Jari Litmasen kanssa menestystä Ajaxissa niittänyt hollantilaislegenda sai monoa MLS-joukkueesta

yle 09:25 25.07

Pelaajaurallaan Frank de Boer kuului 1990-luvun huippujoukkue Ajaxiin, jossa pelasi myös Jari Litmanen.


Missä suomalaisissa pääsarjaseuroissa Jari Litmanen pelasi ennen siirtymistään Ajaxiin?

iltalehti 05:55 17.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä pelinumero yhdistää Buffalon Jack Eichelia ja Nashvillen Filip Forsbergiä? 2) Kuka edusti peliurallaan peräti kahdeksaa valioliigaseuraa: Crystal Palacea, Blackburnia, Ipswichia, Leicesteria, Evertonia, Charltonia, Wigania ja Wolverhamptonia?


Uutisankkuri Eva Polttila, 74, avoimena tuoreesta rakkaudesta – avoliitto Touko-miehen kanssa: "Kyllä se vähän itsenikin yllätti"

iltalehti 06:26 05.06

Vuoden seurustelleet uutisankkuri Eva Polttila ja valokuvaaja Touko Yrttimaa muuttivat hiljattain saman katon alle. Kansan suosikkikasvo, pitkän uran uutisankkurina tehnyt Eva Polttila palaa juhannuksena ruutuun Ylen juhannusspektaakkelin merkeissä. Vuonna 2009 eläkkeelle jäänyt Polttila nähdään yhtenä Suomalaisen viihteen vuorokauden juontajista. Mukana ovat myös muun muassa Eeva Litmanen, Esko Roine ja Timo Koivusalo. Television konkari lähtee innoissaan mukaan uudenlaiseen ohjelmakokonaisuuteen.


Suosikkiankkuri Eva Polttila yllättää! Palaa juhannuksena televisioon

iltalehti 11:59 28.05

Suomalaisen viihteen vuorokaudessa nähdään klassikko-ohjelmia suosikkihahmojen juontamana. Yle TV2 näyttää juhannuksena lähes vuorokauden mittaisen viihdemaratonin. Juhannusaattoaamusta juhannuspäivän aamuun kestävän Suomalaisen viihteen vuorokauden aikana nähdään Ylen suosikkiohjelmia vuosikymmenten varrelta. Vuorokauden aikana muun muassa Rintamäkeläisten, Velipuolikuun, Fakta homman, Kummelin ja Tuttu jutun tähdet muistelevat ohjelmien lomassa niiden tekemiseen liittyviä muistoja. Ohjelmaa juontavat muun muassa Eeva Litmanen, Esko Roine, Timo Kahilainen, Timo Koivusalo sekä paluun tv-kameroiden eteen tekevä kansansuosikki Eva Polttila. Yli vuosikymmenen eläkkeellä ollut Polttila palaa ruutuun tutussa uutistenlukijan roolissa, mutta aiempaa viihteellisemmällä kulmalla. Polttila tuo eri vuosikymmeniä ja viihteen teemoja läpi käyvään kokonaisuuteen perspektiiviä uutismaisilla katsauksillaan kulloiseenkin ajankohtaan tai teemaan liittyen.


Rakastettu Eva Polttila palaa tv:n uutisankkuriksi juhannuksena – riskiryhmään kuuluminen mietityttää

iltasanomat 08:33 28.05

Yle TV2:ssa nähdään eri vuosikymmenien Ylen suosikkiohjelmia juhannusaaton aamusta juhannuspäivän aamuun. Viihdemaratonia juontavat muun muassa Eeva Litmanen, Esko Roine, Timo Kahilainen ja Timo Koivusalo. Kokonaisuuden kruunaa paluun tv-kameroiden eteen tekevä kansansuosikki Eva Polttila.


Puolisonsa menettänyt Eeva Litmanen, 76, opettelee elämään surun kanssa – karanteenissa pysytteleminen paljasti tilanteen synkän puolen

iltasanomat 11:01 23.05

Näyttelijä Eeva Litmaselle koronakaranteeni ei ole helppo. Nyt suru puolison menetyksestä tuntuu tavallistakin raskaammalta. Mutta on ajassa jotain hyvääkin: Litmanen on huomannut, että näyttelemisen paloa on yhä.


Roy Hodgson käänsi Jari Litmaselle selkänsä maaottelureissun takia – "Olisi ihan kiva, jos rupeaisit tekemään meillekin noita maaleja"

MTV 10:56 15.05

Jalkapalloilun suomalaisikoni Jari Litmanen kertoo joutuneensa päävalmentaja Roy Hodgsonin epäsuosioon olleessaan lontoolaisen Fulhamin miehistössä keväällä 2008. Valioliigassa tuolloin pelannutta Fulhamia valmensi Hodgson, Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja.


Roy Hodgson käänsi Jari Litmaselle selkänsä maaottelureissun takia

MTV 10:56 15.05

Jalkapalloilun suomalaisikoni Jari Litmanen kertoo joutuneensa päävalmentaja Roy Hodgsonin epäsuosioon olleessaan lontoolaisen Fulhamin miehistössä keväällä 2008. Valioliigassa tuolloin pelannutta Fulhamia valmensi Hodgson, Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja.


