Julkkikset paljastavat ensimmäiset kesätyönsä: hampurilaisten kääntelyä, roskisten pesua, junien pakkaamista – Mutta kuka keräsi sormenpäitä?

iltalehti 07:41 03.02

Muun muassa Aino-Kaisa Pekonen, Lenita Airisto ja Timo Lavikainen muistelevat, kuinka ovat aloittaneet työuransa hanttihommista. Kun Sanna Marin nousi Suomen pääministeriksi, Viron sisäministeri, populistisen Ekre-puolueen puheenjohtaja Mart Helme nimitteli tätä radiohaastattelussa ”myyjätytöksi”. Helme kyseenalaisti pääministeri Marinin poliittisen kyvykkyyden sillä perusteella, että Marin työskenteli parikymppisenä Sokoksen myyjänä. Kohuhan tästä syntyi. Niin ikään pääministerinä toiminut Alexander Stubb kertoi omasta polustaan Twitterissä:


Lenita Airisto ei ole Päivi Räsäsen fani - ”Turha vaiva!” hän teilaa ajatuksen keskustelusta

iltalehti 06:17 09.01

Lenita Airisto kuvailee Päivi Räsästä kuuroksi ja siksi huonoksi valinnaksi keskustelukumppaniksi. Lenita Airisto ei kuulu Päivi Räsäsen faneihin. Se ja moni muu asia paljastuu, kun Marja Hintikan uusi keskusteluohjelma Villa Hintikka tänään alkaa MTV3:lla. Lenitan turhautuminen kristillisdemokraattien kansanedustajaan käy ilmi, kun Hintikka pyytää vieraitaan valitsemaan pöydälle levitetyistä kuvista sellaisen vaikutusvaltaisen naisen, jolta voisi oppia jotain. Lenitan ja Anna Puun ohella pöydän ääressä istuu nyrkkeilijä Elina Gustafsson. Juuri hän valitsee Räsäsen – ja saa muut läsnä olijat hämmästymään.


Lenita Airiston ronski heitto naurattaa uutuussarjassa: "Minulla ei ole kauheasti kokemusta siitä"

mtv 06:10 09.01

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo arjestaan Villa Hintikka -sarjassa. 


Lenita Airisto ja Kaarina Kivilahti ovat olleet ystäviä yli 50 vuotta – ylistävät toisiaan: ”Eivät vahvat naiset tappele”

iltalehti 11:19 05.01

Diplomiekonomi, tietokirjailija, toimittaja ja liikenainen Lenita Airisto on ollut vuosikymmeniä ystävä seurapiirirouva Kaarina Kivilahden kanssa. Lenita Airisto ja Kaarina Kivilahti saapuivat Strauss 20-vuotisjuhlakonserttiin yhdessä. Lenita ja Kaarina paljastivat olleensa ystäviä yli viisi vuosikymmentä. – Arvostamme toisiamme ja ennen kaikkea me näemme tämän läpi, mitä muut ihmiset eivät näe, Lenita kertoi.


Seurapiirirouva Kaarina Kivilahti palasi julkisuuteen perintöriidan keskeltä – antoi tyhjentävän kommentin tilanteesta

iltasanomat 19:11 04.01

Yrittäjä Kaarina Kivilahti saapui Strauss-konserttiin yhdessä ystävänsä Lenita Airiston kanssa. –?Toivon tälle vuodelle rauhaa, Kivilahti sanoi.


Lenita Airisto, 82, muistelee hetkeä, jolloin hän tunnusti Vesa-Matti Loirille rakkautensa: ”Sanoin mitä ajattelin”

iltasanomat 19:30 16.09

Lenita Airisto painottaa hänen ja Vesa-Matti Loirin kiihkeän rakkaussuhteen olleen paljon muutakin kuin fyysistä vetovoimaa.


Vesa-Matti Loirin kiihkeät suhteet julkkisnaisiin: Helena Lindgren, Carola, Marita Hakala, Virpi Miettinen, Lenita Airisto...

iltalehti 07:33 12.09

Elämäkerrassa Vesa-Matti Loiri avautuu naissuhteistaan, joista monet tapahtuivat julkisuudesta tuttujen kaunottarien kanssa. Jari Tervon kirjoittamassa uutuuskirjassa Loiri. (Otava) viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo elämänsä suurista rakkauksista ja kiihkeistä seksisuhteista julkisuudesta tuttuihin naisiin. Loirin kuvaillaan olleen nuorena näyttelijänä täynnä viriiliä seksuaalisuutta, joka veti puoleensa naisia. Joidenkin kanssa suhteet perustuivat vain fyysisyyteen, toisten kanssa Loiri jakoi syvää yhteyttä. Teatterikoulussa opiskellessaan alle parikymppinen Loiri paneutui äänen kehittämiseen viisikymppisen laulunopettajan kanssa. Heillä oli seksisuhde, ja rakastelua harrastettiin jopa koulun pianon päällä. Seksiystävä rakensi Loirille äänen, joka on kantanut nämä vuosikymmenet lavoilla.


Uutuuskirja: Lenita Airisto tunnusti autossa rakastavansa Vesa-Matti Loiria ja työmatka sai uuden suunnan – ex-mies heivattiin kotoa puhelinsoitolla

iltasanomat 00:01 12.09

Lenita Airistolla ja Vesa-Matti Loirilla oli 1970-luvulla suhde. Loiri-elämäkertakirjassa kerrotaan, kuinka se leimahti.


Lenita Airistolta tiukka mielipide menestyksestä: "Lällärit älkööt vaivautuko"

mtv 16:10 13.08

Lenita Airisto kertoo olevansa sitä mieltä, etteivät pehmeän luonteen omaavat pärjää.


Lenita Airisto, 82, vihaa kesämökkejä – taustalla traaginen tarina: "En mene sinne"

mtv 16:12 26.06

Elävä legenda Lenita Airisto kertoo tekevänsä töitä niin pitkään kuin pystyy.


Lenita Airisto lataa suorat sanat suomalaisten suosikkiharrastuksesta – ”En pidä primitiivisestä elämästä”

iltasanomat 07:03 14.06

Suomi-muodin legenda Lenita Airisto, 82, ei juurikaan välitä lomailusta. Suomalaisten rakastama mökkeily on hänelle täysin vieras tapa viettää kesää.


poika paljoa kuvia Tahmatassu sormeili välitti joukkueelleen ”helvetin hyvä”

Hot topics