Tässä ovat Putouksen sketsihahmot: ex-jalkapallotähti, virolainen liikemies ja salolainen parturikampaaja – mikä on suosikkisi?

iltasanomat 21:44 18.01

Putouksen seitsemän uutta sketsihahmoa esiteltiin lauantaina MTV:llä.


Tässä ovat Putouksen sketsihahmot: ex-jalkapallotähti, virolainen liikemies ja Salolainen parturikampaaja – mikä on suosikkisi?

iltasanomat 21:44 18.01

Putouksen seitsemän uutta sketsihahmoa esiteltiin lauantaina MTV:llä.


Antin kosinta meni pieleen - Ottaa nyt vahingon takaisin: ”Tahdotko olla vaimoni?”

iltalehti 08:02 18.01

Uusintakosinnassa Antti Ahoa auttavat SuomiLOVE-sarjan tekijät. Upea auringonlasku, sinisenä kimmeltelevä merivesi, jalkojen alla puhtaan valkea hiekka. Voisiko nuoren, rakastuneen parin Kreikan-loma päättyä täydellisemmin kuin romanttiseen kosintaan? Ei varmastikaan. Siitä salolainen, tässä kuussa kolmikymppisiään juhliva Anni Aho ei kuitenkaan tiedä mitään. Hetki polvistumiselle Zakynthoksen saarella olisi ollut mitä parhain, mutta se meni Antti Aholta, nyt 36, sivu suun.


Kati Kelolan kolumni: Väkivalta ei johda voittoon vaan kaikkien häviöön

yle 06:45 15.01

Britannian EU-ero on nostanut Pohjois-Irlannin tilanteen uudelleen esille. Levottomuuksista kertova kirja Say Nothing näyttää, miten vaikea väkivallan traumoja on purkaa.


Lewis Hamilton teki jättimäisen lahjoituksen Australian palojen uhreille: ”En voi muuta kuin surra”

iltalehti 14:48 10.01

Lewis Hamilton on järkyttynyt Australian tilanteesta. F1-kuljettaja Lewis Hamilton on päättänyt kantaa kortensa kekoon ja auttaa Australian maastopalojen uhreja. Maailmanmestari kertoi Instagram-tilillään lahjoittavansa 500 000 dollaria eli noin 450 000 euroa maailman luonnonsäätiön WWF:n Australian järjestölle, Wires Wildlife Rescue -järjestölle ja paikallisille palolaitoksille.


”Saksa on paska maa” – missä kaupungissa järjestettiin MM-kisat, kun Seppo Räty tokaisi näin? Pelaa perjantain 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 10.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Mikä kasvi komeilee Blackburn Roversin logossa? 2) HPK on jäädyttänyt Marko Tuulolan pelinumeron. Mikä se on?


Teemu Rannikon loukkaantuminen himmensi Vilppaan voitonjuhlia

iltasanomat 23:39 05.01

Salolaisjoukkue otti yhdennentoista peräkkäisen kotivoittonsa Korisliigassa.


Teemu Rannikon loukkaantuminen himmensi Vilppaan voitonjuhlia

yle 21:49 05.01

Salolaisjoukkue otti yhdennentoista peräkkäisen kotivoittonsa Korisliigassa.


Lola Odusoga avoimena blogissaan avioeron jälkeisistä vaikeuksistaan: "Nukuin kaksi vuotta pääosin sohvalla"

mtv 12:01 05.01

Ex-missi Lola Odusoga kertoo Apu-lehden blogissaan viime vuosikymmen käänteistään.


Näkökulma: Suomalainen yksilölajien huippu-urheilu olisi kamalaa ilman Iivo Niskasta

iltalehti 09:23 05.01

Mestarihiihtäjä on tällä hetkellä ainoa perinteisen olympiayksilölajin urheilija, joka pystyy säännöllisesti sijoittumaan kolmen kärkeen, kirjoittaa Val di Fiemmestä Santtu Silvennoinen. Kuinka monta palkintopallipaikkaa suomalainen yksilöurheilija on saavuttanut tällä kaudella talviolympialajien maailmancupeissa? Ja nyt ei puhuta lautailuista tai muista lippalakkitouhuista, vaan perinteisemmistä lajeista. Kun kolmasti korokkeelle noussut Iivo Niskanen jätetään pois laskuista, vastaus on yksi.


Palomiesten kauhunhetket tallentuivat videolle – paloauto joutui valtavaan liekkimereen Australiassa

iltasanomat 09:50 02.01

Uuden Etelä-Walesin palolaitoksen palomiehet joutuivat pelottavaan tilanteeseen, kun maastopalon rintama saavutti heidän autonsa.


