Sakari Lauriala ei unohda pysäyttävää näkyä joukkohaudan äärellä – Srebrenican verilöylystä 25 vuotta

iltasanomat 19:16 11.07

Sakari Lauriala näki Srebrenican verilöylyn jälkiä toimiessaan rauhanturvaajana vuonna 2008.


Hannele Laurin auton jarrut pettivät kriittisellä hetkellä ja pian rytisi – nopea päätös pelasti katastrofilta

iltasanomat 14:25 10.07

Näyttelijä oli matkalla hammaslääkäriin, kun hänen autonsa jarrut pettivät.


Lauri Randla kasvoi suljetussa kaupungissa, jonka salaisuus oli viedä häneltä hengen – kun hän pääsi Suomeen, iski silmille käsittämätön näky

iltasanomat 08:13 10.07

Lauri Randla varttui ydinjätevuoren varjossa neuvostokaupungissa, jota ei virallisesti ollut olemassa. Hän kirjoitti uskomattomasta tarinastaan elokuvan, joka näkee ensi-iltansa tänään.


Hannele Lauri joutui rajuun kolariin: ”Jarrut löivät tyhjää!”

iltalehti 06:28 10.07

Näyttelijä Hannele Laurille, 67, kävi juhannuksen alla läheltä piti -tilanne liikenteessä. Auton jarrut pettivät kesken matkan. – Oli se sellainen kokemus, että pelkäsin, että henki lähtee, kuuluu langan päästä. Näyttelijä Hannele Laurin, 67, juhannus meni sydämentykytyksiä tasatessa.


Ylen aamu tänään: Todistusvalinnan kasvattaminen poiki kanteluita – oliko korkeakouluhaku tasapuolinen? Katso lähetys tästä

yle 06:30 09.07

Suomalaisia ihmetyttää Ruotsin valitsema koronalinja. Ohjaaja Lauri Randlan esikoiselokuva sijoittuu Neuvosto-Viron viime hetkille.


HJK otti varman voiton Hakasta – Lauri Markkanen seurasi veljensä otteita Helsingissä

iltalehti 18:48 08.07

HJK voitti Hakan Veikkausliigan klassikko-ottelussa. HJK otti stabiilin 3–1 voiton Valkeakosken Hakasta kauden kotiavauksessaan. Helsingin Jalkapalloklubi ehti vyöryttää hyökkäyksiään 10 minuutin ajan ennen kuin jysähti. Täksi kaudeksi seuraan tullut Roope Riski vei Klubin johtoon Hakaa vastaan.


95-vuotias sotaveteraani Lauri Helle heitti yli viisikiloisen painon Euroopan ennätyslukemiin – jäi ME:stä vain kahdeksan senttiä

iltasanomat 12:58 06.07

95-vuotias Lauri Helle teki sunnuntaina painonheiton yli 95-vuotiaiden miesten Euroopan ennätyksen.


Häviäjien kesäleiri? Lauri Markkasen kausi jatkumassa sittenkin NBA:ssa

iltalehti 21:26 05.07

NBA on nyt suunnittelemassa kauden jatkumista myös kahdeksalle runkosarjassa huonoiten menestyneelle joukkueelle. Koripalloliiga NBA ilmoitti kesäkuun alussa, että liiga tulee jatkumaan koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen runkosarjassa parhaiten pelanneiden joukkueiden osalta. Kyseisten 22 joukkueen on määrä majoittua Floridassa sijaitsevaan Orlandon Disneylandiin ja elää siellä niin sanotussa omassa ”kuplassa” (bubble).


Pääministeri Sanna Marinin isä on kuollut 65-vuotiaana

iltasanomat 17:35 02.07

Pääministeri Sanna Marinin Lauri-isä on kuollut.


Pääministeri Sanna Marinin isä on kuollut

iltasanomat 17:35 02.07

Pääministeri Sanna Marinin Lauri-isän on kuollut.


Ex-radiotähti Lauri Salovaara loukkaantui vaarallisessa onnettomuudessa: "Halvaantuminen olisi ilman näitä ollut lääkäreiden mukaan lähellä"

mtv 18:01 29.06

Lauri Salovaara loukkaantui vakavassa ratsastusonnettomuudessa viime viikolla.


