Aviciin menestystarina pohjautuikin huijaukseen - managerin keplottelusta syntyi miljoonasopimus

iltalehti 16:06 18.11

DJ-tähti Aviciin menestystarinan alkutaipaleelle mahtui rahakas huijaus, joka paljastui uutuusohjelmassa. 28-vuotiaana kuolleen Aviciin poismeno järkytti EDM-musiikin ystäviä keväällä 2018. Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, löydettiin kuolleena Omanista. Hän teki menestyksekkään uran tanssimusiikin parissa. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Wake Me Up!, Hey Brother ja Waiting for Love. Aviciin musiikkiura sai lähti kunnolla käyntiin vuonna 2011, jolloin julkaistiin hänen Levels-kappaleensa. Kappale singahti levytyssopimuksen myötä EDM-listojen kärkeen ja valloitti klubit ympäri maailman.


Muistatko vielä Lovexin Theonin? Tienaa nykyään elantonsa puuseppänä - tältä hän näyttää nykyään

iltalehti 14:26 08.11

Lovex-yhtyeen Theon, oikealta nimeltään Torsti Mäkinen, on työskennellyt jo kahdeksan vuotta puuseppänä. Lovexin Theon tunnetaan nykyään paremmin oikealla nimellään Torsti Mäkinen. Muusikko on vaihtanut musiikin huonekalujen ja esineiden suunnitteluun ja valmistamiseen. Hän työskentelee täyspäiväisesti puuseppänä ja nauttii työstään. – Luin yliopistolla aluetiedettä, mutta se ei tuntunut omalta jutulta. Toisena opiskeluvuonna saimme levytyssopimuksen ja opinnot jäivät paussille, Mäkinen kertoo taustastaan.


Laulaja Jesse Kaikuranta, 37, väsyi kesken suurinta suosiotaan – nyt akut on ladattu: ”Nautin jokaisesta hetkestä”

iltalehti 06:58 01.11

Seitsemän vuotta sitten Jesse Kaikurannan esikoisalbumi myi platinaa jo ennen julkaisua, mutta suosionsa huipulla artisti voi koko ajan huonommin. Kun Jesse Kaikuranta vuonna 2012 pääsi The Voice of Finland -ohjelman finaaliin, hän täytti 30 vuotta. Vaikka Jesselle ei tullut voittoa, hän sai levytyssopimuksen Universal Musicilta ja pian alkoi ennen näkemätön pyöritys. Ainutlaatuinen ääni hurmasi muutkin kuin hänen mentorinsa Paula Koivuniemen.


Tunnistaisitko? TVOF-kilpailija Jesse Kaikuranta katosi julkisuudesta: Laihtui ja vaihtoi tukan väriä

iltalehti 06:34 25.10

Jesse Kaikuranta hurmasi The Voice of Finland -ohjelmassa vuonna 2012. Jesse Kaikuranta osallistui vuonna 2012 The Voice of Finland -kisaan. Hän ei voittanut kilpailua, mutta ylsi finaalin asti. Heti kilpailun jälkeen Jesse teki hienon uran. Hän sai levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja radiossa soitettiin jatkuvasti hänen hittejään, kuten Vie mut kotiin, Järjetön rakkaus ja Näytän sulle rannan.


Vankilassa viruva Tekashi 6ix9ine solmi 10 miljoonan levytyssopimuksen

stara 08:00 13.10

Vasikointi vaikuttaa ainakin toistaiseksi kannattaneen kohuräppäri Tekashi 6ix9inen tapauksessa. Rikostovereita


Metrossa laulanut koditon viraalivideolle – saa nyt levytyssopimuksen

stara 08:00 06.10

Internet on täynnä tarinoita, joissa ihmiset ovat saaneet elämänsä mullistavia


Yle: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen

iltalehti 09:56 13.08

Laulaja Isac Elliot on kaikessa hiljaisuudessa solminut kansainvälisen levytyssopimuksen. Asiasta kertoo Yle. Laulaja Isac Elliot niittää mainetta myös kansainvälisesti. Mies on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Asiasta kertoo Yle. Levytyssopimuksen lisäksi Isac Elliot solmi myös managerisopimuksen brittiläisen First Access -yrityksen kanssa. Isac Elliotin asioiden lisäksi manageriyritys hoitaa myös Rita Oran ja Young Thugin asioita. Keikkamyyjää ei vielä ole lyöty lukkoon.


Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Yle: Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen – teinipopparia on brändätty puolitoista vuotta uuteen uskoon poikkeuksellisella tavalla

yle 07:33 13.08

Levy-yhtiöt kävivät Saksassa kisaa suomalaisartistista, jolta ilmestyy uutta musiikkia tällä viikolla.


Natalie Imbruglia julkisti yllätysuutisen: 44-vuotias laulajatähti odottaa esikoistaan – haaveili äitiydestä pitkään

iltasanomat 20:57 25.07

Natalie Imbruglia muistetaan 90-luvun jättihitistään Torn. Tähti paljasti keskiviikkona tehneensä uuden levytyssopimuksen ja odottavansa ensimmäistä lastaan.


Disney-tähti Bella Thornen alastonkuvat hakkeroitiin - julkaisi kostoksi kuvat itse Twitterissä

iltalehti 22:37 17.06

Näyttelijä ja laulaja Bella Thorne päätti pistää hakkereille jauhot suuhun. Näyttelijä, laulaja ja malli Bella Thorne tunnetaan muun muassa Disney-sarjasta Shake It Up. 21-vuotias Thorne on myös poseerannut Voguen ja Ellen kannessa sekä saanut levytyssopimuksen. Lauantaina tähti julkaisi intiimejä kuvia itsestään Twitterissä. Kuvat olivat alun perin päätyneet hakkereiden käsiin, jotka olivat kiristäneen naista uhkaamalla julkaisevansa kuvissa. Mallikaunotar halunnut antaa hakkereille sitä valtaa.


Youtube-tähti Deata luo uraa artistina: ”Suurin unelma olisi päästä vetämään iso keikka”

iltalehti 23:39 25.05

Deatana tunnettu tubettaja Mikael Hertell julkaisee muutaman viikon päästä uuden singlen. Suosikkitubettaja Deata eli Mikael Hertell on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. 23-vuotiaalla Deatalla on yli 300 000 seuraajaa Youtubessa. Hertell tunnettiin aluksi pelivideoistaan, mutta nykyisin hän tekee sisältöä laajasti eri aiheista ja julkaisee myös videoblogeja. Musiikin tekeminen oli Hertellille pitkäaikainen haave. Vuonna 2017 Mikael Hertell solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä ”Ne haluu Deetä” viime vuoden helmikuussa artistinimellä Deata.


ennätys­miehen elämöinti herättää ensihoitoa järjesteli Suomen asiat Thunberg puhuu Davosin tunteita myös suomalais­legendassa tuskin kyykkää, urheilijoita pyydetään vuosia KGBn spesialisti,

Hot topics