Valmentajalegenda kommentoi Jari Litmasen koronatartuntaa humoristisesti – "Onneksi hän on yhä nuori"

MTV 07:42 13.05

Jalkapallosuuruus Jari Litmanen paljasti maanantaina saaneensa koronavirustartunnan. Uutinen Litmasen sairastumisesta levisi laajasti ja nyt asiaa on kommentoinut Litmasen entinen hollantilaisvalmentaja Louis van Gaal.


Jalkapallosuuruus Jari Litmasen koronasta: Ei yllättänyt

iltalehti 22:51 12.05

Louis van Gaal ei yllättynyt Jari Litmasen koronavirustartunnasta. Suomen jalkapallolegenda Jari Litmanen, 49, kertoi maanantaina sairastaneensa koronan. ”Kuningas” kertoi, ettei ole koskaan ollut fyysisesti niin huonossa kunnossa. –?Koronan potemisessa meni neljä viikkoa, ja sen jälkeen on ollut nyt pari viikkoa toipumista, Litmanen sanoi Unibetin Kuninkaan puhe -podcastissa.


Jari Litmanen kertoi pahoista oireistaan – Atik Ismail myöntää pelkäävänsä koronaa: ”63-vuotiaana pelkää jo kuolemaa”

iltalehti 14:59 11.05

Jari Litmasen sairastuminen koronaan herättää paljon ajatuksia Atik Ismailissa. –?Jos ajattelee koko kuvaa kevään aikana, niin onhan tämä aika hurja tauti – minun elinaikanani ei ole tällaista ollut, 63-vuotias jalkapallolegenda Atik Ismail sanoo. –?Kun itsekin alkaa olemaan aika ikääntynyt, sitä ajattelee kaikkea.


Jari Litmanen sairastui koronavirukseen: ”Olo oli todella raskas”

stara 13:00 11.05

Jalkapalloilija Jari Litmanen on sairastanut koronaviruksen. Huippukunnossa oleva mies kertoo,


Jari Litmanen, 49, sairastui koronavirukseen: ”Hengen­ahdistusta ja kaikkea mahdollista”

iltasanomat 10:27 11.05

Jari Litmanen perheineen on jo palautumassa taudista. Hän kertoo sairastaneensa neljän viikon ajan.


Jari Litmanen sairastui koronaan: ”En ole koskaan ollut niin huonossa kunnossa”

iltalehti 10:17 11.05

Jari Litmanen, 49, kertoo Unibetin Kuninkaan puhe -podcastissaan sairastaneensa koronan. – Oli kuumetta, päänsärkyä, lihassärkyä, hengenahdistusta ja kaikkea mahdollista. Koronan potemisessa meni neljä viikkoa ja sen jälkeen on ollut nyt pari viikkoa toipumista, Jari Litmanen kertoo Unibetin Kuninkaan puhe -podcastissa. Virossa asuvan Litmasen perheessä koronan sai ensimmäisenä Ly-vaimo.


Unibet: Jari Litmanen paljasti: sairastui koronavirukseen – "En ole ollut koskaan noin huonossa kunnossa"

MTV 10:11 11.05

Jalkapallolegenda Jari Litmanen sai koronavirustartunnan.


Unibet: Jari Litmanen paljasti sairastuneensa koronaan – "En ole ollut koskaan noin huonossa kunnossa"

MTV 10:11 11.05

Suomen kaikkien aikojen legendaarisimpien jalkapalloilijoiden joukkoon kuuluva Jari Litmanen kertoo saaneensa koronavirustartunnan.


Unibet: Jari Litmaselta paljastus – sai koronavirustartunnan

MTV 10:11 11.05

Suomen kaikkien aikojen legendaarisimpien jalkapalloilijoiden joukkoon kuuluva Jari Litmanen kertoo saaneensa koronavirustartunnan.


Jari Litmasen satutarina oli päättyä katkerasti – finaali oli legendalle tuskainen: ”Tuli karmaisevasti mieleen armeijavuosi”

iltalehti 07:07 10.05

Jari Litmasen Ajax valloitti Euroopan 25 vuotta sitten. Se oli kuin suomalainen futissatu. Se oli kuin satua. Jari Litmanen, nuorukainen Lahdesta, hääri uljaan Ajaxin paidassa uudessa ja hienossa Mestarien liigassa.


Nuori Jari Litmanen valitsi Ajaxin – ystävä palaa ratkaiseviin hetkiin: ”Onnistuin!”

iltalehti 11:03 26.04

Harri Kampman seurasi läheltä Jari Litmasen peliuraa. –?Muistan, kun Jari oli PSV:ssä käymässä. Menin sinne käymään, ja Jarin faija Olavi Litmanen oli mukana. Jo edesmennyt herrasmies Bobby Robson valmensi PSV:tä. Kampman esitteli Olavi Litmasen Robsonille.


Hyppää kotimaisen jalkapallon aikamatkalle! Veikkausliigan alkutaivalta värittivät kuumat pudotuspelit, rangaistuspotkuskandaali ja jammaileva Jari Litmanen

yle 08:30 13.04

Veikkausliigan ensimmäinen mestari ratkaistiin pudotuspeleillä, joista ei käänteitä puuttunut. Entiset pelaajat muistelivat takavuosien tapahtumia Yle Urheilulle.


Hot topics