Urheilutoimittajain liiton pitkäaikainen puheenjohtaja on jo varma siitä, kuka valitaan Vuoden urheilijaksi: ”Rutinat ovat aika vähäiset”

iltasanomat 22:43 14.01

Jalkapalloilijoista Jari Litmanen ja Sami Hyypiä on palkittu Vuoden urheilijana Suomessa.


Arvostettu Jari-Pekka Keurulainen palkittiin lopultakin: ”Se on nyt tässä!”

iltalehti 23:50 21.11

Jari Litmanen oli oikea henkilö julkistamaan Captain's Ballin voittajan, Jari-Pekka Keurulaisen. – Tänä vuonna kyseisen palkinnon tulee saamaan henkilö, joka on ollut järisyttävän kauan erilaisissa rooleissa. On onnistumisia, ja tämä syksy on ollut kruunu, Jari Litmanen sanoi. – Hän ollut rakentamassa ja on ollut myös monta kertaa pettymässä.


Teemu Pukilta kaikkien aikojen karsintaesitys! Eremenko junior ja Forssell kalpenevat, Litmanen ei lähelläkään

MTV 10:04 19.11

Teemu Pukin iskemät kymmenen maalia HuuhkajienEM-karsinnoissa on kaikkien aikojen esitys Suomen jalkapallohistoriassa.


Antti Muurisella oli joukkueessaan Jari Litmanen ja Sami Hyypiä – nyt hän kertoo, miksi Markku Kanerva onnistui viemään maajoukkueen arvokisoihin ja hän ei

yle 13:28 16.11

Antti Muurinen valmensi Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta vuosina 2000–2005.


Näkökulma: Teemu Pukki todisti asennemuutoksen - Suomi lähtee voittamaan ratkaisuottelua

iltalehti 11:20 15.11

Huuhkajat ei enää tee kentällä vain parastaan. Joukkue lähtee voittamaan, kirjoittaa Janne Palomäki. Jari Litmanen oli siinä vaiheessa voittanut Mestarien liigan Ajaxissa ja hullaannuttanut sekä Anfield Roadin että Camp Noun kotiyleisöt maaleillaan. Litmanen oli 38-vuotias kaikkien aikojen suomalaispelaaja.


Petteri Sihvosen kolumni: Puolet jakautuvat – Jari Litmanen ja Riku Riski pelasivat jalkapallopoliittisen nollasummapelin

MTV 06:48 12.10

Kun urheilijat ottavat kantaa politiikkaan, siinä ei juurikaan edisty politiikka, ja mikä pahinta, urheilun idea uhrataan väärällä alttarilla urheilulle itselleen vieraiden asioiden tähden, kirjoittaa MTV Uutisten uusi kolumnisti Petteri Sihvonen.


Näkökulma: Miksi teit sen, Litti? Jari Litmasen Qatar-suitsutus oli kierteinen vapaapotku omaan maaliin

MTV 20:47 30.09

Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilija Jari Litmanen suitsutti vuolaasti vuoden 2022 jalkapallon MM-kisaisäntää, olosuhteita ja stadioneita yhdellä stadionilla vierailun perusteella. Virhe.


Kommentti: Jalkapalloväki tyrmäsi harhalaukauksen – mutta Jari Litmanen on vain surullinen sivujuonne isommassa pelissä

iltasanomat 15:32 30.09

Edes Jari Litmanen ei voi erottaa jalkapalloa Qatarin ongelmista. Ylistetyn sankarin puheiden tyrmäys on signaali muutoksesta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Jari Litmanen kommentoi arvostelua herättäneitä Qatar-lausuntojaan – Palloliiton pomo: "Litmasella on yksityishenkilönä oikeus olla mitä mieltä haluaa"

yle 15:12 30.09

Palloliiton puheenjohtajan Ari Lahden mukaan Jari Litmasella on yksityishenkilönä oikeus olla mitä mieltä haluaa.