Ex-radiojuontaja Lauri Salovaara vakavassa ratsastusonnettomuudessa – halvaantuminen oli lähellä: ”Tunsin heti ettei kaikki ole kunnossa”

iltalehti 15:52 29.06

Lauri Salovaara peräänkuuluttaa turvavarusteiden tärkeyttä. Juontaja ja yrittäjä Lauri Salovaara joutui viime perjantaina hurjaan ratsastusonnettomuuteen. Tapahtumista hän kertoi Facebookissa. – Olin perjantai-iltana estetunnilla muutaman viikon tauon jälkeen ja alleni sain minulle uuden hevosen. Heti tunnin alusta lähtien hän ilmineerasi, että voisi tehdä muutakin kuin kyyditä kaiken maailman huru-ukkoja, Salovaara kirjoittaa.


Ex-radiojuontaja Lauri Salovaara vakavassa ratsastusonnettomuudessa – halvaantumisriski oli lähellä: ”Tunsin heti ettei kaikki ole kunnossa”

iltalehti 15:52 29.06

Lauri Salovaara peräänkuuluttaa turvavarusteiden tärkeyttä. Juontaja ja yrittäjä Lauri Salovaara joutui viime perjantaina hurjaan ratsastusonnettomuuteen. Tapahtumista hän kertoi Facebookissa. – Olin perjantai-iltana estetunnilla muutaman viikon tauon jälkeen ja alleni sain minulle uuden hevosen. Heti tunnin alusta lähtien hän ilmineerasi, että voisi tehdä muutakin kuin kyyditä kaiken maailman huru-ukkoja, Salovaara kirjoittaa.


Ex-radiojuontaja ja yrittäjä Lauri Salovaara kohtalokkaassa ratsastusonnettomuudessa: ”Halvaantuminen lähellä”

iltasanomat 14:01 29.06

Lauri Salovaaran ratsastustunti päättyi ambulanssikuljetukseen.


Lauri Jakkila oli vuosia alkoholisti joka keräsi ruokansa roskalaatikosta – näin hänestä tuli Pohjois-Korean sankari

iltasanomat 16:08 27.06

Ratkaiseva käänne tapahtui, kun kesken kiekonheittoharjoituksen tuli ”Jumalalta ilmoitus”, että nälästä kärsivää Pohjois-Korean kansaa on autettava.


TPS:n nuori tähti joutui poliisin pakeille, Jukka Jalosen yhteydenotto sai murheet unohtumaan – "Oli vähän parempaa kerrottavaa"

MTV 09:36 27.06

TPS:n 20-vuotias hyökkääjä Lauri Pajuniemen ensimmäinen maajoukkuekutsu oli kaikin puolin ikimuistoinen.


Suomalainen kiekkolupaus istui poliisiautossa sakotettavana, kun Jukka Jalonen otti yhteyttä – puhelun ansiosta isälle riitti parempaa kerrottavaa

iltalehti 22:19 26.06

TPS:n riveissä kiekkoileva Lauri Pajuniemi muistaa taatusti ikuisesti ensimmäisen Leijonakomennuksensa. Jääkiekkoilija Lauri Pajuniemi, 20, vieraili TPS:n Silvenoisen suvivieras -palstan ensimmäisenä vieraana. Läpimurtokauden pelanneella hyökkääjä kertoo jutussa mielenkiintoisen tarinan ensimmäisen A-maajoukkuekomennuksen. Tarinaa kelpaa kertoa, sen verran eriskummallinen ja taatusti ikimuistoinen se on. Pajuniemi pystyy kertomaan vuosien päästäkin joka kerta tarkasti missä hän oli, kun ensikutsu maajoukkueen riveihin kävi.


Suomen maajoukkuelupaus oli poliisiautossa, kun puhelimeen kilahti viesti Jukka Jaloselta – ”Kyllä siinä yksi sakkolappu unohtui”

iltasanomat 21:30 26.06

TPS:n superlupaus Lauri Pajuniemi tuskin tulee unohtamaan ensimmäistä kutsuaan A-maajoukkueeseen.


Lauri Tähkän kappale oli viime vuoden soitetuin – Arttu Wiskari nousi toiseksi

stara 22:40 25.06

Musiikin ammattilaisten tekijänoikeusjärjestö Teosto on listannut viime vuoden soitetuimmat suomalaiskappaleet.


Hot topics