Lindsay Lohanin äiti pidätettiin rattijuopumuksesta

stara 13:20 14.01

Näyttelijä Lindsay Lohanin manageriäiti Dina on pidätetty New Yorkissa. Häntä


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 14.01

Näyttelijä Lindsay Lohanin manageriäiti Dina on pidätetty New Yorkissa. Häntä


Lindsay Lohanin äiti pidätettiin kaahailusta – kirosi poliiseille, kieltäytyi yhteistyöstä

iltalehti 01:21 14.01

Lindsay Lohanin äiti Dina Lohan on pidätetty humaltuneena ratista. Näyttelijä Lindsay Lohanin managerinakin työskennellyt Dina Lohan, 57, on pidätetty. Lohanin epäillään törmänneen autollaan toiseen autoon. Tapahtuneen jälkeen Lohanin väitetään paenneen paikalta, jolloin rikkoutuneen auton omistaja jahtasi Lohania pitkin New Yorkia. Lohan on saanut syytteen ainakin ylinopeudesta ja rattijuopumuksesta. Daily Mailin mukaan Dina Lohan ajoi vuoden 2006 Mercedestä. Lohanin kerrotaan kieltäytyneen puhallutuksesta ja joutuneen siksi poliisiasemalle. Poliisi on vahvistanut lehdelle, että Lohan on pidätetty. Poliisin mukaan Lohan kirosi raskaasti poliiseille matkalla poliisiasemalle.


Lindsay Lohan muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin – suunnittelee paluuta valkokankaalle

stara 19:00 05.01

Skandaalinkäryistä ja päihdehuuruista elämäänsä Kreikkaan paennut näyttelijä Lindsay Lohan on


Päihdeongelmien kanssa kamppaillut entinen lapsitähti Lindsay Lohan tekee elämänmuutoksen: "Haluan keskittyä itseeni"

mtv 12:01 04.01

2000-luvun alussa suursuosiossa paistatellut näyttelijätähti on viettänyt hiljaiseloa Omanin pääkaupungissa Masqatissa.


BBC: Britannian parlamentin puhemieheksi nimitettiin yksimielisesti Lindsay Hoyle

iltasanomat 18:03 17.12


Lindsay Lohanin ex-poikaystävä kuollut – omisti legendaarisen ravintolan West Hollywoodissa

stara 13:20 26.11

Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan Pink Taco -ravintolan omistaja Harry


Lindsay Lohanin entinen poikaystävä löydettiin kuolleena 38-vuotiaana

mtv 07:38 25.11

Liikemies Harry Mortonin löysi kuolleena kotoaan miehen pikkuveli. 


Liikemies ja Lindsay Lohanin ex-rakas Harry Morton on kuollut 38-vuotiaana

iltalehti 23:54 24.11

Harry Morton tunnettiin myös Hard Rock Cafe -ketjun perustajan Peter Mortonin poikana. Yhdysvaltalainen liikemies Harry Morton on kuollut 38-vuotiaana, kertovat amerikkalaismediat kuten TMZ. Viihdesivuston mukaan Morton löydettiin lauantaina tajuttomana Beverly Hillsin kodistaan. Paikalle tilattiin lääkintähenkilökuntaa, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Mortonin löysi yksi hänen perheenjäsenistään.


Lindsay Hoyle valittiin Britannian parlamentin uudeksi puhemieheksi

yle 23:26 04.11

Valintaan tarvittiin neljä äänestyskierrosta.


Isä täräytti totuuden Lindsay Lohanin ja Saudi-Arabian kruununprinssin väitetystä suhteesta – luksuslahjoja ja salaisia tapaamisia

iltasanomat 13:04 03.11

Näyttelijä Lindsay Lohanin ja kruununprinssi Muhammed bin Salmanin läheiset välit ovat herättäneet ihmetystä.


