Ismo Leikolan nopeuskamerakikka naurattaa somessa: ”Vain Suomessa...”

iltalehti 13:03 02.12

Koomikko Ismo Leikola on parhaillaan Suomessa. Yhdysvalloissakin mainetta ja kunniaa niittänyt koomikko Ismo Leikola on parhaillaan Suomessa. Tuoreessa Instagram-päivityksessään Leikola näyttää seuraajilleen tavan välttää nopeuskamerat. Leikola poseeraa jakamassaan valokuvassa auton kanssa, jonka rekisterikilpi on jäänyt lumisohjon alle. – Suomi on täynnä nopeuskameroita. Onneksi täällä on nyt tarpeeksi lunta rekisterikilpien peittämiseen. Woohoo, mies on kirjoittanut kuvan saatteeksi.


Ismo Leikola julkaisi Instagramissa suomalaisautoilijoille tutun kuvan – havainnollistaa vitsikkäästi, miten nopeuskamerat voi välttää talvella

iltasanomat 07:12 02.12

Koomikko Ismo Leikola keksi, miten välttää nopeuskamerat.


Poliisille tehtiin tutkinta­pyynnöt Pekasta ja Pätkästä, Pulttiboisista, Salatuista elämistä ja Ismo Leikolasta – ”Oikea foorumi on avoin julkinen keskustelu”

iltasanomat 14:18 28.11

Poliisi kirjasi huomionaan muun muassa, että Naima-Aslak ja Soikhiapää kantoivat sketsissä raskaita toimintakyvyttömiä aseita.


Poliisille tutkintapyyntöjä Hymyhuulista, Pulttiboisista, Salatuista elämistä, Ismo Leikolasta sekä Pekasta ja Pätkästä

stara 14:00 28.11

Kerroimme aiemmin tänään, että poliisi on päättänyt olla aloittamatta esitutkintaa


Poliisin tutkintapyyntöjä Hymyhuulista, Pulttiboisista, Salatuista elämistä, Ismo Leikolasta sekä Pekasta ja Pätkästä

stara 14:00 28.11

Kerroimme aiemmin tänään, että poliisi on päättänyt olla aloittamatta esitutkintaa


Ismo Leikola vieraili palkitussa radioshow’ssa – ihmetteli, miksi amerikkalaiset esittävät kysymyksiä haluamatta kuulla vastausta

iltasanomat 13:00 20.11

Koomikko Ismo Leikola vieraili Here & Now -radio-ohjelmassa, jossa hän vitsaili amerikkalaisten erikoisista tavoista.


Yhdysvalloissa uraa luova Ismo Leikola maksoi veronsa Suomeen – näin hän tienasi viime vuonna

mtv 09:31 04.11

Ismo Leikola tienasi viime vuonna yli 100 000 euroa.


Katso: Ismo Leikola esiintyi huippusuositussa James Cordenin talk show’ssa miljoonille katsojille – vitsaili amerikkalaisten kahvittelutavoista

iltasanomat 12:48 10.10

Ismo Leikola oli vieraana The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa.


Ismo Leikola vieraili James Cordenin megasuositussa ohjelmassa, vitsailee asiasta somessa: ”Näytämme kauniilta yhdessä”

iltalehti 11:18 10.10

Koomikko Ismo Leikola esiintyi supersuositussa The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa keskiviikkona. Suomalaiskoomikko Ismo Leikolan nousu kansainvälisestikin tunnetuksi tähdeksi jatkuu. Keskiviikkona Leikola vieraili brittitähti James Cordenin luotsaamassa The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa. Leikola on jakanut myös kuvia vierailustaan sosiaalisessa mediassa.


Huh, mikä näytön paikka! Ismo Leikola esiintyy Carpool Karaoke -isäntänä tunnetun James Cordenin talk show'ssa

mtv 22:18 09.10

Ismo Leikola esiintyy tänään yöllä Suomen aikaa Yhdysvalloissa James Cordenin ohjelmassa.


Ismo Leikola kävi ostoksilla Amerikassa ja kärräsi hotellilleen jotain ylimääräistä – seuraajat kiinnittivät heti huomionsa ”varkauteen”

iltasanomat 21:48 30.08

Ismo Leikolan fanit naureskelevat koomikon ostosreissulle Instagramissa.


The Washington Post julkaisi artikkelin Ismo Leikolasta – koomikko hehkuttaa: "Todella kivaa!"

mtv 18:10 12.08

Ismo Leikola on saavuttanut uuden merkkipaalun maailmanvalloituksessaan.


