Päivö-myrskyn aiheuttama sähkökatko vei iisalmelaisen lapsiperheen vedet – arki sujuu kantamalla vettä luonnosta

yle 18:30 02.07

Laura Räsäsen perhe on ollut aggregaatin varassa pian kaksi vuorokautta.


Dennis Quaid ei malttanut odottaa: Meni naimisiin 39 vuotta nuoremman opiskelijan kanssa - salahäistä ei kerrottu edes omalle perheelle

iltalehti 10:19 25.06

Näyttelijä Dennis Quaid, 66, ja Laura Savoie, 27, ovat menneet naimisiin. Pitkän linjan näyttelijä Dennis Quaid ja jatko-opintojaan suorittava Laura Savoie, 27, ovat menneet naimisiin. People-lehti kertoo, miten vihkimistilaisuus tapahtui Santa Barbarassa Kaliforniassa sijaitsevassa huvilassa. Intiimissä tilaisuudessa oli läsnä hääparin lisäksi vain heidät vihkinyt pappi. Kihloihin pari oli mennyt viime kuussa.


Laura Hallamaan kolumni: Katsoin seitsemän vuotta vierestä, kun muut jäivät kesälomalle – miksi kaikilla ei ole oikeutta lomaan?

yle 06:45 25.06

Usein ilman lomaa jäävät juuri ne, jotka ovat muutenkin työelämässä alakynnessä, kirjoittaa Laura Hallamaa.


Sinkuksi päätynyt missifinalisti Laura Hautaniemi on arjessa urheileva kaunotar: "Ei aina tarvitse näyttää tältä"

mtv 14:03 20.06

Kymmenen upeaa kaunotarta kilpailee Suomen kauneimman kruunusta. Mukana kilpailemassa on myös kuopiolainen Laura Hautaniemi.


Perheenäiti Laura kyllästyi mallien epärealistisiin bikinikuviin: julkaisi rehellisen kuvan rohkeasta uima-asutrendistä – seuraajat riehaantuivat

iltasanomat 20:42 18.06

Bloggaaja rikkoo sosiaalisen median kiiltokuvia erikoisella otteellaan.


Kirpaisevasta pettymyksestä yli päässyt Laura Salminen unelmoi yhä olympialaisista – ”Se oli silloin rankka juttu”

iltasanomat 17:24 16.06

Nykyaikainen viisiottelu on tasapainotaiteilua erilaisten urheilulajien trapetsilla.


Suomalaisurheilija jahtaa olympiaunelmaa takavuosien vihlaisevan pettymyksen jälkeen: "Taivaan isä näkee asiat parhaiten"

MTV 17:05 16.06

Kaikella on tarkoituksensa. Hengellisestä elämänkatsomuksesta ammentava nykyaikaisen viisiottelun Suomen ykkösurheilija Laura Salminen allekirjoittaa väitteen, vaikka se joskus kirpaiseekin.


Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Juho ja Laura saivat esikoisensa!

iltasanomat 16:47 09.06

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Juho ja Laura ovat saaneet poikalapsen.


Maajussille morsian -ohjelmassa tavanneet Juho ja Laura saivat lapsen: ”Voidaan kaikki hyvin”

iltalehti 16:32 09.06

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttujen Juhon ja Lauran perhe on täydentynyt pienellä pojalla. Suosikkiohjelmassa tavanneet Juho ja hänen Laura-rakkaansa ovat saaneet esikoisensa. Juho kertoo Iltalehdelle koko perheen voivan hyvin. – Kyllä voidaan kaikki hyvin, Juho totesi puhelimitse.


Maajussi-Juho ja Laura saivat esikoisensa – poika tuli: "Teit meistä onnelliset vanhemmat"

mtv 15:51 09.06

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Juho ja Laura saivat esikoisensa.


Laura Luotonen murehti, miten erityisoppilaat pärjäävät etäkoulussa – Sitten hän katsoi lattialla laiskottelevaa Martta-koiraansa ja sai idean, josta puhuu nyt koko Vantaa

iltasanomat 14:47 07.06

Koulunkäyntiavustaja Laura Luotonen keksi korona-aikana piristää oppilaitaan Martta-koiran hauskoilla kuvilla ja videoilla. Eläimestä tuli ilmiö, ja nyt koira tunnistetaan jo kaukaa.