Lindsay Lohan juhli New Yorkissa - kuvat kuin 2000-luvun alusta

iltalehti 20:43 22.10

Lapsitähtenä julkisuuteen astellut Lindsay Lohan työskentelee nykyään yrittäjänä. Näyttelijä ja laulaja Lindsay Lohan tuli tunnetuksi Ansa vanhemmille -elokuvan myötä vuonna 1998. Myöhemmin hän näytteli teinielokuvissa Mean Girls ja Perjantai on pahin. Menestystä seurasi raju biletyskausi, jota puitiin jatkuvasti oikeudessa. Lohan pidätettiin esimerkiksi rattijuopumuksesta ja kokaiinin hallussapidosta. Tuoreissa kuvissa Lohan, 33, hymyilee hehkeänä New Yorkissa. Lohan on viettänyt kuukausia Kreikassa hotelleillaan ja myöhemmin Australiassa The Masked Singer -ohjelman kuvauksissa, mutta nyt tie on vienyt jälleen Yhdysvaltoihin.


Nyt kannattaa katsoa: Unelmien poikamiestyttö löytää Sen Oikean!

iltalehti 09:49 25.09

Rachel Lindsay avioitui realityrakkaansa kanssa viime kuussa. Rachel Lindsay lipui viime kuussa alttarille Cancúnissa Meksikossa. Tässä jutussa ei paljasteta häntä siellä odottaneen miehen henkilöllisyyttä, mutta muuta Rachelin rakkausrealityn jälkeistä elämää kyllä käsitellään. Se on ajankohtainen aihe meillä Suomessa, koska Rachelin ja mysteerimiehen rakkaustarina käynnistyy tänään Livillä Unelmien poikamiestyttö -sarjassa.


Lindsay Vonn teki kovan ratkaisun – taustalla kihlaus NHL-tähden kanssa

iltalehti 22:52 24.09

Olympiavoittaja aloittaa uuden luvun elämässään. Syöksylaskun olympiavoittaja ja maailmanmestari Lindsey Vonn on tehnyt itselleen kipeän ratkaisun ja laittanut Coloradon Vailissa sijaitsevan upean talonsa myyntiin. Talolla on paljon tunnearvoa, sillä se on ensimmäinen, jonka Vonn on ostanut itselleen. Talolla on myös rahallista arvoa: People.comin mukaan Vonn pyytää talostaan kuusi miljoonaa dollaria. Vonn on julkaissut Instagranissa kuvan Vailin kodistaan.


Lindsay Lohan teki paluun levytysstudioon – kappaleella tyrmistyttävä nimi

stara 13:20 02.09

Näyttelijä Lindsay Lohanin viimeisimmästä levystä on vierähtänyt 14 vuotta. Nyt


Työkaverit valittavat Lindsay Lohanin mielialavaihteluista: ”Hänestä on kiva raivota”

iltalehti 01:53 13.08

Näyttelijä Lindsay Lohanin paluu televisiomaailmaan ei ole sujunut täysin ilman ongelmia. Lindsay Lohan on uusi tuomari Australian The Masked Singer -ohjelmassa. Lähipiirilähteen mukaan Lohanin uusi työ ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan. The Sydney Morning Heraldin mukaan Lohan on saanut kuvauksissa raivokohtauksia. – Hän rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja seuraavana hän on valmis irtisanomaan sinut. Tietenkään hän ei tarkoita sitä, hänestä on kiva raivota, lähipiirilähde sanoo The Sydney Morning Heraldin mukaan.


Caitlyn Jennerin pojan avioero paljasti erikoisen yksityiskohdan – ei ollutkaan virallisesti naimisissa missään vaiheessa

iltalehti 10:56 08.08

Brody Jenner ja Kaitlynn Carter ehtivät olla avioliitossa vain vuoden. Brody Jenner ja hänen vaimonsa Kaitlynn Carter ovat eronneet vain vuoden naimisissaolon jälkeen. Pari avioitui Indonesiassa Balilla kesäkuussa 2018. Brodyn Isä Caitlyn Jenner ei koskaan osallistunut hääjuhlaan. – Brody Jenner ja Kaitlynn Carter ovat päättäneet erota sovussa, parin edustajat Scott Newman ja Lindsay Maguire tiedottavat People-lehdelle.


etelä­savolaisella hyvät” lausunnot vaikeuttivat kaapin paikan – Kremlin muuriin Liverpool lisäsi mysteerivirus saattaakin vaikenee syystä – totesi pelikaveri

Hot topics