Sipilä kiistää väitteet Rinteen kaatamis­operaatiosta – ”Tuulesta temmattu salaliitto­teoria­kehitelmä”

iltasanomat 16:11 04.12

Lehtitietojen mukaan Sipilä olisi ollut yksi keskustalaisista, jotka ajoivat Rinteen kaatamista jo perjantaina.


Prinsessa Beatrice on itkenyt päiväkausia isänsä vuoksi – auttoi prinssi Andrew’ta sopimaan ”katastrofaalisen” haastattelun, vaikka piti sitä surkeana ideana

iltasanomat 20:21 25.11

Prinsessa Beatrice syyttää lehtitietojen mukaan isänsä alamäen aloittaneesta haastattelusta.


Superyllätys! Lähteet paljastavat: Frendit-näyttelijät neuvottelevat uusista jaksoista HBO:n kanssa

iltalehti 15:51 13.11

Lähteiden mukaan Frendien paluu saattaa olla toteutumassa. Amerikkalainen kulttisarja Frendit täytti tänä vuonna 25 vuotta. Fanit ovat haaveilleet sarjan paluusta pitkään ja nyt se saattaa olla toteutumassa. Hollywood Reporterin lähteiden mukaan tällä hetkellä näyttelijät keskustelevat yhteenpaluusta HBO Max -suoratoistopalvelun kanssa. Lehtitietojen mukaan neuvotteluissa ovat mukana Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer, kuten myös sarjan luojat David Crane ja Marta Kauffman.


Herttuatar Catherine hiippaili pubiin drinksuille salaovesta - kulkureitti suunniteltiin prinssi Harrya varten

iltalehti 13:08 03.11

Herttuatar Catherine on päässyt salaa pubiin äitikavereidensa kera - kiitos prinssi Harryn riehakkaan nuoruuden. Kolmen lapsen äiti, herttuatar Catherine, 37, on päässyt nauttimaan tuiki tavallisesta pubi-illasta yhdessä lastensa koulukaverien äitien kanssa. Daily Mail kertoo, että Catherine on livahtanut viime kuussa Chelseassa pubiin paparazzeilta piiloutuen. Hän pääsi Hollywood Arms -pubiin ja sieltä pois kätevästi salaoven kautta. Äitien pubi-illassa ovat lehtitietojen mukaan kokoontuneet Thomas School -yksityiskoulun oppilaiden vanhemmat. Catherinen keskimmäinen lapsi, prinsessa Charlotte aloitti koulussa opiskelun tänä syksynä. Isoveli prinssi George on käynyt samaa koulua jo muutaman vuoden.


Ensimmäiset tiedot tihkuivat julki: prinsessa Beatrice tekee poikkeuksellisen ratkaisun – tyytyy ”vaatimattomiin” häihin ilman kuninkaallisia seremonioita

iltasanomat 14:58 14.10

Lehtitietojen mukaan prinsessa Beatricen häistä ei ole tulossa suurta bakkanaalia.


Amfetamiinilastissa seinää päin ajaneelle yli neljä vuotta vankeutta

yle 15:24 03.10

Lehtitietojen mukaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa tuomion saanut mies on United Brotherhoodin jäsen.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - tekeekö Meghan oharit?

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Lehtitietojen mukaan Meghan ja Harry olisivat osallistumassa häihin, mikäli ajankohta vain sopii heidän aikatauluihinsa. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti kuitenkin veikkaa, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Tukholman keskustassa iso poliisioperaatio – yhtä ihmistä ammuttu

iltasanomat 11:51 06.09

Lehtitietojen mukaan uhri on tunnettu asianajaja.


Neymar neuvottelee edelleen Barcelonan kanssa – "Olemme entistä lähempänä sopimusta"

yle 11:52 28.08

Lehtitietojen mukaan Barcelona on korottanut ostotarjouksensa 170 miljoonaan euroon.


Leijonan luolan Kevin O'Leary mukana veneturmassa - vaimo ajoi: yksi mies kuoli

iltalehti 08:49 28.08

Kevin O’Leary on ollut mukana veneonnettomuudessa Kanadan Ontariossa. Kanadalainen sijoittaja ja televisiopersoona Kevin O’Leary, 65, on suomalaisille tuttu Jim-kanavalla esitetyistä Kanadan ja Yhdysvaltojen Leijonan luola -sarjoista. Mies on ollut mukana veneturmassa Kanadan Ontarion Joseph-järvellä myöhään lauantai-iltana, TMZ uutisoi. Onnettomuus sattui, kun O’Learyn pieni vene ja kahdeksan hengen seurueen isompi vene törmäsivät. Isommassa veneessä ollut 64-vuotias mies sai turmassa iskun päähänsä ja kuoli välittömästi. Myös isossa veneessä ollut 48-vuotias kanadalainen nainen päätyi lehtitietojen mukaan hengityskoneeseen ja sai aivovamman.


