Näkökulma: JVG:tä on kuunneltu Spotifyssa kauemmin kuin nykyinen ajanlasku on ollut käytössä – ja se tiivistää kaiken musiikinkuuntelusta

iltalehti 14:20 14.12

JVG:n järjettömälle suosiolle ei näytä tulevan rajoja vastaan, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. Spotify julkaisi tiistaina listan 2010-luvun kuunnelluimmista artisteista Suomessa. Vuosikymmenen kuunnelluin artisti on Cheek, jonka musiikkia on kuunneltu Spotifyssa jotain 350 ja 400 miljoonan kuuntelukerran välillä.


Valmentaja rakastui Liverpooliin - aikoo nyt pudottaa suosikkinsa Mestarien liigasta

iltalehti 16:27 10.12

Liverpool on 90 minuutin päässä Mestarien liiga -katastrofista. Salzburgin tulisieluinen jenkkikoutsi Jesse Marsch rakastaa Liverpoolia. Tunneside syttyi, kun hän kouluikäisenä pääsi vierailemaan Anfield Roadilla. Kentälle juoksivat John Barnes, Peter Beardsley, Steve McMahon, – ja Marschin sydän oli varattu.


”Kaksi kertaa luin kirjeen ja mietin, onko tämä totta” – Huuhkajien huoltajalegenda Gunnar Yliharju haluaa edustaa Linnassa koko ammattikuntaansa

iltasanomat 12:37 06.12

Gunnar Yliharju astelee perjantaina Linnan juhliin.


JVG on ykkönen! Spotify julkaisi kuunnelluimmat artistit - maailman kakkonen vain 17-vuotias tulokas

iltalehti 15:39 04.12

Suomalaiset Spotify-kuuntelijat pitävät rapista. Spotifyn vuoden kuunnelluimpien artistien listalla ykköspaikkaa pitää hallussaan JVG. JVG on ykkönen sekä biisilistalla että kuunnelluimpien artistien ykkönen. Maailmalla kuunnelluin artisti on Post Malone yli 6,5 miljardilla kuuntelukerralla. Kakkossijalla on vasta 17-vuotias Billie Eilish.


Hurja pommi: HIFK:n ihmiskuula teloi Kärppien maajoukkuetähden ulos pelistä

MTV 21:56 29.11

HIFK:n romuluinen Micke-Max Åsten teloi Kärppien Michal Kristofin jääkiekon SM-liigassa.


Mitä ihmettä? Last Christmas ei olekaan Spotifyn kuunnelluin joululaulu - tässä suomalaisten top 15

iltalehti 16:19 23.11

Suomalaisten Spotify-kuuntelijoiden suosikkijoululaulu on Mariah Careyn kappale. Jotkut ihmiset pitävät joululauluista, toiset taas eivät voi niitä sietää. Musiikkipalvelu Spotify on listannut suomalaisten kuuntelijoiden suosikkikappaleet. Koska jouluun on vielä kuukausi aikaa, on listaus tehty loka-joulukuussa 2018. Ykkösenä ei suinkaan ole Wham! -yhtyeen Last Christmas, se on kakkospaikalla. Kuunnelluin joululaulu vuosi sitten oli Mariah Careyn All I Want for Christmas Is You. Kappale on julkaistu 25 vuotta sitten, joulukuussa 1994.


Espanjassa koulunsa keskeyttäneiden määrä on EU:n korkein – Ruoka ja rap palauttivat Cristinan opiskeluinnon

yle 07:05 23.11

Espanjan koulutusjärjestelmä on monille oppilaille liian joustamaton. Siksi koulu jää usein kesken.


Espanjassa koulupudokkaiden määrä on EU:n korkein – Ruoka ja rap palauttivat Cristinan opiskeluinnon

yle 07:05 23.11

Espanjan koulutusjärjestelmä on monille oppilaille liian joustamaton. Siksi koulu jää usein kesken.


Liiga-pestiin yhdistetty Risto Dufva veistelee huhusta: ”Minäkin luin sen – eikös Sportilla ole peli huomenna?”

MTV 21:23 21.11

Jääkiekon SM-liigan viimeisellä sijalla olevan Vaasan Sportin uuden päävalmentajan paikalle huhuttu Risto Dufva ei suunnittele astumista joukkueen vaihtopenkin taakse – ainakaan perjantain kierroksella.


Therese Johaugin temppu loksautti joukkuekaverin leuat: ”Miten hän pystyy tuohon ilman kunnollista tekniikkaa?”

iltalehti 18:47 21.11

Norjalaishiihtäjän mukaan Johaugilla olisi mahdollisuus juosta vieläkin kovempaa. Therese Johaugin yleisurheiluinto puhutti viime kesänä. Norjan tähtihiihtäjä juoksi Norjan mestaruuteen 10 000 metrillä. Voittoaika oli huima 32.20,86. Sillä ajalla hän oli koko Euroopan tilaston 14. paras juoksija matkalla.


