Radiojuontaja Veronica Verho tekee uuden aluevaltauksen: tv-juontajaksi Maikkarille

iltalehti 22:55 11.11

Tähtitanssien parketilla pyörähtelevää naista nähdään jatkossakin tv-ruudussa. MTV3-kanavan perjantai-iltojen suosikkiohjelma Posse tekee paluun ruutuun keväällä. Luvassa on niin uusia kujeita kuin uusi juontajakin, kun Veronica Verho hyppää mukaan Jarpin, HP:n, Kallen, Viivin ja Jaskan remmiin.


MTV: MTV3-kanavan näkyvyydessä häiriöitä

iltalehti 20:59 31.10

MTV Uutiset kertoo asiasta verkkosivuillaan. Kanavan mukaan häiriöitä on havaittu kaapeliverkossa ainakin Pirkanmaalla, Lahdessa ja Helsingissä. Elisa kertoi aiemmin, että sen kaapeli-tv-verkossa on ollut häiriöitä Lempäälässä. Vika vaikuttaa kaikkiin tv-kanaviin ja ongelmia korjataan parhaillaan.


MTV3: Kanavan näkyvyydessä häiriöitä

iltasanomat 20:48 31.10

MTV3-kanavan näkyvyydessä on ollut ongelmia torstaina.


StaraTV: Roope Salminen Huuma-ohjelman backstagella

stara 14:00 22.09

MTV3-kanavan suosittu viihdeohjelma Huuma lähetetään kotikatsomoihin suorana paitsi Helsingistä Yleisradion


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 22.09

MTV3-kanavan suosittu suora viihdeohjelma lähetetään kotikatsomoihin paitsi Helsingistä Yleisradion Studiotalolta


Tässä ovat uudet Maajussit Suomen rajojen ulkopuolelta!

mtv 10:00 16.08

MTV3-kanavan Maajussille morsian on ollut valtaisa menestys, ja pian kumppania etsitään myös Suomen rajojen ulkopuolella. Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa ulkomailla asuvien maajussien unelmissa siintää onni suomalaisen puolison kanssa.


Uutisvuoto jatkuu – Stan Saanila palaa kapteeniksi

iltalehti 09:17 14.08

Ohjelma saa uuden esityspaikan tiistai-illasta. Paneelishow Uutisvuoto palaa MTV3-kanavan ohjelmistoon syyskuussa. Viihteellinen kilvoittelu uutisotsikoiden ja -aiheiden parissa jatkuu tutun ylituomarin Peter Nymanin johdolla. Julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa kisaavat vakiokapteenit Ile Uusivuori sekä Stan Saanila.


Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira sai palautetta pituudestaan - kuittasi takaisin hulvattomalla kuvallaan kollegansa vierellä: "Toi kaippari on tosi pitkä"

iltalehti 21:19 09.06

Energinen uutisankkuri Kirsi Alm-Siira poseeraa yhteiskuvassa juontaja Jan Anderssonin kanssa. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira julkaisi Instagram-tilillään hupaisan kuvan, jossa hän poseeraa kollegansa, toimittaja Jan Anderssonin kanssa. Kaksikko juontaa usein yhdessä MTV3-kanavan uutisia. Yhteiskuva paljastaa, miten suuri pituusero kollegoilla on: – Sain äsken oikein mailia, että ”oot muuten tosi lyhyt”. Mikään uutinen se ei tietenkään ittelleni ole. Eikä muuten sekään, et toi kaippari on toooosi pitkä, Alm-Siira kirjoittaa kuvatekstissä.


Nyt rikotaan rajoja! Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa suomalaiset tai suomensukuiset maajussit etsivät itselleen puolisoa Suomesta

mtv 12:30 29.05

MTV3-kanavan Maajussille morsian on ollut valtaisa menestys, ja pian kumppania etsitään myös Suomen rajojen ulkopuolella. Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa ulkomailla asuvien maajussien unelmissa siintää onni suomalaisen puolison kanssa.


Ahon erikoinen hattutemppu aikaa joukkueensa pistekuningas ikinä” – lähetys dramaattisesta Lue Antti Lindtmanin olla ensimmäinen suomalaisvoittaja” Sanna Marinin suuri Trilleri tiivistyy Marinin tulossa eduskunnan uuden punamullan pääministeriä

Hot topics