Naisleijonien kärkihyökkääjä törmäsi rajusti päin laitaa ennen joulua – vamma pysyi mysteerinä kolme viikkoa: "Henkisesti se ei ollut helpointa aikaa"

yle 20:46 24.01

Ruotsin pääsarjassa Luulajassa pelaava Noora Tulus uskoo, että hän kuntoutuu maalis-huhtikuussa pelattaviin MM-kisoihin mennessä.


Uransa lopettanut David Söderberg kertoo, miten moukari lensi päälle 75 metrin 16 vuotta peräkkäin: "Vähän hulluutta pitää olla mukana"

yle 12:46 16.01

Moukarinheittäjä David Söderbergin uran kohokohdat osuivat Pekingin MM-kisoihin ja Rion olympialaisiin.


Nuorten MM-kisoissa loukkaantuneelle Rasmus Kuparille paha takaisku – koko kausi ohi

MTV 11:23 08.01

Nuorten Leijonien ykkössentterinä vuodenvaihteen MM-kisoihin lähteneen Rasmus Kuparin kausi päättyi ikävään polvivammaan.


Suomen ampumahiihdon lupaus joutui pitkälle sairauslomalle – myös miesten kärkitekijä sivussa

iltalehti 21:15 06.01

Venla Lehtonen kärsii sitkeistä terveysmurheista. Myös Olli Hiidensalo on sivussa maailmancupista. Suomen ampumahiihdon lupaus Venla Lehtonen on joutunut pitkälle sairauslomalle. –?Hänellä on ollut pitkään sairastelua, eikä hän ole pystynyt kunnolla harjoittelemaan. Yritetään saada Venla kuntoon Anterselvan MM-kisoihin mennessä, Suomen maajoukkueen päävalmentaja Jonne Kähkönen kertoo.


Lohkot selvillä – Nuorille Leijonille yksi supervastus seuraaviin MM-kisoihin

MTV 23:19 05.01

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisat saatiin pakettiin Tshekissä sunnuntaina. Samalla selvisi se, millaiset alkulohkot ensi vuoden kisoissa nähdään.


Nuorilla Leijonilla hampaita myöden kaikki pelissä – Eemil Erholtz maksoi hintaa: ”Kovaa saa pelata, mutta ei noin”

iltasanomat 23:14 03.01

Eemil Erholtzin MM-kisoihin kuului vierailu hammaslääkärissä.


Ruotsin tähtihiihtäjä romahti huipulta – asiantuntijalta suorat sanat: ”Nyt ollaan ylitetty raja”

iltalehti 17:56 03.01

Moninkertainen arvokisavoittaja Charlotte Kalla ei ole entisellään. Nainen on ymmällään murheista, asiantuntija Toni Roponen kertoo taustat. Ruotsin tähtihiihtäjä Charlotte Kalla, 32, on pudonnut tylysti huipulta. –?Olen taistellut pitkään huonoa kuntoa vastaan. Viime kaudella joulun aikaa minulla oli flunssa. Sen jälkeen oli vaikea päästä kuntoon. Sain homman jollain tavalla haltuun MM-kisoihin ja etenkin voittamaamme viestiin, mutta taas toukokuusta alkaen olen paininut huonon vireen kanssa, Kalla kertoo.


USA:n nuorten MM-joukkueen kapteenilla erikoinen tausta – ”Näin kuvia isästä Ruotsin maajoukkuepaidassa”

iltasanomat 14:05 25.12

Ruotsalaislegenda Kjell Samuelssonin poika johtaa kapteenina USA:n nuorten MM-kisoihin.


Suomalainen nuori jääkiekkotähti ei häpeä, vaikka NHL:n ovi ei heti avautunutkaan: "Moni suomalainenkaan ei tiedä, miten kova sarja AHL on"

yle 09:13 25.12

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuva Rasmus Kupari tuli Yhdysvalloista kotiseudulleen Kotkaan katsomaan uusimman Star Wars -elokuvan.


Raimo Helminen hämmästeli kovaa vaatimustasoa Nuorten Leijonien MM-kenraalissa – kokoonpano tiivistyi

MTV 22:28 23.12

Nuorten Leijonien päävalmentaja Raimo Helminen kommentoi hyvin rehellisesti MM-kisoihin valmistavaa harjoitusottelua Kanadaa vastaan. 


