Lasse Lehtisen kolumni: Miten idealla saa rahaa?

iltasanomat 08:08 20.01

Luovien alojen liikevaihto on maailmanmarkkinoilla suurempaa kuin vaikkapa autoteollisuuden tai tietotekniikan sovellusten. Koska aineettomille oikeuksille on hankala määrittää arvoa, voi luovilla aloilla kuitenkin olla vaikeaa saada alkupääomaa, kirjoittaa kolumnisti Lasse Lehtinen.


Uusi tv-sarja vie Suomi-nostalgiaan – näin Anna-Liisa Tilus muuntautuu 1950–60-lukujen tyyliseksi kuuluttajaksi

iltasanomat 07:50 08.01

Ylellä heittäydytään Maaseudulta maailmalle -uutuusohjelmassa 1950- ja 60-luvuille, kylmän sodan aikaan. Oppaina toimivat Seppo Hovi, Lasse Lehtinen ja Anna-Liisa Tilus.


Lasse Lehtisen kolumni: Kun rikkaatkin huolestuvat

iltasanomat 08:08 04.01

Maailmanlaajuinen kapitalismi on nostanut suunnattoman määrän ihmisiä köyhyydestä. Samalla se on kasvattanut superrikkaiden osuutta kansantalouksissa, Lasse Lehtinen kirjoittaa.


Lasse Lehtisen kommentti: Mauno Koiviston suosio yhdisti Sdp:n

iltasanomat 08:08 02.01

Ylen dokumenttisarja Mauno Koivistosta on nostanut jälleen keskusteluun vuoden 1981 hallituskriisin, jonka taustat jäävät sarjassa kuitenkin osin selittämättä, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Lasse Lehtisen kolumni: Huuhkajat laskeutuvat Karjalaan

iltasanomat 08:08 24.12

Parempaa joululahjaa me jalkapallohullut emme voineet toivoa ja saada kuin Huuhkaajien pääsy lajin EM-kisoihin ensi vuonna, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Miss Plus Size Marjaana Lehtinen keksi keinon joulustressin lieventämiseen: ”Haastan mukaan peitonheilutustalkoisiin!”

iltalehti 17:44 23.12

Marjaana Lehtinen yllätti miehensä ennen ruokakauppaan suuntaamista. Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Plus Size, Marjaana Lehtinen, jakaa Instagramissaan vinkin, jolla joulustressiä rauhoittaa: – Itse tein ”taktiset” eilen, kun meidän piti lähteä ruokakauppaan vielä pitkän työpäivän päälle. Sen sijaan, että odotin kotona ostoslista ja kestokassit kainalossa miestä, päätin keventää tunnelmaa ennen tuota helvetillistä kauppareissua ja odotin miestä makuuhuoneessa Eevan asussa peiton alla, Lehtinen aloittaa vinkki vitosensa kertomisen.


Miss Plus Size Marjaana Lehtinen julkaisi alusvaatekuvan – muistuttaa tärkeästä asiasta

mtv 07:40 23.12

Marjaana Lehtinen on karistanut elämänsä aikana yli 80 kiloa.


Häkeltynyt Hannu Jortikka sai syntymäpäiväyllätyksen suorassa lähetyksessä, katso video – "Tuli ihan puskista"

yle 16:14 15.12

Leijonien GM Jere Lehtinen yllätti Yle Urheilun asiantuntijan Hannu Jortikan Suomen ja Venäjän välisen ottelun ensimmäisellä erätauolla.


Syntymäpäiviään maanantaina viettävä Hannu Jortikka yllätettiin suorassa lähetyksessä, katso video – "Tästä on hyvä jatkaa päivää"

yle 16:14 15.12

Leijonien GM Jere Lehtinen yllätti Yle Urheilun asiantuntijan Hannu Jortikan Suomen ja Venäjän välisen ottelun ensimmäisellä erätauolla.


Jääkiekkolegendat Linnassa – Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen saapuivat presidenttiparin kättelyyn

mtv 11:26 08.12

Jääkiekkomaajoukkue Leijonien valmentaja Jukka Jalonen ja GM Jere Lehtinen saapuivat Linnan juhliin puolisoidensa kanssa. 


Jääkiekkolegendat Linnassa – Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen saapuivat presidenttiparin kättelyyn

MTV 11:26 08.12

Jääkiekkomaajoukkue Leijonien valmentaja Jukka Jalonen ja GM Jere Lehtinen saapuivat Linnan juhliin puolisoidensa kanssa. 


