Jukka Jalonen lyö jäitä hattuun Kaapo Kakko -ihmettelijöille – "Tietenkin hän tarvitsee vähän apua"

MTV 06:32 30.10

Viime kevään MM-kisoissa Kaapo Kakko juhli maailmanmestaruutta Jukka Jalosen valmennuksen alaisuudessa. Alkusyksyn aikana Kakko on kohdannut isoja vaikeuksia NHL-seura New York Rangersin riveissä. Leijonien päävalmentaja Jalonen rauhoittelee nuoren hyökkääjän ympärillä pyörivää keskustelua.


Uran toinen MM-mitali varma – Mira Potkonen jyrää vakuuttavasti!

MTV 14:41 10.10

Nyrkkeilijä Mira Potkonen eteni Venäjän Ulan-Udessa järjestettävissä MM-kisoissa alle 60-kiloisten sarjan välieriin ja varmisti MM-mitalin.


Mitä Saksan keihästähdelle tapahtui? Olympiavoittajalta surkeaa räpellystä MM-karsinnassa – Röhler antoi selityksensä

MTV 07:07 06.10

Siinä missä Saksan Johannes Vetter kiskaisi keihäänheiton karsinnassa Dohan MM-kisoissa heti ensimmäisellään 89,35, maanmiehillä Andreas Hofmannilla ja Thomas Röhlerillä ei ollut mitään asiaa sunnuntain finaaliin. Surkeimmin meni Röhlerillä, joka jäi 23:nneksi tuloksella 79,23.


Annimari Kortteella uransa suurin jännitys – SE-nainen lataa: "En ole ajatellut, että olisi mitään mahiksia päästä finaaliin"

MTV 18:53 05.10

100 metrin aitajuoksun välieriin Dohan MM-kisoissa tikannut Annimari Korte aitoo rennoin mielin. Hän ei ole sanojensa mukaan ajatellut itsellään olevan mitään mahdollisuuksia loppukilpailuun.


Kaikkien aikojen kovin MM-finaali! Venäläismestari vaiensi yhdysvaltalaistähden raivokkaat tuuletukset

MTV 22:55 29.09

Yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa käytiin sunnuntaina kaikkien aikojen kovatasoisin naisten seiväshypyn kilpailu. Maailmanmestaruuden otti venäläinen Anzhelika Sidorova. 


Maija ei uskaltanut hypätä leikkimökin katolta, naapurissa asunut pikku-Mörkö auttoi alas – Leijona-kapteeni ja Lempäälän lempeä jätti on ollut sankari jo pojasta asti: "Ei voisi löytyä parempaa tyyppiä"

MTV 09:32 28.05

Suomen ja "Mörkö" Marko Anttilan kultainen menestys MM-kisoissa sai Forssan kaupunginvaltuutetun Maija Krannin jakamaan hienon muiston nykyisestä Leijonat-kapteenista. 


"Hän oli minulle sankari jo lapsuudessa" – sydämellinen tarina nuoresta "Mörkö-Marko" Anttilasta kiteyttää lempeän Leijonat-kapteenin suosion

MTV 06:01 28.05

Suomen ja "Mörkö" Marko Anttilan kultainen menestys MM-kisoissa sai Forssan kaupunginvaltuutetun Maija Krannin jakamaan hienon muiston nykyisestä Leijonat-kapteenista. 


Kaapo Kakko on hurmannut koko MM-kisakansan, hämmästelee nyt myös itse taitavia temppujaan – "En tiedä, mitä tapahtui"

MTV 17:31 20.05

Kaapo Kakko on noussut jääkiekon MM-kisoissa lopullisesti suuren yleisön tietoisuuteen upeilla ja viihdyttävillä peliotteillaan. 18-vuotias suomalaishyökkääjä on osoittanut pärjäävänsä kansainvälisellä huipulla paremmin kuin hyvin.


"Hän on 2010-luvun Esa Tikkanen" – ykkösketjun "hulivili" leijonatähti repii, raastaa ja on tärkeissä peleissä parhaimmillaan

MTV 10:01 12.05

MM-kisoissa Leijonien ykkösketjussa Toni Rajalan ja Arttu Ilomäen kanssa pelaa tulevaksi kaudeksi Jokereihin siirtyvä Veli-Matti Savinainen. C Moren asiantuntijat löysivät Savinaisen pelityylille vertailukohdaksi legendaarisen Esa Tikkasen.


Olli Jokinen povaa Kaapo Kakon nousevan Leijonien vastuunkantajaksi – "Ei nämä nykynuoret mitään paineita ota"

MTV 19:20 09.05

C Moren jääkiekkoasiantuntija Olli Jokinen uskoo Kaapo Kakon nousevan kevään MM-kisoissa Leijonien johtopelaajien joukkoon.


historia selvisi näin al-Holin leiriläisten orvoista orvoista eikä Tuohimaa iski

Hot topics