Mikä oli Jari Kurrin uran viimeinen NHL-seura?

iltalehti 05:55 10.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuinka monta tähteä on Saksan jalkapallomaajoukkueen pelipaidassa logon yläpuolella? 2) Mikä on MLB-seura Arizona Diamondbacksin kotikaupunki?


Mikä MLB-seura isännöi Target Fieldia Minneapolisin kaupungissa?

iltalehti 05:55 08.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka argentiinalaispelaaja voitti neljä Grand Slam -turnausta 1970-luvun lopussa? 2) Minkä seuran koti on vuoden 1989 suuronnettomuudesta muistettava Hillsborough?


Miten voi käydä näin huono tuuri? 155 miljoonan dollarin tähti sai pallon pelottavalla tavalla päähänsä – tuskan voi aistia videolta

iltalehti 07:26 06.07

New York Yankeesin harjoituksissa sattui pelästyttävä tilanne. Perinteikkään MLB-seura New York Yankeesin syöttäjä Masahiro Tanaka koki pelottavia hetkiä, kun hän sai Giancarlo Stantonin lyömän pallon kovalla vauhdilla suoraan päähänsä. Japanilaissyöttäjän tapaturma sattui Yankeesin harjoituksissa lauantaina iltapäivällä. Hetken puhaltelun jälkeen Tanaka pystyi kävelemään kentältä pois omin jaloin.


Mikä MLB-seura isännöi Angel Stadium of Anaheimia?

iltalehti 05:55 06.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Uruguay voitti kaikkien aikojen ensimmäisen jalkapallon MM-kullan vuonna 1930. Minkä maan se löi finaalissa osumin 4–2? 2) Mikä pelinumero yhdistää Chicagon Alex DeBrincatia ja Pittsburghin Patrick Marleauta?


Kenen suomalaisen kovana kilpakumppanina Attila Czene muistetaan?

iltalehti 05:55 03.07

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä numeron Porin Ässät on jäädyttänyt Arto Javanaisen kunniaksi? 2) Mistä kalifornialaiskaupungista tulee MLB-seura Padres?


Mikä talli vei Belgian GP:n voiton viidesti putkeen 1987–91?

iltalehti 05:55 06.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Minkä numeron TPS on jäädyttänyt Reijo Leppäsen kunniaksi? 2) Teksasista tulee kaksi MLB-seuraa: Houston Astros ja mikä?


Uskomattoman härski huijaus paljastui – mestarijoukkueelle mätkäistiin todella rajut rangaistukset

iltalehti 22:20 14.01

MLB-seura Houston Astros sai jättimäiset sanktiot, kun törkeä huijaus paljastui. Houston Astrosin voitti vuonna 2017 historiansa ensimmäisen World Seriesin epärehellisillä keinoilla. Seuran ex-pelaaja Mike Fiers paljasti joukkueensa onkineen vastustajan taktiikoita laittomin keinoin. Astrosin video-osasto oli selvittänyt, mitä vastustajan siepparin merkit tarkoittavat. Tiedot välitettiin vaihtopenkille puhelimella, minkä jälkeen Astros-pelurit koputtivat roskakoria kertoakseen lyöjälle, minkälainen syöttö olisi tulossa.


Hot topics