Lauri Markkaselta hurja muutos muutamassa yössä – ”Olemme jutelleet siitä hänelle”

iltalehti 21:33 05.12

Joukkuekaveri ei ole ollut huolissaan suomalaisesta. Chicago Bulls onnistui nappaamaan toisen perättäisen voittonsa torstain vastaisena yönä NBA:ssa. Memphis Grizzlies kaatui pistein 106–99. Myös suomalaistähden Lauri Markkasen esitys oli jälleen varsin mainio. Kuluva kausi on ollut Markkaselle vaikea, mutta nyt hän onnistui pussittamaan kaksinumeroisen määrän pisteitä kolmannessa perättäisessä ottelussa.


Laura Birn nappasi kansainvälisen roolin scifi-sarjasta

iltalehti 10:48 05.12

Lauri Birn tähdittää Apple TV:n Foundation-sarjaa. Apple TV Plus -suoratoistopalvelun tulevan Foundation-tv-sarjan näyttelijäkiinnitykset on julkaistu. Yhtä sarjan päärooleista näyttelee suomalainen Laura Birn, 38, Deadline uutisoi. Uutuussarja Foundation pohjautuu venäläissyntyisen Isaac Asimovin scifi-kirjoihin, Säätiö-sarjaan.


Lauri Markkasen Bulls virittelee voittoputkea – "Kukaan ei panikoinut"

MTV 08:46 05.12

Lauri Markkasen edustamalle Chicago Bullsille pilkottaa valoa koripalloilun NBA:ssa. Bulls otti torstain vastaisena yönä ensimmäistä kertaa kaudella toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti kotikentällään Memphis Grizzliesin 106–99.


Bulls ylsi ensi kertaa tällä kaudella perättäisiin voittoihin – Lauri Markkanen teki 15 pistettä

iltasanomat 08:37 05.12

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls juhlivat voittoa.


Lauri Marjamäen aika Leijonissa ei ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, nykyinen Jokerit-päävalmentaja muistelee Leijonat-aikaansa silti lämmöllä ? "Sai uutta näkökulmaa lajiin"

jatkoaika.com 07:30 05.12

Lauri Marjamäki kertaa jatkoajan haastattelussa millainen hänen siirtymisensä Kärpistä maajoukkueeseen oli ja millainen työpaikka on Leijonien päävalmentajan pesti. Marjamäki pitää Leijonissa vietettyjä vuosia opettavaisina.


Bulls ylsi ensi kertaa tällä kaudella perättäisiin voittoihin – Markkanen pussitti neljä kolmosta

yle 07:00 05.12

Lauri Markkanen oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies.


Lauri Markkanen oli jälleen pistevauhdissa – julmaa tekstiä läpi kauden latonut valmentaja kehui viimein tähtipelaajiaan

iltalehti 06:52 05.12

Lauri Markkasen kausi on ollut vaikea. Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls kaatoi viime yön NBA-kierroksella Memphis Grizzliesin kotonaan 106–99. Markkanen upotti ottelussa 15 pistettä ja otti viisi levypalloa. Kolmosia suomalainen nappasi neljä.


Suomalaisjätti yhtä hymyä – tarkasti heittänyt Lauri Markkanen hassutteli Bullsin toisen peräkkäisen voiton kunniaksi

MTV 06:46 05.12

Lauri Markkasen Chicago Bulls on ottanut ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi perättäistä voittoa koripallon NBA:ssa. Chicago kaatoi Memphis Grizzliesin kotonaan 106–99.


Markkanen oli jälleen ”vanha kunnon Lauri” – NBA-tähti paljasti, miten suomalaisen kadonnut vire kaivettiin esiin

iltalehti 18:49 03.12

Chicago Bullsin Lauri Markkanen tarjoili miellyttävän valonpilkahduksen synkän alkukauden keskellä viime yön ottelussa Sacramento Kingsiä vastaan. Chicago Bullsin tähtilaiturin Lauri Markkasen kolmas kausi NBA:ssa on alkanut pahasti nikotellen. 213-senttisellä suomalaisella on ollut vaikeuksia tottua päävalmentaja Jim Boylenin uuteen pelitapaan, ja lisäksi kylkivamma on kiusannut ja vienyt terää pelaajan otteista.


Poikkeukselliset hylkäystalkoot Rukan mäkikisassa yllättivät Suomen päävalmentajan täysin – paljon puhuttanut vilppiteoria huippumaista sai Kojonkoskelta täystyrmäyksen

yle 08:30 03.12

Suomen mäkimaajoukkueen päävalmentaja Lauri Hakola ja Kansainvälisen hiihtoliiton mäkikomitean puheenjohtaja Mika Kojonkoski uskovat, että Rukan kisan hylkäyssuma tekee lajille hyvää.


