Jokereille todella dramaattinen voitto – Sami Lepistöltä melkoisia urotekoja

MTV 06:16 24.01

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokerit otti dramaattisen voiton, kun se kaatoi Admiral Vladivostokin jatkoajalla lukemin 4-3.


Jokerit nousi voittoon Sami Lepistön maaleilla

jatkoaika.com 22:01 23.01

Helsingin Jokerit katkaisi tappioputkensa torstai-illan kotiottelussa Admiral Vladivostokia vastaan. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti, jolloin voiton sinetöi Jokereiden kokenut puolustaja Sami Lepistö.


Jokerit palasi KHL:n kotipeleissään voittokantaan – katso, kuinka Lepistö nousi helsinkiläisten sankariksi ja Niemi katkaisi synkän putkensa

yle 21:50 23.01

Helsingin Jokerit nousi 4–3-jatkoaikavoittoon Sami Lepistön maaleilla.


Sami Lepistö pelasti Jokerit – Mika Niemelle kauden avauspiste

iltalehti 21:15 23.01

Jokerit kaatoi Admiral Vladivostokin jatkoajalla 4–3. Vaikka Jokerit oli hallitsevampi osapuoli pelissä, se oli lähellä hävitä koko homman jo varsinaisella peliajalla. Helsinkiläisten sankariksi nousi kuitenkin Sami Lepistö (2+1) tasoitti pelin ensin 3–3:een vain 25 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Lepistö kruunasi komean iltansa jatkoajalla, kun hän iski narripaitojen voittomaalin maalin edestä. Väkevän esityön voitto-osumaan teki Brian O’Neill (0+2).


Lotta Henttala auttoi tallikaveriaan kokonaisvoittoon Australiassa

yle 18:52 19.01

Lotta Henttala (entinen Lepistö) oli tärkeässä roolissa, kun hänen tallikaverinsa Ruth Winder voitti Australiassa ajetun maantiepyöräilyn Tour Down Under -etappikilpailun. 


Lotta Henttala polki irtiottoja ja auttoi tallitoverin etappivoittoon Australiassa

yle 15:02 18.01

Henttala (o.s. Lepistö) on kokonaiskilpailussa 52:s.


Ristomatti Hakola sai balsamia haavoilleen – lähtee yrittämään maailmancupiin

iltalehti 21:17 15.01

Suomen cupin voitto maistui Jämin Jänteelle. Ristomatti Hakola oli tiistaina Vantaan Hakunilan urheilupuistossa henkisesti kuin uitettu koira, kun 10 kilometrin perinteisen kisassa tuli takkiin Lauri Lepistölle heikolla hiihdolla. Keskiviikkona Suomen cupin viestissä Hakola sai balsamia haavoilleen, kun hän ankkuroi Jämin Jänteen voittoon. Tiimiin muut miehet olivat Markus Vuorela ja Antti Ojansivu.


Aleksandr Bolshunovin nuijia sai toisen kovan päänahan

iltalehti 21:51 14.01

Lauri Lepistö voitti nuorten MM-kisoissa 2016 pronssia, tiistaina tuli Suomen cupin osakilpailuvoitto Ristomatti Hakolan kustannuksella. Lauri Lepistö, 23, sai tiistaina Vantaalla uransa toisen erityisen maukkaan saavutuksen. –?Ei ole tulossa Aleksandr Bolshunovin päänahkaa, vaan Ristomatti Hakolan. Sitä ei ole ilmaiseksi saanut viime vuosina, tyytyväinen Lepistö naureskeli.


Liian pieni mono on tuhoamassa Ristomatti Hakolan kauden! ”On se heikko”

iltalehti 21:16 14.01

Suomalaishiihtäjän jyrkkä alamäki alkoi varvasvauriosta Rukan maailmancupissa. –?On se heikko, ei jaksa. Kilpahiihto on raskasta, kun ei jaksa. Niin huokasi Ristomatti Hakola Vantaan Suomen cupin 10 kilometrin kilpailun jälkeen tiistaiehtoona. Hän oli kisan kakkonen 16,9 sekuntia Lauri Lepistön jälkeen.


Lauri Lepistö yllätti kaikki Vantaalla – Ristomatti Hakola vankisti johtoaan Suomen cupissa

iltalehti 20:59 14.01

Vantaalla miesten kympin kingi oli Lauri Lepistö. Vantaalla perinteisellä tyylillä käydyn kisan ykköseksi suksi kaikkien yllätykseksi Kouvolan Hiihtoseuran Lauri Lepistö, jolle palkintopallipaikka oli uran ensimmäinen Suomen cupissa. Lepistö jätti toiseksi tulleen Ristomatti Hakolan peräti 16,9 sekunnin päähän. Jämin Jännettä edustava Hakola vankisti silti asemiaan Suomen cupin kokonaiskilpailun kärjessä.