YLE: Suomi joutuu alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin ilman HIFK:n superlupausta Anton Lundellia

jatkoaika.com 20:44 23.12

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue sai kesken Kanada-harjoitusottelun vahvistuksen HIFK-hyökkääjän tilanteesta. Vammasta tervehtyminen ei edennyt toivotulla tavalla ja näin Anton Lundell ei matkusta Tšekkiin.


YLE: Suomi joutuu alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin ilman HIFK:n superlupausta Anton Lundellia

jatkoaika.com 20:44 23.12

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue sai kesken Kanada-harjoitusottelun vahvistuksen HIFK-hyökkääjän tilanteesta. Vammasta tervehtyminen ei edennyt toivotulla tavalla ja näin Anton Lundell ei matkusta Tšekkiin.


Yle: Nuorille Leijonille huonoja uutisia – huippulupaus jää sivuun MM-kisoista

MTV 20:29 23.12

Yle kertoi kesken Suomen ja Kanadan harjoitusottelun, että HIFK:n Anton Lundell ei saavu Nuorten Leijonien avuksi Tshekin MM-kisoihin. 


Yle: Nuorille Leijonille huonoja uutisia – huippulupaus Anton Lundell jää sivuun MM-kisoista

MTV 20:29 23.12

Yle kertoi kesken Suomen ja Kanadan harjoitusottelun, että HIFK:n Anton Lundell ei saavu Nuorten Leijonien avuksi Tshekin MM-kisoihin. 


Video: Nuorten Leijonien matkanteko ja leirielämä Tshekissä on hersyvää katsottavaa – "Brno? Yeah!"

yle 17:17 22.12

Yle Urheilu hyppäsi Nuorten Leijonien matkaan ja seurasi, miten joukkue valmistautuu Tshekissä pelattaviin MM-kisoihin.


Kanadan MM-joukkue selvillä – jättää Nuoret Leijonat selvästi jälkeensä ainakin yhdessä asiassa

MTV 11:24 22.12

Kanada saa jalkeille nuorten MM-kisoihin kovan joukkueen, jossa pelaa kymmenen ykköskierroksen varausta. 


Nuorten MM-jääkiekon suosikki julkisti kivikovan joukkueen – mukana kymmenen ensimmäisen kierroksen varausta

yle 21:24 21.12

Peräti 17 jääkiekon nuorten maailmanmestaruutta napannut Kanada nimesi joukkueensa viiden päivän päästä alkaviin Tshekin MM-kisoihin.


Ilveksen nuori hyökkääjätaikuri vaikuttavassa lyönnissä MM-kisojen alla – Nuoret Leijonat valmiina puolustamaan maailmanmestaruutta

MTV 20:36 21.12

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue pöyhi Saksan maalein 6-1, kun joukkue valmistautuu tapaninpäivänä Tshekissä alkaviin MM-kisoihin.


Nuorten Leijonien kapteenisto nimettiin – Ilveksen NHL-huippulupaus saa C:n rintaansa

iltalehti 13:03 21.12

Lassi Thomson toimii Suomen kapteenina nuorten MM-kisoissa. Nuorten Leijonien kapteenisto pian alkaviin MM-kisoihin on valittu. Kapteenin C-kirjaimen saa rintaansa Lassi Thomson, Ilveksen liigapakki ja Ottawa Senatorsin viime kesän ykköskierroksen varaus. 19-vuotias Thomson on pelannut tällä kaudella tupsukorvissa 23 ottelua tehopistein 6+4=10. Vastuuta on kertynyt mukavasti, keskimäärin 15 minuuttia per peli.


Nuoret Leijonat valitsi kapteenistonsa ? Ilveksen Lassi Thomsonille C-kirjain rintaan

jatkoaika.com 12:56 21.12

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeniksi vuodenvaihteen MM-kisoihin on valittu puolustaja Lassi Thomson. Varakapteenin A-kirjaimet saavat puolustaja Toni Utunen sekä hyökkääjä Rasmus Kupari.


olla tosi omistajalle puukotti työntekijää, Pääkirjoitus Viruspaniikkia särkylääkkeitä välttääkseen terveystarkastuksen tuloksena viisi Tuohimaa ? HIFK välttääkseen terveystarkastuksen

Hot topics