Jari Litmanen kommentoi Qatar-lausunnoista noussutta hälyä: "Mielipiteet ovat omiani, eivät kenenkään sanelemia"

MTV 13:34 30.09

Jalkapallolegenda Jari Litmanen herätti viikonloppuna kohua myötäilevillä lausunnoillaan koskien Qatarissa pelattavia jalkapallon MM-kisoja. Nyt Litmanen itse on kommentoinut asiaa tiedotteella.


Jari Litmanen kiistää saaneensa rahaa Qatar-lausunnoistaan – ”Mielipiteet ovat omiani, eivät kenenkään sanelemia”

iltalehti 13:02 30.09

Qataria kisaisäntänä ylistävillä kommenteillaan kohun nostattanut Jari Litmanen vastaa kritiikkiin. Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilija Jari Litmanen aiheutti kritiikin tulvan, kun hän kehui ihmisoikeusrikkomuksistaan arvostelua saanutta tulevaa MM-kisaisäntää Qataria turnausjärjestelyistään. Valtavilla maakaasuvarannoillaan rikastunut runsaan 313 000 kansalaisen ja yhteensä 2,3 miljoonan asukkaan arabimaa Qatar järjestää jalkapallon MM-kisat vuonna 2022.


Jari Litmanen vastaa Qatar-kohuun: ”Sananvapauteen kuuluu edelleen se, että saa olla jotain mieltä”

iltasanomat 12:24 30.09

Jari Litmanen joutui myrskyn keskelle kehuttuaan Qataria. Nyt hän kertoo, mitä tarkoitti Qataria koskevilla kommenteillaan.


Näkökulma: Miksi Jari Litmanen ryhtyi qatarilaisten mannekiiniksi? Kuningas kuohitsi itsensä narriksi muutamalla virkkeellä

iltalehti 09:31 30.09

Jari Litmasen sanat Qatarin MM-turnauksen järjestelyistä herättävät kysymyksiä, kirjoittaa Mikko Gynther. Nyt se on viimeistään varmaa. Yleisurheilun MM-kisapaikkakunnalla Qatarin Dohassa on tuskallisen kuuma. Niin kuuma, että pää pehmenee. Mikään muu ei voi selittää Jari Litmasen höpinöitä.


Jari Litmanen hehkuttaa Qatarin jalkapallon MM-kisoja: ”Ei tuota kenellekään pettymystä”

iltalehti 19:26 29.09

Jari Litmanen hehkuttaa kolmen vuoden päässä odottavia Qatarin MM-kisoja järjestelykomitean verkkosivuilla. Turhan monet eivät ole innostuneet Qatarin MM-futisisännyydestä. Esimerkiksi Riku Riski teki vahvan ja näkyvän kannanoton kieltäytymällä viime talvena maajoukkueen Qatarin-matkasta. Jari Litmanen on eri linjalla. Hän esiintyy MM-Qatarin järjestelykomitean verkkosivuilla ja hehkuttaa tulevia kisoja.


Jari Litmanen kehuu jalkapallon MM-turnauksen puitteita Qatarissa –? ”Kukaan ei tule pettymään”

iltasanomat 19:05 29.09

Suomalainen jalkapallosuuruus Jari Litmanen kehuu Qatarin puitteita järjestää onnistuneet miesten jalkapallon MM-kilpailut vuonna 2022.


Jari Litmasen näkemykset Qatarin MM-jalkapallosta tyrmistyttävät – lajilegenda uskoo kritisoitujen kisojen lunastavan odotukset

MTV 16:41 29.09

Suomalainen jalkapallolegenda Jari Litmanen on vieraillut vuoden 2022 jalkapallon MM-kisojen näyttämöllä Qatarissa. Litmanen povaa turnauksesta menestystä kisojen järjestelyistä vastaavan komitean verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa.


Jari Litmasen näkemykset Qatarin MM-jalkapallosta tyrmistyttävät: "Kompakti turnaus on merkittävä etu kaikille"

MTV 16:13 29.09

Suomalainen jalkapallolegenda Jari Litmanen on vieraillut vuoden 2022 jalkapallon MM-kisojen näyttämöllä Qatarissa. Litmanen povaa turnauksesta menestystä.


maksoi 20–40 000 mukaan ohi – Kiinan suurlähetystö

Hot topics