Lenita Airisto, 82, muistelee hetkeä, jolloin hän tunnusti Vesa-Matti Loirille rakkautensa: ”Sanoin mitä ajattelin”

iltasanomat 19:30 16.09

Lenita Airisto painottaa hänen ja Vesa-Matti Loirin kiihkeän rakkaussuhteen olleen paljon muutakin kuin fyysistä vetovoimaa.


Vesa-Matti Loirin kiihkeät suhteet julkkisnaisiin: Helena Lindgren, Carola, Marita Hakala, Virpi Miettinen, Lenita Airisto...

iltalehti 07:33 12.09

Elämäkerrassa Vesa-Matti Loiri avautuu naissuhteistaan, joista monet tapahtuivat julkisuudesta tuttujen kaunottarien kanssa. Jari Tervon kirjoittamassa uutuuskirjassa Loiri. (Otava) viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo elämänsä suurista rakkauksista ja kiihkeistä seksisuhteista julkisuudesta tuttuihin naisiin. Loirin kuvaillaan olleen nuorena näyttelijänä täynnä viriiliä seksuaalisuutta, joka veti puoleensa naisia. Joidenkin kanssa suhteet perustuivat vain fyysisyyteen, toisten kanssa Loiri jakoi syvää yhteyttä. Teatterikoulussa opiskellessaan alle parikymppinen Loiri paneutui äänen kehittämiseen viisikymppisen laulunopettajan kanssa. Heillä oli seksisuhde, ja rakastelua harrastettiin jopa koulun pianon päällä. Seksiystävä rakensi Loirille äänen, joka on kantanut nämä vuosikymmenet lavoilla.


Uutuuskirja: Lenita Airisto tunnusti autossa rakastavansa Vesa-Matti Loiria ja työmatka sai uuden suunnan – ex-mies heivattiin kotoa puhelinsoitolla

iltasanomat 00:01 12.09

Lenita Airistolla ja Vesa-Matti Loirilla oli 1970-luvulla suhde. Loiri-elämäkertakirjassa kerrotaan, kuinka se leimahti.


Lenita Airistolta tiukka mielipide menestyksestä: "Lällärit älkööt vaivautuko"

mtv 16:10 13.08

Lenita Airisto kertoo olevansa sitä mieltä, etteivät pehmeän luonteen omaavat pärjää.


Lenita Airisto, 82, vihaa kesämökkejä – taustalla traaginen tarina: "En mene sinne"

mtv 16:12 26.06

Elävä legenda Lenita Airisto kertoo tekevänsä töitä niin pitkään kuin pystyy.


Lenita Airisto lataa suorat sanat suomalaisten suosikkiharrastuksesta – ”En pidä primitiivisestä elämästä”

iltasanomat 07:03 14.06

Suomi-muodin legenda Lenita Airisto, 82, ei juurikaan välitä lomailusta. Suomalaisten rakastama mökkeily on hänelle täysin vieras tapa viettää kesää.


Lena Meriläinen selätti uupumuksen - taustalla terapiaa ja itsekriittisyydestä luopumista: "Ikä on hyvä opettaja”

iltalehti 23:02 20.05

Syke-sarjan näyttelijä Lena Meriläinen on opetellut pois liiallisesta itsekriittisyydestä voitettuaan uupumuksen, josta hän kärsi aiemmin. Sykkeessä Lenita Pakkalan hahmoa näyttelevä Lena Meriläinen on helpottunut, että sarja sai jatkoa kuudennen kauden jälkeen. Päätös jatkosta tuli verrattain myöhään. Seitsemännen kauden kuvaukset alkavat tiistaina. – En ole koskaan kokenut tällaista tilannetta, että päätös jatkosta menisi näin viime tippaan. Tällä hetkellä tunnelmat ovat hyvät, ja on kauhean kiva tavata taas tuttuja kollegoja. Tulee pari uuttakin näyttelijää, mikä on myös aina mielenkiintoista, Meriläinen kertoo ajatuksistaan ennen seitsemännen kauden kuvausten alkua.


kalleimman ostoksensa Maahan­muutto­viraston saa lennättää

Hot topics