Tässä on Mikko Leppilammen tytär – 14-vuotias Lilia kasvaa kohta isänsä ohi

iltalehti 10:13 18.11

Mikko Leppilampi otti tyttärensä mukaan Tanssii tähtien kanssa -lähetykseen. Juontaja, näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, on monesta ohjelmasta tuttu mies. Tänä syksynä häntä näkee muun muassa sunnuntai-iltaisin kansan rakastamassa Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Leppilampea harvemmin julkisuudessa vilahtaa hänen tyttärensä, Lilia. Lokakuussa 2005 syntyneen Lilian äiti on lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi. Leppilampi ja Vuorisalmi menivät naimisiin kesällä 2005 ja erosivat tammikuussa 2011.


Tässä on Mikko Leppilammen, 41, kuvankaunis tyttöystävä Beata Papp, 24 – saapui kannustamaan Laura Lepistöä TTK-katsomoon

iltalehti 20:07 17.11

Mikko Leppilammen missityttöystävä Beata Papp saapui Tanssii tähtien kanssa -yleisöön Miss Suomi 2018 -kisan finalisti seuraa tällä kaudella tähtitansseja studiossa ensimmäistä kertaa. Juontaja Mikko Leppilammen kanssa seurusteleva kaunotar kertoi kannustavansa Laura Lepistöä.


Mikko Leppilammen kanssa seurusteleva missikaunotar Beata Papp saapui TTK-studioon – paljasti, miksei paria nähdä julkisesti yhdessä

iltasanomat 19:42 17.11

Sille, ettei Mikko Leppilampea ja Beata Pappia olla toistaiseksi nähty yhdessä julkisuudessa, löytyy missikaunottaren mukaan luonnollinen selitys.


Mikko Leppilammen luksuselämän toinen puoli paljastuu tv:ssä – vakavasti sairas Elisa-sisko asuu juontajan luona

iltasanomat 09:54 07.11

Maria Veitola tapaa Yökylässä-sarjassa juontaja Mikko Leppilammen siskon.


Mikko Leppilampi asuu pikkusiskonsa kanssa: Tässä on Elisa!

iltalehti 07:11 07.11

Mikko Leppilampi esittelee Elisa-siskonsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Perhe on paljon esillä, kun toimittaja Maria Veitola vierailee Yökylässä-ohjelmassaan Mikko Leppilammen luona Espoon Westendin-kodissa. Ilmeisin syy on se, että Mikko asuu Elisa-siskonsa kanssa. Aikuisten sisarusten välit ovat selvästi mutkattomat. Siitä kertoo sekin, että Elisa saattoi tarpeen niin vaatiessa vain tarttua puhelimeen ja pyytää veljeltään apua.


Mikko Leppilampi esittelee hulppeaa kotiaan Maria Veitolalle – näyttelijän 16 000 euron kuukausitulot herättävät hämmästystä

iltalehti 12:47 31.10

Mikko Leppilampi asuu unelmiensa kodissa Westendissä pikkusiskonsa kanssa. Ensi viikon Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilammen kotona. Hän asuu hulppeassa asunnossa Espoon Westendissä pikkusiskonsa Elisan kanssa. – Tämä on eka kerta elämässäni, kun käyn Westendissä. Luulin, että täällä asuu vaan rikkaita mummoja ja pappoja, Maria Veitola hehkuttaa heti alkuun.


Mikko Leppilampi vahvistaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tapailevansa missikaunotar Beata Pappia, 24, – ei määrittele suhdetta tarkemmin

iltalehti 11:55 31.10

Mikko Leppilampi avautuu suhteestaan Beata Pappiin. Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan ensi viikolla näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilammen hulppeassa kodissa Espoon Westendissä, jossa hän asuu pikkusiskonsa Elisan kanssa. Maria Veitola utelee mieheltä hänen rakkauselämästään. Näyttelijä paljastaa tapailevansa taitoluistelija ja Miss Suomi 2018 -finalisti Beata Pappia. Leppilammen mukaan hänen suhteensa 24-vuotiaaseen missikaunottareen on rento.


Mikko Leppilampi paljastaa Maria Veitolalle arkensa kustannukset – tarvitsee 16?000 euron palkan kuukaudessa elämiseen

iltasanomat 11:45 31.10

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan ensi viikolla Mikko Leppilammen kotona Espoon Westendissä.


Roope Salmiselta jäätävä kuitti suosikkijuontajalle suorassa lähetyksessä: "Mikko Leppilampi pilasi jälleen…"

mtv 20:58 19.10

Roope Salminen naljaili Mikko Leppilammen kustannuksella.


Vappu Pimiä on kyllästynyt siihen, että ihmiset töräyttävät hänelle mitä vain: ”En minäkään ehdota Alepan kassalle ammatinvaihtoa”

iltalehti 11:50 22.09

Liki kaksikymmentä vuotta juontajan töitä tehnyt Vappu Pimiä ei jaksa vääntää negatiivisten kommentoijien kanssa. Mieluummin hän välittää hyvää mieltä ja viihdettä kotikatsomoihin. Tyttärilleen suosikkijuontaja on äiti eikä vappupimiä. Vappu Pimiä, 41, syöksähtää meikkarin tuoliin aamiaissämpylä ja teemuki kädessään suoraan fustra-treeneistä. Syksyn kiireet ovat alkaneet. Vappua nähdään ruudussa niin Maajussille morsian -juontajana kuin sunnuntaista lähtien myös Tanssii tähtien kanssa -emäntänä Mikko Leppilammen aisaparina. Maajussille morsian maailmalla tulee niin ikään työllistämään Vappua tänä syksynä.


