Juoksija läimäisi naistoimittajan peppua suorassa tv-lähetyksessä – nyt miestä epäillään seksuaalisesta väkivallasta: teosta jopa 12 kuukautta vankeutta?

iltasanomat 20:29 14.12

Yhdysvaltalainen juoksuharrastaja Tommy Callaway syyllistyi törkeään tekoon kesken Savannahissa, Georgian osavaltiossa käydyn kisan.


Juoksija läimäisi naistoimittajan peppua suorassa tv-lähetyksessä – nyt miestä epäillään seksuaalisesta väkivallasta: teosta jopa 12 kuukautta vankeutta

iltasanomat 20:29 14.12

Yhdysvaltalainen juoksuharrastaja Tommy Callaway syyllistyi törkeään tekoon kesken Savannahissa, Georgian osavaltiossa käydyn kisan.


Pelastuslaitos julkaisi videon häkellyttävän tiukasta paikasta – ”Älä yritä tätä kotona”

iltasanomat 10:19 14.12

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren pelastuslaitoksen julkaisemalla videolla pelastaja menee läpi häkellyttävän pienestä rakosesta. Päivystävän palomestarin mukaan yhtä tiukat paikat ovat arkityössä poikkeuksellisia.


Trump pilkkasi Thunbergia, ja amerikkalaiskoomikot heittäytyivät hävyttömiksi: ”Ehkä tämä on tapa, jolla Greta Thunberg pelastaa maailman”

iltasanomat 08:11 14.12

Koomikot pilkkasivat presidenttiä armotta hänen hyökkäyksestään.


Uhmaikäisen vanhempi, hengitä syvään – tunteet tarttuvat puolin ja toisin

yle 04:18 14.12

Leikillä, huumorilla ja jutustelulla voi päästä hankalasta tilanteesta eteenpäin.


Yhdysvallat ja Nato järjestävät keväällä valtavan sota­harjoituksen Euroopassa – marssi kohti itää on omiaan ärsyttämään Venäjää

iltasanomat 17:21 13.12

Yhdysvallat siirtää Atlantin ylitse 20?000 sotilasta valtavaan Defender Europe 20 -sotaharjoitukseen. Suomi ei ole suoraan mukana harjoituksessa.


Kim Kardashian sai lääkäriltä musertavia uutisia – muistelee järkyttävää hetkeä

iltalehti 16:37 13.12

Tosi-tv -tähti Kim Kardashianin matka neljän lapsen äidiksi ei ole ollut yksinkertainen. Kim Kardashian, 39, kertoo tuoreella Instagram-videollaan avoimesti siitä, kuinka hänen kehonsa on kärsinyt raskauksista. Hänellä on aviomiehensä Kanye Westin kanssa neljä lasta: Nort West, Saint West, Chicago West ja Psalm West. Kim on synnyttänyt itse kaksi lasta, ja kaksi hänen nuorimmaista lastaan ovat syntyneet sijaissynnyttäjän avulla. Kahden ensimmäisen synnytyksensä jälkeen Kim joutui käymään läpi useamman kirurgisen operaation, jotta raskauksien aiheuttamat vahingot hänen kehossaan saatiin korjattua.


Raju aikataulu paljastui: Sebastian Vettelillä vain muutama kisa aikaa pelastaa Ferrari-ura!

MTV 15:53 13.12

Jatkaako saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel Ferrarilla vai mitä hän tekee? Tämä kysymys nousee pinnalle ensi kauden aikana. Jopa yllättävän nopeasti.


Oppositio vaatii päätöstä al-Holin suomalaisista: ”Hallituksella ei ole kantaa, mukamas”

iltasanomat 15:49 13.12

Isis-vankileirillä on ollut jo kuukausia 10 äitiä ja 30 lasta Suomesta. Valmisteluja kotiuttamiseen on käynnissä, mutta hallitus ei vieläkään päättänyt asiasta mitään.


Mikä valittiin kauneimmaksi joululauluksi vuonna 2018? Entä miten kappale "Happy Xmas" alkaa? Testaa tietosi joululauluista ja niiden taustoista

yle 13:00 13.12

Tänäkin vuonna miljoona suomalaista osallistuu Kauneimmat joululaulut -tapahtumiin. Kirkkojen lisäksi myös risteilylaivoja on lastattu joululauluilla.


Kansallispuistobuumista huolimatta yksi Suomen vanhimmista puistoista kärsii kävijäpulasta – Rokua kosii retkeilijöitä laajentumalla

yle 12:53 13.12

Rokuan kansallispuistoon liitetään 500 hehtaaria Metsähallituksen hallinnassa olevia valtion maita.


Marko Anttilasta listan viides jääkiekkoilija – Leijonat-sankari valittiin pääkaupunkiseudun vuoden urheilijaksi

MTV 10:06 13.12

Leijonien kapteenina maailmanmestaruutta keväällä juhlinut Marko Anttila valittiin torstaina pääkaupunkiseudun 2019 parhaaksi urheilijaksi. Helsingin urheilutoimittajat on jakanut palkinnon 40 kertaa vuodesta 1980, ja se on luovutettu viisi kertaa jääkiekkoilijalle.


STT:n tiedot: Al-Holin naisten lähtöhalut hiipuneet – tutkijan mukaan monet sitoutuneet edelleen Isisiin

iltasanomat 06:54 13.12

Al-Holin leirillä on tiettävästi Suomesta 10 naista ja 30 lasta. Naisten lähtöhalut näyttävät STT:n tietojen mukaan hiipuneen.


Yli 70 kuoli jihadistien iskussa Nigerissä – Isis otti hyökkäyksen nimiinsä

iltasanomat 21:17 12.12

Länsi-Afrikan Nigerissä ainakin 71 sotilasta kuoli tiistaina jihadistien hyökättyä armeijan leiriin.


Hallitusta grillattiin al-Hol-kysymyksillä eduskunnan kyselytynnilla – IS seurasi

iltasanomat 16:59 12.12

ISIS-leirillä on kymmenkunta äitiä ja 30 lasta, heidän auttamisestaan on tullut vaikea kysymys Marinin hallituksen ensimetreillä.


vastustavat ”sardiinit”

Hot topics