Pekka Pouta ei noussutkaan tuloillaan meteorologien ykköseksi – Markus Mäntykangas kiilasi ohi

iltalehti 22:33 04.11

1990-luvun alkupuolelta lähtien televisiossa näkynyt leppoisa säämies Pekka Pouta tahkoi messevät tulot sääkarttojen äärellä. Myös muut meteorologit tienasivat sievoisesti. MTV3:n ja Forecan meteorologina työskentelevä Pekka Pouta tienasi viime vuonna 79 036 euroa. Hän oli mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa samana vuonna. Viisikymppistensä korvilla Pouta muisteli uraansa meteorologina pitkässä haastattelussa.


Matti Nykäsen Eveliina-tytär avoimena rankasta lapsuudestaan: ”Isä yritti tulla ovesta läpi”

iltalehti 05:03 01.11

Eveliina Mäntykangas, 29, koki lapsuudessaan rankkaa koulukiusaamista isänsä nimen takia. Hän joutui jo nuorena todistamaan, että Matti Nykäsessä oli kaksi puolta. Eveliina Mäntykangas, 29, on kuullut koko lapsuutensa siitä, että hän on Matti Nykäsen tytär. Isän elämää tuli seurattua lööppien kautta, ja koulussa sukulaissuhteesta kiusattiin päivittäin. Isässä oli hyvää huumoritajuisuus, hyväntahtoisuus ja heittäytymiskyky. Nämä puolet tulivat esille, kun Matti oli selvin päin. Humalassa tuli esille toisenlainen puoli.


Me Naiset: Matti Nykäsen Eveliina-tytär joutui koulukiusatuksi isänsä vuoksi: "Ihmiset saivat minut häpeämään omaa isääni"

mtv 10:02 11.07

Eveliina Mäntykangas muistelee isäänsä tuoreessa haastattelussa.


Me Naiset: Matti Nykäsen tytär Eveliina joutui kiusatuksi isänsä takia: ”Isä ei koskaan pystynyt olemaan minulle sellainen isä, jota tarvitsin”

iltalehti 08:39 11.07

Eveliina Mäntykangas kertoo Me Naisten haastattelussa, että tapasi isäänsä vain harvoin. Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas, 29, muistelee isäänsä Me Naisten harvinaisessa haastattelussa. Mäkihyppylegendan kuolema järkytti suomalaisia helmikuussa. Eveliina kertoo haastattelussa, että tapasi isäänsä vain harvoin. Hän oli 2-vuotias, kun äiti Pia Mäntykankaan ja moninkertaisen olympiavoittajan avioliitto kariutui vuonna 1991. Viimeisen kerran hän tapasi isänsä syksyllä 2018.


37 kertaa – happojärveä” näkyy jatkossakin Sanoman nyt 81, valmistelut palaajien varalta ovat

Hot topics