Lola Odusoga avautuu avioerostaan Apu-lehden blogissa – putosi tyhjän päälle eikä omistanut pariin vuoteen edes sänkyä

iltasanomat 21:12 01.01

Lola Odusogan avioliitto päättyi vuonna 2015, kun hän haki eroa ex-puolisostaan. Nykyään vuoden 1996 Miss Suomi on onnellisesti parisuhteessa.


Lola Odusoga Apu-lehden blogissa avoimena avioerostaan: ”Kaikki asiat eivät vain voi säilyä ennallaan”

iltalehti 20:40 01.01

Lola Odusoga kertoo Apu-lehden blogissaan ajatuksistaan koskien taannoista avioeroaan. Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoo tuoreessa Apu-lehden blogitekstissään avoimesti käänteistään, joita hän on 2010-luvun aikana kokenut. Hän ottaa puheeksi myös taannoisen eroon päättyneeen avioliittonsa. Lola oli naimisissa Jarkko Wallinkosken kanssa vuodesta 2005. Pariskunta oli naimisissa kymmenen vuotta, ja pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Lola puhuu ex-miehestään ystävälliseen sävyyn kirjoituksessaan. Hän kuvaa suhdettaan lastensa isään ainutlaatuiseksi ja kertoo olevansa kiitollinen kuluneista, yhteisistä vuosista.


Röyhkeät varkaat veivät salolais­miehen kodista 43-tuumaisen television keskellä päivää

iltasanomat 13:38 31.12

Talon omistaja tuli rikospaikalle vain vähän teon jälkeen.


Lintutieteellinen yhdistys: Ilotulitukset Helsingin Töölönlahdella kiellettävä – räiskettä säikkyvät linnut säntäilevät voimalinjoihin

yle 16:00 30.12

Säikähtäessään linnut saattavat törmätä rautatieliikenteen voimajohtoihin, jotka sijaitsevat Töölölahden ja Eläintarhanlahden välissä.


Hiihdon kuninkuuskilpailun Mikki Hiiri -palkintorahat hämmentävät tähtiä: ”Herrojen metkuja”

iltalehti 13:18 28.12

Tour de Skin palkintorahat eivät ole kasvaneet. Historian ensimmäisestä Keski-Euroopan hiihtokiertueesta ollaan tultu alas 54 000 euroa. Hiihdon tämän kauden kuninkuuskilpailu Tour de Ski on palkintorahoiltaan moneen muuhun kivenkovaan yksilölajin kärkitapahtumaan verrattuna Mikki Hiiri -osastoa. –?Se on niitä herrojen metkuja. Voisihan rahaa olla enemmänkin, etenkin tällä kaudella, kun ei ole arvokisoja, Venäjän tähtihiihtäjä Sergei Ustjugov kommentoi.


VR ja HKL pohtivat kannattaisiko joukkoliikennevälineisiin asentaa kaamosväsymystä vähentäviä kirkasvalolaitteita

yle 09:29 27.12

Tutkimusten mukaan lähes kolmasosalle väestöstä pimeä aika aiheuttaa runsaasti väsymyksen oireita.


Kilpikonna sytytti kotitalonsa palamaan Britanniassa – ”Saattaa näyttää äkäiseltä, mutta tämä on sen onnenpäivä”

iltasanomat 20:25 26.12

45-vuotiaan kilpikonnan joulupäivänä pelastanut Essexin palolaitos muistutti tiedotteessaan palovaroittimien tärkeydestä.


Kommentti: Yksilölajien vuosi 2019 oli niin surkea, että Vuoden urheilijaksi on vain yksi vaihtoehto

iltasanomat 07:08 24.12

Yksilölajien puolella vuosi 2019 oli niin surkea, että minkäänlaista haastajaa Teemu Pukille ei siltä rintamalta ole näköpiirissä, Vuoden urheilijan valintaa pohjustava Pekka Holopainen kirjoittaa.


Remontilla rahoiksi -fanit bongasivat epäloogisuuksia: Ovatko tiedot väärin?

iltalehti 05:30 20.12

Meillä pyörii remonttirealityn 11. tuotantokausi, joka on numeroitu Australiassa 13. kaudeksi. Kun australialaiset katselivat Remontilla rahoiksi -realitya pari vuotta sitten, heille esitettiin 13. tuotantokausi. Meillä tismalleen samat jaksot samoilla kilpailijoilla on kuitenkin merkitty 11. kaudeksi. Miksi? Tämä kysymys on esitetty Pöllölaakson asiakaspalvelijoille lukuisia kertoja. Sarjan fanit haluavat toistuvasti tietää, mistä epäloogisuus johtuu. Ettei vain olisi käynyt niin, että Avalla olisi sössitty ja ohjelmatiedot olisivat yksinkertaisesti väärin?


eivät hevin unohdu iski kanadalaiskaupunkiin Lumikaaos pitää nollata" sekuntipalkan yksi kuollut, kaksi

Hot topics