HPK:n romuluinen sentteri on pysynyt pois jäähyboksista ? "Nyt pystyn pelaamaan enemmän selkäytimestä"

jatkoaika.com 22:23 14.11

Kuluneelle kaudelle HPK:hon saapunut Tommi Tikka ja valmentaja Antti Miettinen arvioivat runkosarjan ensimmäisen kolmanneksen plussia ja miinuksia.


Lotta Backlundin postiluukkuun kilahti mieluinen kirje: sai kutsun Linnan juhliin – ”Tänä vuonna kutsu ei hukkunutkaan postissa!”

iltasanomat 10:48 10.11

Koomikkoja kokoomuksen kansanedustajaehdokas Lotta Backlund paljastaa Instagramissa saaneensa kutsun Linnan juhliin.


Muistatko vielä Lovexin Theonin? Tienaa nykyään elantonsa puuseppänä - tältä hän näyttää nykyään

iltalehti 14:26 08.11

Lovex-yhtyeen Theon, oikealta nimeltään Torsti Mäkinen, on työskennellyt jo kahdeksan vuotta puuseppänä. Lovexin Theon tunnetaan nykyään paremmin oikealla nimellään Torsti Mäkinen. Muusikko on vaihtanut musiikin huonekalujen ja esineiden suunnitteluun ja valmistamiseen. Hän työskentelee täyspäiväisesti puuseppänä ja nauttii työstään. – Luin yliopistolla aluetiedettä, mutta se ei tuntunut omalta jutulta. Toisena opiskeluvuonna saimme levytyssopimuksen ja opinnot jäivät paussille, Mäkinen kertoo taustastaan.


Tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat julki – voittajan valitsee Sixten Korkman

iltalehti 10:40 06.11

Tietokirjallisuuden Finlandian voittaja kuittaa 30?000 euroa. Tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnosta kilpailee kuusi teosta. Ehdokaskirjoissa käsitellään niin yhteiskuntaa, ajankohtaisia aiheita kuin historiaakin. Tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat löydät perusteluineen tämän jutun lopusta.


Nainen omisti elämänsä biljardille: "Minulla ei ole aviomiestä eikä perhettä, mutta minulla on biljardi"

yle 18:24 04.11

Pietarilainen 33-vuotias Olga Milovanova on pyhittänyt elämänsä biljardille. Suomeen oppilaidensa kanssa leireilemään tullut lajinsa huippu on myös tulisieluinen valmentaja.


Entinen Stratovarius-kitaristi Timo Tolkki katuu lavastettua puukotustaan, valvoo yöt ja tekee rokkioopperaa Jeesuksesta: ”Mä olen Suomirokin hulluin mies”

iltasanomat 17:26 02.11

Yli kymmenen vuotta sitten Stratovariuksen jättänyt kitaravirtuoosi Timo Tolkki on aktivoitunut jälleen. Ensi keväänä tulee levy.


Liisa Selänne salasi kohtalokkaan leikkauksen pojaltaan – Teemu muistelee kirjassa elämänsä karmeinta puhelua: ”Kuulin ääniviestin, Paavo itki”

iltalehti 20:12 01.11

Teemu Selänne kertoo uudessa englanninkielisessä elämäkertateoksessaan elämänsä karmeimmasta päivästä toukokuussa 2018, päivästä jolloin hänen rakas Liisa-äitinsä kuoli. Teemu Selänne oli pelaamassa golfia Palm Springsissä ystäviensä kanssa. Seurueeseen kuuluin muun muassa Stanley Cup -voittaja, Colorado Avalanchen nykyinen GM Joe Sakic. Herätessään aamulla Selänne huomasi saaneensa kaksosveljeltään Paavolta teksti- ja ääniviestin matkapuhelimeensa.


Love Islandin tavoitelluin mies jätti villan – Oliver aikoo kohdata suhdesopallaan kohauttaneen Nean palattuaan kotiin: "Haluan vieläkin selvittää asiat"

mtv 22:15 08.10

Love Island Suomi -Oliver joutui jättämään rakkauden saaren taakseen. 


Puskaradio Espoon ylläpitäminen on Pamela Karhuselle mieluinen harrastus, mutta tuntemattomien lähettämiä viestejä hän ei enää avaa

iltasanomat 08:10 07.10

Facebookin paikallisryhmistä on tullut tärkeä osa alueen asukkaiden yhteydenpitoa.


hyllytti juttusarja alkaa – kuvartelematon Pekka Virta sataa mainetta terroristijärjestön oppeja lapsilleen Tulikuumaa vettä pulppuaa

Hot topics