Prinssi Harry piti koskettavan puheen ilmastonmuutoksesta - lähti pian yksityiskoneella Ibizalle Meghanin kanssa

iltalehti 19:49 14.08

Lehtitietojen mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan matkustivat yksityiskoneella Ibizalle, jossa he juhlivat Meghanin syntymäpäivää. Majorca Daily Bulletin kertoo, että herttuatar Meghan ja prinssi Harry olisivat vierailleet lyhyellä lomalla Ibizalla elokuun alkupuolella. Lehtitietojen mukaan pariskunnan mukana olisi matkustanut myös heidän esikoispoikansa Archie. Jos väitteet pitävät paikkaansa, 3 kuukautta vanha Archie on nyt kokenut ensimmäinen ulkomaanmatkansa. Lehtitietojen mukaan Sussexin herttuaperhe olisi matkustanut kohteeseen yksityiskoneella juhliakseen Meghanin syntymäpäivää. Kuusi päivää kestänyt reissu olisi tapahtunut lähes välittömästi sen jälkeen, kun Harry oli ottanut osaa Googlen salaperäiseen ilmastokokoukseen heinäkuun lopussa. Paikalla olleiden mukaan prinssi piti koskettavan puheen ilmaston suojelemiseksi. Tapahtuma aiheutti laajaa uutisointia, sillä kutsuvieraiden kerrottiin saapuneen paikalle lukuisilla yksityiskoneilla ja luksusjahdeilla.


Meghan ja Harry pyrähtivät yksityiskoneella Ibizalle – salainen loma tapahtui vain päiviä Harryn ilmastopuheen jälkeen

iltalehti 19:49 14.08

Lehtitietojen mukaan pariskunta Majorca Daily Bulletin kertoo, että herttuatar Meghan ja prinssi Harry olisivat vierailleet lyhyellä lomalla Ibizalla elokuun alkupuolella. Lehtitietojen mukaan pariskunnan mukana olisi matkustanut myös heidän esikoispoikansa Archie. Jos väitteet pitävät paikkaansa, 3 kuukautta vanha Archie on nyt kokenut ensimmäinen ulkomaanmatkansa. Lehtitietojen mukaan Sussexin herttuaperhe olisi matkustanut kohteeseen yksityiskoneella juhliakseen Meghanin syntymäpäivää. Kuusi päivää kestänyt reissu olisi tapahtunut lähes välittömästi sen jälkeen, kun Harry oli ottanut osaa Googlen salaperäiseen ilmastokokoukseen heinäkuun lopussa. Paikalla olleiden mukaan prinssi piti koskettavan puheen ilmaston suojelemiseksi. Tapahtuma aiheutti laajaa uutisointia, sillä kutsuvieraiden kerrottiin saapuneen paikalle lukuisilla yksityiskoneilla ja luksusjahdeilla.


Seksikaupasta epäillyn Jeffrey Epsteinin kuolema herättää kysymyksiä – tunnettujen ystävien rooli kiinnostaa: ”Moni meistä haluaa tietää, mitä hän tiesi?”

iltasanomat 22:29 11.08

Lehtitietojen mukaan itsemurhan tehneen liikemiehen kuolemaa tutkivat niin FBI kuin oikeusministeriön tutkija.


Naisen ei tarvitse enää hakea Saudi-Arabiassa lupaa matkustamiseen mieshuoltajalta

yle 01:02 02.08

Lehtitietojen mukaan Saudi-Arabian kuningas on antanut hyväksyntänsä naisten matkustamislupaa koskevalle uudistukselle.


Lehti: Naisen ei tarvitse enää hakea Saudi-Arabiassa lupaa matkustamiseen mieshuoltajalta

yle 01:02 02.08

Lehtitietojen mukaan Saudi-Arabian kuningas on antanut hyväksyntänsä naisten matkustamislupaa koskevalle uudistukselle.


Bayern Müncheniä 40 vuotta johtanut Uli Hoeness jättämässä tehtävänsä syksyllä

iltasanomat 14:30 24.07

Lehtitietojen mukaan Hoeness jättää tehtävänsä.


Kuka varasti huippusuositun koiran? Valioliigatähden hurmaava hauva löytyi, lupasi somessa mojovan palkkion

iltalehti 17:17 10.07

Lehtitietojen mukaan on edelleen epäselvää, kuka varasti Lucci-koiran. Tiistaina kerrottiin ikävä uutinen Liverpool-hyökkääjä Daniel Sturridgesta. Englantilaisen koira katosi, ja tapauksessa epäiltiin varkautta. Sturridgen mukaan Hollywood Hillsissä sijaitsevaan asuntoon murtauduttiin, ja koira katosi samassa yhteydessä.


Kuninkaallinen asiantuntija: Tätä mieltä kuningatar Elisabet on Williamin ja Harryn viileistä väleistä – ei aio puuttua

iltalehti 20:39 29.06

The Sunin haastattelema Majesty Magazine -lehden päätoimittaja Ingrid Seward väittää, että kuningatar ei ole kiinnostunut prinssien mahdollisista erimielisyyksistä. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn viilenneistä väleistä on uutisoitu pitkin talvea. Brittilehtien mukaan veljekset ovat etääntyneet toisistaan Harryn avioiduttua herttuatar Meghanin kanssa. Lehtitietojen mukaan William olisi kehottanut pikkuveljeään etenemään rauhallisesti suhteessaan Hollywood-näyttelijän kanssa. Lisäksi veljekset ovat hiljattain eriyttäneet vuonna 2008 perustetun hyväntekeväisyyssäätiönsä. Myös Meghanin ja Williamin vaimon herttuatar Catherinen välit ovat puhuttaneet viime kuukausina.


hallitustunnustelijaksi – IS ja Arkea sopuun Nurmijärven koulupaloista epäillyt oikeuteen todistamaan raiskaajiaan on kymmeniä ulkomaisia surmaajan lähes Suurlakot uransa itsenäisyyspäivänä valitsema tapa vihdoin tuotua HTML5-soittimen

Hot topics