Helena Lindgren ja Lenita Airisto edustivat yhdessä Tanssii tähtien kanssa -yleisössä – paljastivat suosikkinsa: "Putosin sohvalta, kun katsoin häntä viimeksi"

iltalehti 19:44 13.09

Helena Lindgren ja Lenita Airisto seurasivat TTK-livelähetystä yhdessä. Meikkitaiteilija Helena Lindgren, 63, ja tietokirjailija Lenita Airisto, 83, saapuivat yhdessä sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -katsomoon. Kaksikko poseerasi tyylikkäänä sävy sävyyn pukeutuen. Lindgren oli valinnut päälleen mustan paidan ja ruskeanhohtoisen vekkihameen. Airistolla oli puolestaan musta mekko ja ruskea takki. Asu oli täydennetty kirkkaanpunaisella vyölaukulla ja kasvosuojalla.


Lenita Airisto edusti visiirissä: ”Vain lällärit ajattelee, että tämä aika on kuin sota”

iltasanomat 19:31 27.08

Taiteilijaprofessori Jorma Uotisen kirjan julkistustilaisuudessa mentiin terveys edellä. Moni oli pukeutunut maskiin ja Lenita Airisto edusti visiirissä.


Lenita Airisto ryöpsäyttää julki mielipiteensä ihmisistä, jotka viis veisaavat koronarajoituksista – ”Tyhmyyttä ei voi parantaa”

iltasanomat 12:21 26.03

– Olen lapsena juossut pommeja pakoon. Kannattaa seurata maailman tapahtumia Kreikan saarilla ja pakolaisleireillä. Tästä selvitään järjellä, Lenita Airisto sanoo.


Julkkikset paljastavat ensimmäiset kesätyönsä: hampurilaisten kääntelyä, roskisten pesua, junien pakkaamista – Mutta kuka keräsi sormenpäitä?

iltalehti 07:41 03.02

Muun muassa Aino-Kaisa Pekonen, Lenita Airisto ja Timo Lavikainen muistelevat, kuinka ovat aloittaneet työuransa hanttihommista. Kun Sanna Marin nousi Suomen pääministeriksi, Viron sisäministeri, populistisen Ekre-puolueen puheenjohtaja Mart Helme nimitteli tätä radiohaastattelussa ”myyjätytöksi”. Helme kyseenalaisti pääministeri Marinin poliittisen kyvykkyyden sillä perusteella, että Marin työskenteli parikymppisenä Sokoksen myyjänä. Kohuhan tästä syntyi. Niin ikään pääministerinä toiminut Alexander Stubb kertoi omasta polustaan Twitterissä:


Lenita Airisto ei ole Päivi Räsäsen fani - ”Turha vaiva!” hän teilaa ajatuksen keskustelusta

iltalehti 06:17 09.01

Lenita Airisto kuvailee Päivi Räsästä kuuroksi ja siksi huonoksi valinnaksi keskustelukumppaniksi. Lenita Airisto ei kuulu Päivi Räsäsen faneihin. Se ja moni muu asia paljastuu, kun Marja Hintikan uusi keskusteluohjelma Villa Hintikka tänään alkaa MTV3:lla. Lenitan turhautuminen kristillisdemokraattien kansanedustajaan käy ilmi, kun Hintikka pyytää vieraitaan valitsemaan pöydälle levitetyistä kuvista sellaisen vaikutusvaltaisen naisen, jolta voisi oppia jotain. Lenitan ja Anna Puun ohella pöydän ääressä istuu nyrkkeilijä Elina Gustafsson. Juuri hän valitsee Räsäsen – ja saa muut läsnä olijat hämmästymään.


Lenita Airiston ronski heitto naurattaa uutuussarjassa: "Minulla ei ole kauheasti kokemusta siitä"

mtv 06:10 09.01

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoo arjestaan Villa Hintikka -sarjassa. 


Lenita Airisto ja Kaarina Kivilahti ovat olleet ystäviä yli 50 vuotta – ylistävät toisiaan: ”Eivät vahvat naiset tappele”

iltalehti 11:19 05.01

Diplomiekonomi, tietokirjailija, toimittaja ja liikenainen Lenita Airisto on ollut vuosikymmeniä ystävä seurapiirirouva Kaarina Kivilahden kanssa. Lenita Airisto ja Kaarina Kivilahti saapuivat Strauss 20-vuotisjuhlakonserttiin yhdessä. Lenita ja Kaarina paljastivat olleensa ystäviä yli viisi vuosikymmentä. – Arvostamme toisiamme ja ennen kaikkea me näemme tämän läpi, mitä muut ihmiset eivät näe, Lenita kertoi.


Seurapiirirouva Kaarina Kivilahti palasi julkisuuteen perintöriidan keskeltä – antoi tyhjentävän kommentin tilanteesta

iltasanomat 19:11 04.01

Yrittäjä Kaarina Kivilahti saapui Strauss-konserttiin yhdessä ystävänsä Lenita Airiston kanssa. –?Toivon tälle vuodelle rauhaa, Kivilahti sanoi.


Hot topics