Ismo Leikola kertoo Washington Post Express -lehden haastattelussa urastaan Yhdysvalloissa: "Koko Suomi seuraa, mitä teen täällä"

yle 14:02 09.08

Suomalaiskoomikosta kertova artikkeli keikkuu parhaillaan Washington Post Expressin luetuimpana.


Ismo Leikola kertoo Washington Post -lehden haastattelussa urastaan Yhdysvalloissa: "Koko Suomi seuraa, mitä teen täällä"

yle 14:02 09.08

Suomalaiskoomikosta kertova artikkeli keikkuu parhaillaan Washington Postin luetuimpana.


Yhdysvalloissa asuva Ismo Leikola Washington Postille menestyspaineista - "Koko Suomi tuntuu katsovan mitä teen täällä"

iltalehti 13:11 09.08

Koomikko Ismo Leikola tekee uraa Kaliforniassa ja aina välillä tulee myös paineita. Kansainvälisesti menestynyt koomikko Ismo Leikola tekee ahkerasti keikkaa englannin kielellä. Hän on nyt päässyt Washington Post -lehden haastatteluun. Artikkelissa Leikolaa kuvaillaan ”suomalaissyntyiseksi koomikoksi, joka on monien sanojen mies”. Jutussa kerrataan Ismon tarinaa kotikaupungista Jyväskylästä asti. Siellä hän esiintyi ensi kertaa yliopiston kuppilassa. Suomessa hyvin menestynyt ura sai aivan uutta pontta, kun miehelle tuli mahdollisuus muutta rapakon taakse vuonna 2015. Hän pääsi Conan O’Brienin keskusteluohjelmaan, jonka video levisi viraalihittinä ja keräsi 70 miljoonaa katselukertaa.


Kuuluisa yhdysvaltalaislehti haastatteli Ismo Leikolaa – yksi amerikkalainen tapa hämmentää edelleen ylitse muiden: ”Paikallisetkaan eivät tiedä”

iltasanomat 09:37 09.08

Suomalaismiehen persoonallinen huumorintaju on herättänyt jälleen yhden yhdysvaltalaislehden kiinnostuksen.


Ismo Leikola pääsi jatkoon amerikkalaisessa huumoriohjelmassa - faneilta täystyrmäys tuotannolle: ”Ismoa näkyi vain 30 sekuntia”

iltalehti 06:31 18.07

Ismo Leikola vitsaili tiensä jatkoon amerikkalaisessa huumoripitoisessa kykyjenetsintäohjelmassa. Yhdysvalloissa stand up -koomikon uraa luova Ismo Leikola nähtiin tiistaina Bring The Funny -ohjelmassa NBC-kanavalla. Kyseessä on kymmenosainen ohjelma, jossa etsitään uusia naurattajia. Naurattajat esiintyvät sekä tuomaristolle että yleisölle. Voittajalle on luvassa 250 000 dollarin eli noin 222 500 euron voittopotti.


Ismo Leikola tunsi Kalifornian voimakkaan maanjäristyksen – ”Kuin olisi ollut aallokkoisilla vesillä”

iltasanomat 01:08 07.07

Kaliforniaan iski perjantaina voimakkain maanjäristys 25 vuoteen.


Ismo Leikola irvailee tukkavillitykselle - luottaa kuivaan curly girl -metodiin

iltalehti 22:44 07.06

Koomikko Ismo Leikola on istunut parturin tuoliin ja jakaa nyt kokemuksiaan tukanleikkuusta somessa. Yhdysvalloissa stand up -koomikkona uraa luova, maailman hauskimman miehen tittelin voittanut Ismo Leikola on somessa hiusten asialla. Hän on jakanut Facebookissa kuvan parturikäynnistään. Ismo ottaa kuvallaan humorisesti kantaan tänä keväänä somessa villinneeseen curly girl -metodiin. Siinä hoidetaan hiuksia ilman sulfaatteja, silikoneja ja kuivattavia alkoholia sisältäviä tuotteita, keskittyen kiharan hiuksen kosteuttamiseen ja hellävaraiseen hoitoon. Metodin myötä moni on saattanut huomata, että oma suora tukka voikin muuttua kiharapilveksi. Metodissa tarvitaan kuitenkin pitkää pinnaa ja paljon purnukoita.


äänestetään – Lindtman lähes Niskaselta mahtihiihto toisella pätkääkään” räntäsateita koko maahan Tuttavat paljastavat, millainen

Hot topics