Lauri Markkanen nakutti 20 pistettä – Chicago Bulls katkaisi tappioputkensa

iltasanomat 08:20 03.12

Chicago Bulls löi Sacramento Kingsin.


Lauri Markkanen avainroolissa – Bulls katkaisi tappioputkensa komeassa voitossa

MTV 07:59 03.12

Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi kolmen ottelun tappioputken koripallon NBA-liigassa voittamalla Sacramento Kingsin 113–106. Markkanen heitti 20 pistettä ja otti seitsemän levypalloa.


Lauri Markkanen piristyi - Bulls sai tappioputkensa poikki

iltalehti 07:49 03.12

Chicago Bulls sai poikki kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Bulls kaatoi vieraskentällä Sacramento Kingsin pistein 113-106. Lauri Markkanen teki 20 pistettä ja otti seitsemän levypalloa. Pistemäärä on askel parempaan suuntaan, sillä se on suomalaiselle kauden kolmanneksi paras.


Lauri Markkanen piristyi - Bulls sai tappioputkensa katki

iltalehti 07:49 03.12

Chicago Bulls sai poikki kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Bulls kaatoi vieraskentällä Sacramento Kingsin pistein 113-106. Lauri Markkanen teki 20 pistettä ja otti seitsemän levypalloa. Pistemäärä on askel parempaan suuntaan, sillä se on suomalaiselle kauden kolmanneksi paras.


Lauri Markkanen teki 20 pistettä, Bulls päätti länsirannikon kiertueensa voittoon

yle 07:47 03.12

Lauri Markkanen pelasi lähes puoli tuntia.


Juha Metsolakin vain hidaste Jokereille – heikkovireinen Ufa horjutettavissa Brian O'Neillin tehoilla

iltalehti 15:29 02.12

Päivän pelipoiminta on KHL:n Salavat Ufa-Jokerit-ottelu. Tässä Jokereilla on paikka iskeä Salavatin heikkoon hetkeen. Näen Jokereilla illan ottelussa Salavat Ufaa vastaan Veikkauksen arvioita suuremmat yllätysmahdollisuudet. Vaikka Jokerit viimeksi Sibirille kotonaan 1-4 hävisivätkin, ei pelaaminen ollut huonoa. Samaa hyvää peliä on tarjolla jo edellisessä 4-1-kotivoittoon päättyneessä Amur-kamppailussa. Osansa vireen nousuun on ollut pelaajien kuntoutumisilla loukkaantumisten jälkeen. Vaikka Oliver Lauridsenin, Saku Mäenalasen ja Nicklas Jensenin poissaolot vähän miinusta aiheuttavatkin, on Jokerit tällä hetkellä iskukykyinen. Samaa ei voi välttämättä sanoa Salavat Ufasta. Kolme alla olevaa peräkkäistä tappiota vaikuttavat varmasti nyt vähän itseluottamustasoon. Kun tähän yhdistetään vielä minivieraskiertueelta paluun negatiiviset vaikutukset, voi Salavat tänään olla hieman ns. telineissä.


Suomalaispuolustajan NHL-neuvottelut vaikuttivat Leijoniin – "Oli vielä jokunen tunti sitten virityksiä"

MTV 15:21 02.12

JYPistä valittiin Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen Venäjän EHT-turnaukseen maalivahti Eetu Laurikainen ja kolme hyökkääjää. Puolustaja Julius Honkakin oli tyrkyllä, mutta hänen NHL-neuvottelunsa vaikuttivat tilanteeseen, valottaa Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen.


Tässä on Leijonien joukkue Venäjän EHT-turnaukseen

iltalehti 12:23 02.12

Jukka Jalonen valitsi leijonaryhmän Venäjän EHT-turnaukseen. Maalivahdit: 31 Laurikainen Eetu, JYP Jyväskylä


Jokereiden tanskalaispakki sivussa loppukauden

yle 13:19 30.11

Oliver Lauridsenin toipuminen vaatii noin puolen vuoden toipumisajan.


Jokerien luottopuolustaja loukkaantui harjoituksissa – koko loppukausi ohi

iltalehti 12:57 30.11

Oliver Lauridsenin kausi on ohi. Helsingin Jokerien tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsen ei pysty pelaamaan enää tällä kaudella. KHL-seura tiedotti, että Lauridsen sai pahan vamman harjoituksissa. Luottopuolustaja on leikattu, ja edessä on ainakin puolen vuoden kuntoutusjakso.


ikinä unohda, matalapaineen Team Finland nostaa tiivistyy kahteen yhteisöä

Hot topics