Uuteen beach volley -maajoukkueeseen valittiin kahdeksan urheilijaa – ”Konkaritkaan eivät ole vielä vanhoja”

iltasanomat 06:18 17.10

Lentopalloliitto nimesi miesten beach volley -maajoukkueeseen kahdeksan urheilijaa. Ryhmän rahoitus tulee liiton ulkopuolelta.


Suomen kohuvalmentajan ote aiheuttanut närää joukkueessa: "Vaatimustason täytyy kohentua"

MTV 09:56 04.10

Suomen lentopalloliitto tiedotti eilen, että kritiikkiä saanut miesten maajoukkueen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään. MTV Urheilun tietojen mukaan valmennusote on aiheuttanut närää joukkueen kokeneempien pelaajien keskuudessa.


Hurja tappioputki ei vaivannut – Suomen lentopallomaajoukkueluotsi jatkaa tehtävässään

MTV 19:08 02.10

Joel Banks jatkaa miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentajana. Lentopalloliitto ja brittivalmentaja jatkavat yhteistyötä kohti vuoden 2021 EM-kotikisoja, liitto kertoi tiedotteessa.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki Lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Asiantuntija antaa kritisoidulle brittiluotsille puhtaat paperit ja haluaa hänen jatkavan pestissään: ”Banksin tehtävä oli toivoton, virheen teki lentopalloliitto"

yle 13:35 22.09

Suomen lentopallomiehet pelasivat EM-kisoissa hyvin ja omalla tasollaan, kertoo Yle Urheilun asiantuntija Timo Hoivala. Hän haluaa, että Suomen päävalmentaja Joel Banks jatkaa tehtävässään.


Suomessa pelataan kahden vuoden päästä EM-lentopalloa – jopa uudella areenalla?

MTV 19:27 16.09

Euroopan lentopalloliitto myönsi Suomelle yhden vuoden 2021 miesten EM-kilpailujen alkulohkoista. Kisakaupunkina toimii Tampere, jossa lähtökohtainen kisanäyttämö on Hakametsän jäähalli. Jos Tampereen uusi kansiareena valmistuu ennen EM-lentopalloa, on mahdollista että ottelut pelataan siellä.


Kutkuttavaa Suomi-kohtaamista odottava huippuvalmentaja Tuomas Sammelvuo saa venäläispelaajilta hehkutusta: "Kaikki rakastavat vapautta ja demokratiaa"

yle 06:38 11.09

Venäjän lentopallomaajoukkuetta valmentava Sammelvuo kommentoi Ylen haastattelussa välejään Suomen lentopalloliittoon.


Tuomas Sammelvuo avautuu siirtokorvaussotkusta – lentopalloliitto antoi luvan neuvotella Venäjän kanssa: ”Puhutaan myös totuuksina asioita ilman, että on selvitetty oikeasti faktat”

iltalehti 15:48 14.08

Venäjän lentopallomaajoukkuetta valmentava Tuomas Sammelvuo kommentoi siirtokorvaussotkua, joka on ihmetyttänyt suomalaisia urheilupiirejä alkuviikon. Suomen lentopalloliitto vahvisti maanantaina, ettei se saanut päävalmentaja Tuomas Sammelvuon siirrosta Venäjän maajoukkueen päävalmentajaksi lainkaan siirtokorvausta. Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho kirjoitti maanantaina julkaistussa blogikirjoituksessaan, ettei liitolla ollut korvaukselle juridista perustetta, sillä Sammelvuolla oli vuoteen 2020 asti voimassa ollut määräaikainen sopimus. Kyseisessä sopimuksessa ei ollut ulosostopykälää. Syytä pykälän puuttumiseen toimitusjohtaja Siika-aho ei osannut sanoa.


Lentopalloliitto joutui päästämään Sammelvuon Venäjälle ilmaiseksi – ”Lopulta päädyttiin siihen, ettei korvausta ollut saatavilla”

iltasanomat 19:47 13.08

Suomen Lentopalloliitto ei saanut korvausta Tuomas Sammelvuon Venäjälle lähdöstä. Liiton toimitusjohtaja ja puheenjohtaja avasivat tilannetta Ilta-Sanomille.


Lentopalloliitto aloittaa yt-neuvottelut ja rajun säästökuurin – tavoitteena 700 000 euron säästöt

yle 15:07 13.08

Valmentaja Tuomas Sammelvuon ilman rahallisia korvauksia Venäjälle päästänyt Suomen Lentopalloliitto on ajautunut talousvaikeuksiin.


Tiukka talouskurimus iskee: Lentopalloliitto aloittaa rajut säästötoimet – "Nämä ovat raskaita prosesseja kaikille organisaatiomme ihmisille"

MTV 15:01 13.08

Lentopalloliitto tiedotti tiistaina aloittavansa säästötoimet tiukan taloustilanteen vuoksi.


Lentopalloliitto aloittaa yt-neuvottelut ja mittavat säästötoimet – vuositasolla tavoitellaan 700 000 euron säästöjä

iltasanomat 14:55 13.08

Lentopalloliitto on ajautunut taloudelliseen kurimukseen.


Lentiskriisi kytee – maajoukkue tappioputkessa ja Tuomas Sammelvuo livahti ilmaiseksi Venäjälle

MTV 13:20 12.08

Häviöputkeen ajautuneen lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo lähti valmentamaan Venäjälle. Suomen Lentopalloliitto jäi ilman korvauksia siirrosta. 


Venäjän lentopallovalmentaja teki törkeän rasistisen eleen – liitto pyysi anteeksi, ei aio rangaista

MTV 21:26 10.08

Venäjän lentopallomaajoukkueen italialaisvalmentaja Sergio Busato teki törkeän rasistisen eleen viime sunnuntaina Etelä-Koreaa vastaan pelatun ottelun jälkeen. Venäjä varmisti 3-2 voitollaan paikan Tokion olympialaisiin. Maan lentopalloliitto on pyytänyt nyt anteeksi tapahtunutta, mutta se ei aio rangaista Busatoa.


Lentopallomiesten olympiakarsintavastustajan riveissä kuohuu – Argentiina uhkaa jättää pelit väliin useasta eri syystä

MTV 20:34 01.08

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen olympiakarsintavastustajan Argentiinan riveissä kuohuu vain viikko ennen karsintojen alkua. Voley Plus -sivusto uutisoi Argentiinan lentopallon pelaajayhdistyksen julkitulosta, jonka mukaan maan lentopalloliitto on pelaajille velkaa maksamattomien palkkioiden takia.


Lentopalloliitto kruunasi parhaaksi naispelaajaksi Saksan mestari Roosa Koskelon – venäläisen Kuzbass Kemerovon riveihin useita palkintoja

yle 15:11 18.06

Lauri Kerminen valittiin kauden 2018–2019 parhaaksi lentopalloilijaksi.


tukkiauto – tällaisella

Hot topics