45-vuotias Laura Manninen rikkoi 36 vuotta vanhan Suomen ennätyksen

iltalehti 15:36 06.06

Vanha ennätys parani lähes viidellä minuutilla. Laura Manninen voitti Yyteri-maratonin naisten sarjan hienolla ajalla 2.42.57. Vantaan Kenttäurheilijat -58:aa edustava Manninen, 45, rikkoi Porissa suorituksellaan pitkään voimassa olleen Suomen ennätyksen. Maratonin hallitsevan Suomen mestarin aika on uusi 45-vuotiaiden naisten Suomen ennätys.


Laura Manninen juoksi 36 vuotta vanhan Suomen ennätyksen historiaan

iltasanomat 15:15 06.06

Manninen voitti Porissa juostun Yyteri-maratonin ajalla 2.42.57.


Laura Manninen hurjana Yyterissä – juoksi 36 vuotta vanhan Suomen ennätyksen historiaan

iltasanomat 15:15 06.06

Manninen voitti Porissa juostun Yyteri-maratonin ajalla 2.42.57.


Uinnin 17-vuotias suurlupaus on ottanut kehitysharppauksia läpimurtokauden jälkeenkin – loma altaasta on ahkeralle harjoittelijalle vaikeaa

yle 16:12 05.06

Viime vuonna läpimurtonsa tehneen Laura Lahtisen motivaatio kesti koronaviruksen aiheuttaman epävarmuuden. Hän urakoi harjoitusviikkoja pienryhmässä tutussa hallissa.


Tv-kasvo Laura Arffman säteilee äitiyden tuomaa onnea - ”On se hirmuisen erityistä”

iltalehti 16:29 03.06

Laura Arffman sai esikoisensa viime vuoden lopulla. Tv-kasvo Laura Arffman säteilee onnea Suomen Urheiluhierojaopiston avajaisissa. Vanhempainvapaata viettävä urheilutoimittaja nauttii äitiydestään täysin rinnoin. – Äitiys, onhan se hirmu erityistä. Kyllä se ihmistä muuttaa, ja vaan hyvällä tavalla, Laura kertoo.


Uusi tosi-tv-sarja alkaa: brittiperhe jätti oravanpyörän - asuu veneessä paratiisissa ja riitaantuu heti

iltalehti 06:23 03.06

Uudessa tosi-tv-sarjassa seurataan brittejä, jotka muuttavat unelmiensa perässä Kreikan saaristoon. Uusi elämä Kreikassa -sarjassa seurataan brittejä, jotka ovat jättäneet kotimaansa ja muuttaneet Kreikan upeaan saaristoon rennomman elämän perässä. Cornwallilaiset Laura ja Ross muuttavat 8- ja 5-vuotiaiden poikiensa kanssa 13-metriseen purjeveneeseen. Tavoitteena on löytää saaristosta sellainen saari, jonne veneen voisi ankkuroida talveksi.


Näin Suomi avautuu: Laura ja Teemu tiivistivät tunnelman – ”Tosi ihanaa syödä jonkun muun tekemää ruokaa”

iltasanomat 13:41 01.06

Maanantaina pääsee taas ravintolaan, terassille ja moniin urheiluharrastuksiin. Ilta-Sanomien suora lähetys jatkuu kello 18.


Johanna Peiponen juoksi Euroopan kärkiajan kymppitonnilla – yleisurheilukausi avattu

iltalehti 12:28 31.05

Johanna Peiponen juoksi Euroopan kärkiajan ja Laura Manninen 45-vuotiaiden SE:n. Naisten 10?000 metrin juoksun hallitseva Suomen mestari Johanna Peiponen ja naisten maratonin hallitseva Suomen mestari Laura Manninen avasivat kilpailukautensa helluntaina Vantaan Hiekkaharjussa mainioin tuloksin, kun yleisurheilu otti varaslähdön ennen kesäkuun alun koronarajoitusten höllentämistä. Peiponen voitti erityisluvalla ja erityisjärjestelyin mahdollistetun 10?000 metrin kilpailun ajalla 34.09,22, mikä on Euroopan tämän vuoden kärkiaika. Edellistä piti hallussaan ruotsinsuomalainen Johanna Salminen, joka oli juossut huhtikuussa Tukholmassa 34.22,47.


Hot topics