Yllätysnimi voittoon Vantaalla! Ristomatti Hakola taipui Suomen Cupissa Lauri Lepistölle

yle 20:55 14.01

Lauri Lepistö nousi korkeimmalle korokkeelle maastohiihdon Suomen Cupin kisassa Vantaalla.


Jokereille neljäs voitto putkeen – jatkoaikaratkaisun iskenyt Sami Lepistö: "On jo ihmekin, jos ei homma rupea toimimaan näillä pelaajilla"

yle 18:56 08.01

Jokerit kukisti Moskovan Spartakin jatkoajalla 3–2.


Sami Lepistö tälläsi ratkaisun – Jokerit jatkaa komeaa putkeaan

iltalehti 18:30 08.01

Jokerit kaatoi Spartakin jatkoajalla. Jokerit jatkoi pisteputkeaan keskiviikkona Moskovassa, kun se haki Spartakista 3–2-jatkoaikavoiton. Varsinaisella peliajalla narreilta maalasi Nicklas Jensen, loukkaantumisesta kärsinyt tanskalainen, joka on tehnyt vain kymmenessä ottelussa jo yhdeksän maalia.


Therese Johaug kukisti Tourin loppunousussa jopa Suomen maajoukkuemiehen - ero kilpasiskoihin kasvoi mykistävän suureksi

iltalehti 10:32 06.01

Lauri Lepistö taipui puoli minuuttia norjalaiselle Tour de Skin viimeisellä 3,4 kilometrillä. Therese Johaug oli naisten sarjassa ylivoimainen Tour de Skin huipentaneessa loppunousussa. Hän kukisti ylämäen osuusajoissa jopa Suomen maajoukkuemiehen Lauri Lepistön. Kun vertailuna käytetään 6,6 kilometrin kohdalla ollutta väliaikapistettä ja 10 kilometrin kohdalla sijainnutta maalia, Johaug kapusi 3,4 kilometrin matkan 16 minuutissa ja 29 sekunnissa.


Lauri Lepistö sprinttikarsinnan nopein suomalainen – myös Iivo Niskanen ja Perttu Hyvärinen erävaiheeseen

iltasanomat 11:11 04.01

Lauantaina Tour de Skillä hiihdetään perinteisen sprintti.


Kaukana kärjestä hiihtelevä suomalaiskonkari pohtii yllättävää kikkaa Tourin seuraavalle etapille: ”Jopa kannattaisi säästellä”

iltalehti 19:25 03.01

Lari Lehtonen hyytyi sijalle 48 perjantaina Tourin etapilla 5/7. Perttu Hyvärinen ja Lauri Lepistö onnistuivat. –?Huonohan tuo tulos on. Kaikkensa tekee ja yrittää, mutta aina ei voi onnistua. Joku ongelma on. Ei tason mukaista ole. Näin pohti sijalle 48 päätynyt Lari Lehtonen Val di Fiemmen 15 kilometrin perinteisen massalähdön jälkeen perjantaina.


Muistatko täynnä draamaa olleen Au pairit Lontoossa -sarjan? Iltalehti selvitti, mitä aikuistuneille tähdille kuuluu

iltalehti 11:33 02.01

Au pairit Lontoossa -ohjelman tähdet elävät nykyään varsin erilaisessa elämäntilanteessa kuin aikoinaan Lontoossa. Iltalehti selvitti, mitä heille kuuluu nyt. Au pairit Lontoossa -sarjaa kuvattiin vuonna 2013. Matkaan lähtivät Hilla-Maria Herttuainen, Mira Lepistö, Jasmiina Ronkainen ja Anna Mattila. Kuvauksista on nyt kuusi vuotta. Kukin naisista on aikuistunut ja löytänyt oman polkunsa. Toisin oli vielä kuusi vuotta sitten. Neljä toisilleen tuntematonta naista suuntasivat Lontooseen, jossa vastassa oli monenlaisia uusia haasteita - ihastumisia vaikeisiin tapauksiin, perheiden erikoisia pyyntöjä ja villiä hostellielämää, kun alkuperäisestä au pair -perheestä piti lähteä muualle.


Campon ylistämään Suomea Kalevi Tuomisen kovaäänisenä kiekon omaan maaliin Wirtanen teki erikoisen

Hot topics