Jukka Jaloselta kriittistä tekstiä SM-liigan kuumimmasta pelaajasta – "Olisi voinut pelata sillä lailla jo aikaisemmin"

MTV 06:22 03.12

Julius Nättinen on pelannut komeaa sesonkia JYPissä ja kiitokseksi siitä hänet kutsuttiin ensimmäistä kertaa Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen mukaan, kun Leijonat suuntaa Venäjän EHT-turnaukseen. Maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen ja GM Jere Lehtinen kuitenkin muistuttavat, että Nättisellä on ollut jo aiemmin potentiaalia pelata näin.


Jori Lehterä yhä poissa Leijonista – GM avaa: "Kysyttiin silloin ylempää"

MTV 14:15 02.12

Jori Lehterää ei ole kelpo alkukaudesta huolimatta valittu Leijoniin. Suomen jääkiekkomaajoukkueen GM Jere Lehtinen avaa, missä hänen kanssaan mennään.


Lasse Lehtisen kolumni: Taavetti ja Koljatti

iltasanomat 08:08 02.12

Talvisota alkoi päivälleen 80 vuotta sitten. Puna-armeijan tykistö avasi aamuhämärissä 30.11. 1939 tulen Karjalan kannaksella ja sen ilmavoimat pommittivat päivän mittaan useita paikkakuntia, etenkin Helsinkiä, kirjoittaa Lasse Lehtinen kolumnissaan.


Lasse Lehtisen kolumni: Hitler nousi valtaan turhautuneen keskiluokan äänillä

iltasanomat 08:08 18.11

Demokratia ja vapaamieliset aatteet käyvät huonosti kaupaksi Euroopassa. Kelloa on käännetty taaksepäin aikaan ennen muurin purkamista eikä tulevaisuus ole enää valoisa, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


Leijonien pomo Jere Lehtinen hämmentyi kuultuaan viime vuoden tuloistaan: ”Ai sellainenko summa niistä tiedoista löytyy?”

iltasanomat 18:49 05.11

Jääkiekkomaajoukkueen GM:n Jere Lehtisen ansiotaso on tippunut huomattavasti.


Näkökulma: Mikä Lauri Markkasta vaivaa? Suomalaistähden mystinen tilanne on yksi Chicago Bullsin isoimmista huolista

iltalehti 22:16 04.11

Lauri Markkanen on aloittanut NBA-kauden kelpo keskiarvoilla, mutta trendi on ollut laskeva, kirjoittaa Lauri Lehtinen. Chicago Bullsin ja Lauri Markkasen alkukausi koripallon NBA:ssa on ollut selkeä pettymys. Bullsin otteluohjelma on ollut erittäin helppo, eikä kaksi voittoa seitsemästä pelistä enteile hyvää pudotuspelitaiston kannalta.


Auto törmäsi Suomen huippukävelijään suojatiellä – uutta tietoa Tiia Kuikan tilasta: ”Emme ole päässeet kuulemaan häntä”

iltalehti 09:00 02.11

Kävelyn SE-nainen Tiia Kuikka on yhä sairaalahoidossa lauantaina sattuneen onnettomuuden jälkeen. Poliisi ei ole päässyt kuulemaan Kuikkaa. Lauantaina keskipäivällä treenilenkillä liikenneonnettomuuteen joutunut suomalainen kilpakävelijä Tiia Kuikka, 24, on yhä sairaalahoidossa. –?Tiia on sairaalassa. Olen ollut hänen kanssa puheissa, kertoo lyhyesti Kuikan valmentaja Jani Lehtinen.


Lasse Lehtisen kolumni: Vainko valkoisen miehen taakka?

iltasanomat 08:08 02.11

Suomessa on tunnettu huonoa omaatuntoa jopa siitä, että siirtomaavaltojen laivat oli tilkitty suomalaisella tervalla, kirjoittaa Lasse Lehtinen.


MTV: Jere Lehtinen halusi Jori Lehterän kevään MM-Leijoniin – Saako juuri huumetuomion saanut pelaaja edustaa Suomea?

jatkoaika.com 01:41 29.10

Jori Lehterän tuore huumausainerikostuomio ei Jääkiekkoliiton päätöksellä estä Suomen maajoukkueen edustamista.


mielelläni kollegan ostavat myymälöistä vähähintaisia rikolliset ostavat Suomen aluevesiä Perämerellä Tilaa Ilta-Sanomat kouluopetukseen – poliisioperaatio Forssan

Hot topics