Mikko Leppilammen julkaisema video paljasti puuttuvat etuhampaat – ”Heruux?”

iltalehti 08:38 06.09

Näyttelijä-juontaja sai lopulta uudet hampaat vanhojen tilalle. Juontajana, näyttelijänä ja yrittäjänä tunnettu Mikko Leppilampi, 40, paljastaa suukalustonsa kunnon seuraajilleen Instagramissa. Eilen torstaina julkaistusta videosta näkyy, että Leppilammelta puuttuu kaksi etuhammasta.


Juontaja Tuija Pehkonen suuntaa lomalle kihlattunsa Eero Ettalan kanssa ennen TTK-kautta: ”Osaan nollata ja ladata akkujani”

iltalehti 17:52 28.08

Tuija Pehkonen on innoissaan tulevan Tanssii tähtien kanssa -kauden porukasta. Tuija Pehkonen on juontanut aiemmilla TTK-kausilla Tuija Tähtien kanssa -sivuohjelmaa, jossa hän raotti ohjelman kulisseja ja taustatunnelmia. Tänä vuonna nainen osallistuu varsinaisiin livelähetyksiin Mikko Leppilammen ja Vappu Pimiän kanssa. – Tunnelma on kutkuttavan odottava. Koko porukasta tulee hyvä fiilis: kaikki tsemppaavat toisiaan, ja mukana on myös sopivasti pientä uhittelua, Pehkonen fiilistelee.


Mikko Leppilampi hautasi isoisänsä, 97, - Veikko-papalta tärkeä oppi rohkeudesta ja intohimosta

iltalehti 17:10 16.08

Äskettäin lähes satavuotiaana menehtynyt isoisä oli Mikko Leppilammelle esikuva monessa. Näyttelijä, juontaja ja laulaja Mikko Leppilampi osallistui viime viikonloppuna isoisänsä hautajaisiin Pohjois-Pohjanmaalla. Leppilampi kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä kauniisti isoisästään ja julkaisi myös videon, jolla esiintyi yhdessä isänsä, gospel-laulaja Jukka Leppilammen kanssa siunaustilaisuudessa. Leppilammelle rakas ja läheinen isänisä menehtyi 97-vuotiaana.


Tunnistaisitko tämän komean nuorukaisen? Mikko Leppilampi tallentui vahingossa valokuvaajan kameraan MM-95-kultajuhlissa – löysi kuvan vasta nyt

iltalehti 19:39 12.08

Juontaja sai kuvan käsiinsä vasta 24 vuotta myöhemmin. Harvoin sitä sattuu ottamaan kuvan tulevasta julkisuuden henkilöstä. Näin kuitenkin kävi Mikko Leppilammen isän nykyiselle tuttavalle, joka valokuvasi Leijonien kultajuhlia vuonna 1995. Tuolloin hänellä ei ollut aavistusta, kuka kuvassa edes esiintyi. Nyt 24 vuotta myöhemmin kuva kulkeutui Leppilammelle itselleen. Näyttelijä ja juontaja julkaisi otoksen Instagramissa kertoen saatetekstissä koko kuvan tarinan.


Mikko Leppilampi lapioi hiekat sotaveteraanivaarinsa haudalle: ”Hyvää matkaa, rakas Veska-Pappa!”

iltalehti 11:17 12.08

Mikko Leppilampi esitti pappansa hautajaisissa koskettavan laulun. Näyttelijä Mikko Leppilammen isoisä on kuollut. Mikko kertoo Instagramissaan saattaneensa rakkaan papan haudan lepoon Ylivieskassa. – No nin, Pappa. Löyty sulle hyvä paikka. Just siitä joen puoleisesta nurkasta, jonne Mummi sut toivoikin. Nahkalan vierestä niiden kahden suuren koivun suojassa. Siin on muuten Ala-Leppilammen Mikkokin melkein suoraan vastapäätä. Sankareiden joukkoon pääsit! Mikko kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Mikko Leppilampi laski isoisänsä haudan lepoon – jakoi liikuttavan hetken muistotilaisuudesta

mtv 10:01 12.08

Mikko Leppilampi julkaisi Instagramissa videon, jossa hän laulaa isänsä Jukka Leppilammen säveltämää kappaletta.


Julkkiksia villinneessä "pappafiltterissä" piilee vaara? FaceApp-sovelluksen pelätään luovuttavan tiedot venäläispalvelimille

iltalehti 16:42 18.07

Sovelluksen perustajan mukaan ladattuja tietoja ei myydä kolmansille osapuolille. Lukuisat suomalaisjulkkikset ovat jakaneet itsestään hyvin aidonnäköisiä kuvia vanhuksina. Kyseessä on FaceApp-sovellus, jonka avulla henkilön kasvoja pystyy muokkaamaan uskottavasti. Sovellus on kehittänyt vanhusfiltteriään muutaman vuoden takaisesta, mikä on saanut ihmiset jälleen innostumaan. Alla Anna Puun, Daruden ja Mikko Leppilammen näytteen sovelluksesta.


eduskuntaryhmä valitsi eduskuntaryhmä valitsi Antti Ranskan Alpeilla ”Kenen kautta ministeri

Hot topics