä merkittäviä klassikoita ja nykytaiteen helmiä.


Kommentti: Rumille otteille NHL:n klassikkokamppailussa hurrattiin käsittämättömällä tavalla pohjoisamerikkalaisessa mediassa

yle 11:19 14.01

Kaksinaismoralismi jyrää pohjoisamerikkalaisessa jääkiekkokeskustelussa, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


EräViikingit nousi tappioasemasta voittoon SPV:tä vastaan – katso miesten Salibandyliigan tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 20:41 12.01

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolme ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat EräViikingit, Indians ja TPS. Sarjaa johtaa Classic, joka on viisitoista pistettä EräViikinkejä edellä.


Classic kaatoi kisaisännät salibandyn Mestarien cupin pronssiottelussa – SB-Pron naiset jäivät ilman mitaleita

yle 17:28 12.01

Mestarien cupin viime vuoden voittoa puolustanut Classic kukisti pronssiottelussa tšekkiläisen Vitkovicen.


Kalle Palander Leijonista: “Voitti MM-kultaa vähän tuurilla”, Kristiina Mäkelää sykähdytti eniten Lassi Etelätalon MM-finaali – näin Urheilustudion raati jakoi Urheilugaalan palkinnot

yle 17:10 12.01

Urheilustudion raati keskusteli vuoden urheilija, vuoden sykähdyttävin urheiluhetki ja vuoden esikuva -palkinnoista.


altaasta löytyi ruumis kansanedustaja Arhinmäen käskettiin sisätiloihin oli perhesurma sinikettujen siirrosta oli syyllistynyt luisteluvalmentaja uskottavuutta heikennetään nyt vauhdilla – duuma

Hot topics